Új hozzászólás Aktív témák
-
corm
senior tag
Ez így van, de programnyelvet sztem felesleges tanítani. Olyan sok van, hogy sokkal jobb, ha megtanítanak programozni, nyelvfüggetlenül, és utána már csak azt mondják el max, hogy mire kell figyelni az egyes nyelveknél. Amúgy Pesten pl. nem is nagyon van olyan suli amilyen ideális lenne a te általad leírtakra, a bme szintén túl nehéz, csak nem az analízis miatt, a bmfen semmit nem tanulnak, a gdfet asszem nemkell részletezni
Egy biztos, elte rpogmat diplomával bárhol kapsz munkát, és ha elvégzi az ember, bárhol meg is fog felelni az elvárásoknak...
-
corm
senior tag
Én arra gondoltam, hogy nem mint tanár, hanem mint ember megérdemel mindenki annyit, hogy normálisan írják le a nevét, sebaj. Amúgy nyilvánvaló, hogy baromi(túlságosan) nehéz ez a szak. Mellesleg nekem úgyrémlik, hogy mi már 2. félévben csak algorimusokat gyártogattunk gyakorlaton, előadásra már nem emlékszek de a vizsgán nagyjából megint csak az algoritmusok kelelttek, meg tán tételek(pl. specifikáció).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest