- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Még hogy ronda
Csomó autó tetszik, de néha úgy érzem sose lesz vmi szép kis autóm
De türelem, türelem, majd sok munka és hátha...Addig meg jó, ami van, végülis ennél is vannak rosszabbak, a busz meg aztán pláne
pár kedvenc
Astra caravan
Vectra caravan
Peugeot 407
Opel Omega Caravan most ilyenre hajtok, már 600körül lehet kapni -
peterszky
őstag
"Tudod, hogy hiába tegeződtél a részeg főnökkel este egy buliban, másnap azért magázni fogod. De vajon azzal is tisztában vagy, hogy manapság mi a teendő az e-maileket vagy a munkahelyi normákat illetően? A Cosmo most választ ad."
Erre gondoltál?BMW
Én ilyeneket szeretnék egyszer: 850 CSi, 635 CSi (régi), 760 (régebbi szériából, lásd Szállító) meg egy régi 320-as kabrió. -
Mawyx
őstag
Ilyen?
Most jövök a Lurdy-ból, VW tali van a parkolóban. Az a baj, hogy olyan iszonyat nagyképűek az ilyen emberek, akik odamennek, hogy már az arcuk alig fér el a parkolóban
És vhogy megbolondulnak, úgy vezetnek, mint egy állat, nem zárt versenypálya pedig, hanem nyílt parkoló
-
Mawyx
őstag
Akkor már csak kéne egy szomszéd
Mi közösen vagyunk a T szakirányosokkal és nekik ugye ez 2 kredit, nekünk meg 1, de megbeszéltük, hogy mindenki 1kredites nehézségűt ír
bár én a legeslegelső feladatot se értettem, olyan gyorsan elhadarta, hogy nem tudtam se leírni, se megjegyezni, hogy mit kell nézni. Foxám élszámmal kell mahinálni, hogy létezik-e olyan gráf, aminek a pontjai akármik pl 7,7,7,3,4,4,4,4,1? hétvégén megpróbálok vmi logikát felfedezni a megoldott feladatokban, aztán hétfőn megyek hozzá konzultálni.
-
peterszky
őstag
Procit mennyire vitted le? Nekem automatán lehúzza 1 GHz-re az Ubuntu.
Együltő helyemben megcsináltam vagy 6 Ada progit a gyakra
Nem volt rossz, még tetszett is: tökéletes szám, 1..10 faktoriális, közös osztó 2x, egy case, meg még franc tudja, hogy mi. Jó bonyolult feladatok -
peterszky
őstag
Középső tapipad gomb nekem sem működik. Ha egér van rákötve és lenyomom a görgőt, akkor sem lehet huzigálni, mint win alatt.
Win alól Linux partíció írása: Ext2Fsd homepage
-
bbazsy
őstag
más:
vagy az kéne nekem, h grub átcsücsüljön NTFS (WIN) partícióra, vagy winből kéne tudnom írni ext3 -at. akármelyik lehetséges?
(írnék át átjelentkeztető scriptet mind winre, mind linux(gomb megnyom, gép újrabootol a másik rendszerre alapértelmezetten). viszont ehhez mind2 rendszerből kéne tudnom írni a /grup/menu.lst -t. -
peterszky
őstag
Az a lényeg, hogy felment.
Én is gondolkozom, hogy adára be kéne vinni, mert valami iszonyat lassúak voltak a gépek
Poén: vártunk ada gyakra, jön valami srác, hogy órára várunk-e. Mondjuk, hogy igen. Kérdezi, hogy mire: Adára, ment a válasz. Mire??? Mondjuk, hogy Ada, prognyelv. Erre mondja, hogy nem tudja, hogy mi az. Kérdeztük tőle, hogy akkor nem infós vagy ugye?mod.:
Melyik ada compiler kell? 4.2? -
peterszky
őstag
Pont most jutott eszembe, Ubuntu+X1400 linkek:
Ubuntu topic - 1. hsz, ATi kártya install
ha az előző nem megy -
Mawyx
őstag
Mert rajtam kívül volt vagy 15 ember a teremben és már úgy érkeztem, hogy nyitva volt, nyilván melegük volt. Nem akartam balhét, hogy én fázok, ők meg fagyasztóban akartak ülni. Direkt hordok plussz pulcsikat, de már mindet magamra húztam mikor végre vki szólt, hogy fázik és csukjuk be. Aztán 20percet ültem a wc-ben, mert ott meleg volt
Legközelebb viszek egy laptopot meg egy ilyet, hogy legalább írni tudjak szépen.
-
Mawyx
őstag
Haverokra nincs szükségem, csak barátokra. Aki meg kibeszél a hátam mögött, az nemhogy a haver szintet se éri el, hanem vmi csótányféleség, amiket irtani szoktam
Egyébként nincsenek előítéleteim, egyformán utálok mindenkit
Mint a Hupikék Törpikékben az a törp, aki mindig morog, Dulifuli
-
peterszky
őstag
Nekem szerintem a mostani megmarad, Burcsinak meg írok emailt, hogy vegyen be a csoportjába
Nézem a te felvett óráidat is, ha nem gond
pny2 gyakvezt nem ajánlom, nekem progkör gyakot tartott, nem volt valami jó.
adatbázisok: ugyanahhoz megyünk Gáborral, csak hétfő 14-16, ha gondolod gyere át, odaKeddi napom jó lesz, ha marad:
Oprendszerek ea+gyak + Algo2 ea+gyak, legalább gyorsan elintézzük a dolgotphp speci sanszos, hogy ugrik, két csoport lesz összesen.
-
hehehehe
tag
termeszetesen van analom. de gyakon nem volt bajom vele soha...az eloadas az meg nekem tokmindegy hogy anal vagy bevprog, mindkettore tanulni kene, ami nem az erosseggem sajnos
soha eletemben nem tanultam semmire, erre itt meg kitalaljak hogy nyaljak be 56234512646215 tetelt meg bizonyitast...
nah mindegy majd megoldom
Mawyx: grat a fizikadhoz
-
hehehehe
tag
B-n se csuszhatsz meg...ha bevprogbol vagy eafbol elhasalsz az bizony egy ev csuszas...en mar csak tudom bevprog gyakon megvagtak tavaly
most meg 5os lettem...
most voltam fonya UV-n...durva volt.12bol 6,5 pont kell a ketteshez.na nekem 6 pont lett...mondom fasza beiratom a jegyet aztan itt se vagyok dogoljenek meg.aztan gyakvezetomtol (szityu) kerdeztem az egyik tetelt hogy ez mier csak fel pont, erre mutatta hogy azt nem irtam oda...mondom es ez akkora gond? nem is tudtam miaz...mondta kerdezzem meg hunyit hogy kaphatok e ra egy pontot mer akkor mar megvan.megkerdeztem.erre aszonnya dehat en ilyet nem is adtam le oran.ez nem kell ide.ugyhogy 1 pont igy 6,5 ponttal eppenhogy atcsusszantam
halistennek
-
peterszky
őstag
Na? Azt hallottam meglett, igaz a hír?
Algo 2-es, volt két igen kedves feladat, 12+14 pontért. Mindkettő heapsortos volt, az egyikben azt sem értettem, hogy mit akarnak
A többi az aránylag egyszerű volt:
-helyes zárójelezés
-bináris keresőfa + max értékű kulcs visszaadása
-rendezett láncolt listába beszúrás
-2 avl fa
Ezek majdnem hibátlanok lettek, a másik kettő meg üresen maradt.mod.:
Index leadva, kreditrekord () 24 kredittel. Ösztöndíj sanszos, hogy lesz, csak az a kérdés, hogy mennyi.
Bazsi:
Gyakokat kinél veszed fel? EgyeztessünkGáborral megpróbálunk egy helyre menni mindenből, aztán majd lesz valahogy.
-
Mawyx
őstag
Kérdezni akartalak titeket épp erről az egérről, VX Nano vagy VX Revo-ról...
Arra jutottam, hogy marha drága. Vezetékeset akartam mindenképp, de tetszeni meg ezek tetszenek. Napi rengeteg órában fogom az egeret, kellene, hogy kényelmes legyen, de mégis félek ennyi kiadni érte. 2x volt logi egerem, mindkétszer pár nap alatt ledöglött, amíg pl egy teszkós nem! Ez már eleve nem túl bíztatóAzt meg nem értem, hogy ugyanezt a formát miért nem tudják madzagos változatban kiadni?
the best :-)
link :-) -
Mawyx
őstag
3.jára vennék fel matekot és ő van kiírva. Ha nem sikerül, kirúgnak az egyetemről, 4év odalesz. Tehát ha megtanulom az anyagot és akkor átmehetek, akkor szuper lesz. (Az eddigi tanár sztochasztikus volt, hiába tanultál, kivágott, vagy nullával átengedett, én nem voltam szerencsés, de aztán nem is próbálkoztam. Aztán meg már reghét elmúlt és nem tudtam lejelentkezni és elhasznált felvételnek számít....szóval elb@sztam.) Nem tudom mennyire biztos, hogy ő lesz?! Még a belső informátor szerint is az utolsó utáni pillanatig változhat, vki nevet meg csak beírnak tárgyakhoz és lehet tök más tartja.
-
Mawyx
őstag
Jónak tűnik, bár lehet 2 vizsgám is lesz, nem biztos, hogy értelmes fejem lesz
Infó kéne:
Web grafika VRML [link]
Melyik tanárt ajánljátok és vészes-e a tárgy? Ne programozó szemmel nézzétek, hanem, hogy egy gyengébb embernek menne-e vajon szerintetek?
Varga Balázs
Keresztesi Ádám Zoltán
Máyás Gergely László
Kiss Balázs
---------------------------
Web grafika SVG [link]
Nyitrai Erika
Papp Olga
Csernevák Ágnes
-----------------------------
Web programozás1. [link]
Illés Zoltán
Horváth Győző
Heizlerné Bakonyi Viktória
--------------------------------------
Jah, és Burcsi Péter miféle szerzet? -
Mawyx
őstag
És sajnos a változáshoz már öreg vagyok, de sokat kupálódtam itt Bp-en
Sose voltam menő, bár mindig szerettem volna. Ha házi kellett, akkor kellettem...ilyen emberek nem kellenek, inkább ülök magamban... Nem jó, de még mindig jobb, mint amikor csak kihasználtak, kigúnyoltak, kinevettek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest