Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
blessbygod #5860 üzenetére
Javaslom, hogy nézd meg a választott Msc tantervi hálóját. Abból láthatod, hogy mennyi matekos tárgyat kell teljesíteni.
-
hEngi
tag
válasz
blessbygod #5860 üzenetére
Szia,
En ELTE Bsc-rol jöttem ELTE Msc-re, igy azt nem tudom megmondani neked milyen lesz. Nekem sokkal könnyebb volt. Matek nem vészes a BSC-hez kepest
A legtöbb tárgy érdekes es nagyon kevés helyen varnak el magolást. Viszont mindenütt fontos az önálló munka.
A legtöbb tárgy kb igy néz ki: kapsz egy témát azt kidolgozod, csinálsz valami működő dolgot es arra kapsz jegyet. A BSC-hez képest nagy különbség, hogy sokkal kevesebben vagytok, igy egy-egy tárgy nem kap akkora figyelmet az oktatótól. Elég sokszor neked kell utána járni, hogy mikor es mire is fogsz pontosan jegyet kapni egy-egy tárgyból.Sajnos erről a távoktatós dologról nem tudok nyilatkozni, mert en meg előtte csináltam.
Igy utólag nagyon örülök, hogy nekiálltam, meg igy munka mellett is.
Nem egyszerű egy munkanap után elindulni egyetemre es koncentrálni meg órákig
Sok kitartást ha nekikezdesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged