- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- iPhone topik
- Hová lett 1000 mAh?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
srph25
tag
Sziasztok, jövőre esedékes az MSc felvételim, BME-TTK matematikusra járok, és fontolgatom, h esetleg ide (is) jelentkeznék. Viszont úgy látom progmat már nincsen, illetve beolvadt az info szakba..
Én jó közepesen tok csak programozni, a jelenlegi szakomon jól állok belőle, és ez is amit a legjobban szeretek a tanultak közül, ezért gondolkozom a váltáson, de nem tudom merjek-e belevágni.
A tematika alapján talán a felvételre van esélyem, mert ki tudok választani olyan tárgyköröket, amik elég jól mennek, cserébe viszont a három nagy blokkból a programozáshoz nem sok közöm van... Bepótolni szerintem be tudnám, csak nem tudom mennyi esély mutatkozik arra, hogy ekkora kezdeti ismerethiánnyal elvégezzem a szakot.
Mert, ha nincs sok, akkor folytatom ott, ahol eddig, csak bennem van a félsz, hogy nem fog mindig minden annyira tetszeni/érdekelni...Kérdéseim:
Itt is van ilyen szintfelhozó az MSc elején, hogy BSc-s tárgyakat kell elvégezni? Be is van építve a kreditekbe?
Mennyire támaszkodik az MSc a BSc ismeretanyagára?
Továbbá mennyire durva a szóbeli felvételi, és maga az MSc elvégzése?
És nem utolsósorban: megéri idejönni?Köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest