- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
caris1
tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki MSc-n Információs rendszerek szakirányra jár? Én szoftvertechnológiára járok és külsős blokként az Információs rendszerek technológiai alapismeretek (Információs rendszerek fejlesztési módszertana, Korszerű adatbázisok, Számítógép-hálózatok és osztott rendszerek) blokk és az Információs rendszer fejlesztő és működtető környezetek (Integrált keretrendszerek, Adattárház, adatbányászati technológiák, Webtechnológiák információs rendszerekben) blokk között vacilálok.
Ha valaki találkozott már ezekkel a blokkokkal / tárgyakkal, az írhatna róluk 1-2 szót, hogy mennyire szopatósak, mennyire lehet hiányozni róluk, stb. (Estis vagyok, munkám miatt nem mindig tudok bemenni órákra).
Köszi,
-
caris1
tag
Sziasztok,
Vizsgázott valaki régebben Projekt és vállalatirányítás az informatikában című Msc-s tárgyból? Szerdán megyek és fogalmam sincs, hogy mire számítsak, milyen mélységben kell tudni az anyagot.
-
caris1
tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki estis (volt) és igényelt parkolóhelyet az épület előtt? Jön arról valami visszajelzés, hogy megkaptam? Vagy odamegyek hétfőn és vagy be tudok állni, vagy nem?
-
caris1
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a "Szabadon választható tárgyak" egészen pontosan mit jelentenek (MSc, estit kezdem most)? Ezen az oldalon az van, hogy "szabadon választható tárgyak (Bsc 9 kredit, MSc 10 kredit): beszámítható, bármely az ELTE-n végzett kurzus automatikusan". Ez tényleg azt jelenti, hogy bármi lehet, pl. akár vallástörténet is? Bónusz kérdés, hogy hogyan tudom meg, hogy melyik tárgy mikor van? Napi 8 órában dolgozom, mellette járok estire, így csak olyan tárgyak jöhetnek szóba, amik délután/este vannak.
Köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest