- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mártógyurma
tag
válasz
NumBill #5127 üzenetére
Bocsánat. Kevertem a dolgokat. Utánakérdeztem. Szóval a jelen állás szerint az a helyzet, hogy 27 kreditet kell megszerezned 2 félév alatt ahhoz,hogy elkerűld az államilag finanszírozott oktatási rendszerből költségtérítéses rendszerbe történő átsorolást.
Ez a dolog viszont téged már nem érint . -
peterszky
őstag
válasz
NumBill #5121 üzenetére
Ha nem veszed fel az ajánlott tárgyakat, akkor nem fogsz haladni, mivel a következő félévben nem tudod felvenni az ezekre épülő tantárgyakat.
Amik nekem voltak, nem tudom, azóta mennyit változott a dolog:
- Matematikai alapozás -> Analízis (amire aztán a NumAnal is épül)
- BevProg -> ennek második féléve, plusz EAF1 (ami négy féléven át tartott nekünk)
- BevMat1 -> BevMat2, Formális nyelvek
- Lineáris algebra -> NumAnalMásrészt nem értem pontosan, mit értesz azalatt, hogy "csak aláírások lesznek meg". Rémlik, hogy másutt ez elég valamire, de itt nem nagyon. Alapvetően úgy működik, hogy nagyrészt mindenből van előadás és gyakorlat. Az előadás vizsga feltétele, hogy a gyakorlatot teljesíted (aláírást alapból megkapod, de jegyet is kell mellé szerezni). Ha megvan a gyakorlati jegyed, akkor levizsgázhatsz elméletből. És az elméleti vizsga megléte a feltétele a következő féléves tárgy felvételének. Extrém esetben felmentést lehet kérni és van olyan eset is, hogy szimplán nem veszik észre a cselezést, de mostanában mintha figyelne már erre az ETR.
Keresztfélév: van olyan tárgy, amiből mindig indítanak, van olyanból, amiből meg nem. Mellette vannak a vizsgakurzusok, ha a gyakorlatot teljesítetted, de az előadást nem, akkor veheted fel, de ezeknél nincs semmilyen óra, csak félév végén vizsga az elméletből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Medence topik
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest