- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nem-nem, szerintem tipikus hűtős kaja. Én mindig rengeteget csinálok, aztán kis tejfölösdobozokba kiadagolom és mehet a mélyhűtőbe.
Csak teszkóra már nem lesz idő, itt bent meg drága a kaja. A sajt se olcsó, de az van a fagyasztóban. Fel is írom, reggel vegyem ki és ne felejtsem ott, különben macs előkóstolást végez rajta asszem -
Mawyx
őstag
Megvágtak mesterséges intelligenciából
-
Mawyx
őstag
Hánykor vannak a numanal vizsgák? Be kéne íratni a jegyet, de én nem látom az időpontokat, Krebsz honlapján meg csak dátum van, időpont nincs. Pl ma is van, de nem tudom hánykor.
-
Mawyx
őstag
Peti! Meglett a numanal?
-
Mawyx
őstag
Holnap jön a jézuska, csak az a baj, hogy tudom mit kapok, én választottam. Azért remélem lesz vmi meglepi is
Állítólag rég be lett vmi csomagolva, de múltkor feltúrtam mindent és nem találtam meg
-
Mawyx
őstag
Édi nyuszi lehet, mini david copperfield
Rágcsál még a jószágod mindent?Nekem komplett lakást kell takarítani 2-3 naponta, zuhanytálcát, mosogatót, mosdókagylót is, mert ezekben szeret játszani. Csöpög a csap, ott játszik, aztán beleugrik a wc-jébe, amiben homok van, így a vizes homokot, azaz a sarat hordja fel mindenhová... Így legalább takarítok rendesen, nem uralkodik el a káosz, de annyit nem győzök amennyit kéne...
-
Mawyx
őstag
Az egészet. Nem maga a mosás tart sokáig, hanem az előtte lévő pakolás. Egy macskaház itt, két hátizsák amott az asztal alatt, dvd-k, ruháskosarak az ágy alatt stb-k a minden alatt, ahol van akkora hely, hogy az a bármi befér oda, az akkor ott van és ezeket mind fel kell rakni az ágyra, hogy ugye a padlót tudjam mosni.
-
Mawyx
őstag
Nem vonatozok, nem megyek sose sehová.
Jó lenne tudni nekem lesz-e még pótom, asszem dobok is egy mailt a tanárnak van-e időpont.
Már le akartam feküdni, de érzem, hogy csak vergődök, így visszakapcsoltam a gépet. Reggel van felmosás idő, de lehet felmosok, behoztam ma a sarat kicsit, idegesít. Szemem fáradt, de az agyam pörög, nem jó ez így...mozgáshiány...
-
Mawyx
őstag
Hogy vmi jó hír is legyen, Fülöpnél megvan a gyakom. Csak 1-2 van nála, de a 2es símán meglett
4 feladatból 3 fullos lett és ez 2es
de megvan, örülök neki!!
Érthetelen, amit beszél, de szuper zh feladatokat adott.
-
Mawyx
őstag
Úgy belémkarmolt ez a rohadt dög, hogy folyik a vér a kezemből
-
Mawyx
őstag
válasz
Matthewus #2772 üzenetére
Az én listám ez, aztán a többiek majd jönnek megzutyulni
Anal1 Csörgő, ha István és nem Piroska (utóbbit nem ismerem, de tudom, hogy van ilyen nevű)
Diszkrét: Rácz soha semmiképp, olvass vissza a topicban
Fnyau Veszprémi
Progi Papp-Varga, ha lelkes magyarázatos óra kell, ha vágod és szarsz rá, akkor Kőhegyi, mert őt se sok minden érdekli, csak fusson a program.
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2770 üzenetére
Most jövök zhról --> gyakuv
Kék ikon világít, Eszközkezelőben a blue eszköz megfelelően működik, hp honlapjáról már minden drivert felraktam, de nem tudok telefonnal csatlakozni.
A vezérlőpultból hiányolom azt a klasszikus blue ikont, amin van olyan, hogy párosítás, párosított eszközök keresése stb.
Most vmi hp wireless assistantom van, amin csak ki és bekapcsolni tudom a blue-t és a wireless lan-t
Fent van a telefonos pc suit is, de nem talál telefont.
-
Mawyx
őstag
XP Vezérlőpultban miért nincs bluetooth ikonom? Telefonnal szeretném párosítani, friss xp rendszer, de nincs bluetooth ikonom, hogy eszközöket tudjak keresni
Laptopba épített bl eszköz megfelelően működik, de keresni nem tudok vele.
-
Mawyx
őstag
flash játék -->Látom tanulod a numot nagyon
Flash az első, amit mindig letiltok.Kilátás nálam? Pff...
Macskát ahogy hordozom magammal, első dolga odahaz kiülni az ablakba, ott lát is valamit, kocsiban is felfexik a kalaptartóra vagy a műszerfalra és nézelődik, mert nálam nem lát semmit, csak az ablak előtt fél méterre egy bazinagy falat -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2728 üzenetére
Elsőben még le is spiráloztam és úgy adtam be, de mostanában nem szeretem az ilyet, mindig megcsúszok határidőkkel, sok dolog van, fölösleges idő megy a nyomtataással és a külön csak ezért suliba menetellel. Progihoz nem is így kérik, direkt mondták, hogy ne nyomtassuk, mert fölösleges, küldjük el emilben.
Viszont ami óra mondjuk TTK-s vagy PTK-s vagy bármi más, ami nem infós, nah, ott tudnak szerencsétlenkedni. Azok akkor írnak ki vizsgát, ha bemész hozzá az irodába, leülsz a gépéhez és te meghirdetsz vizsgát meg beviszed magadnak a jegyetPár tanárral ezt el kellett játszani.
Buli indult fél órája, sztem mindjárt jön a szomszéd
Kicsit ki vok készülve most a nagy hajtásban, kellene egy kis hangos zene, jót tenne. (Mini hifim van meg szgépes kis hangfalaim, vastag falas régi bérház, nem hinném, hogy olyan qrva hangos, de mindig bele kell ugatni
)
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2720 üzenetére
Kicsit megzuhantam a zh-ktol, kedden lett volna vmi óra, de ugye utsó hét és már nem volt, de be kellett volna adni 2 dolgot. Gondoltam ráér még, de azért írtam a tanárnak, erre lebaszott, hogy megmondta, hogy addig be kell adni, különben nincs gyakjegy
Csak azt mondta, hogy kb kedd felé adogassuk be, ahogy eddig is elvileg a köv órára kellett volna mindig, ezt sose kellett tartani. Mondta ő lehet bent se lesz, adjuk be a titkárságra... Ebből nem úgy tűnt, hogy márpedig az fix hatáidő és kötelezően fix
Egyik megvan, azzal most beszaladok, a másikat is leadom ma vhogy pl délután. Persze neten nem lehet elküldeni, nyomtassuk ki, vigyük be
-
Mawyx
őstag
Itt járt a Mikulás bácsi [link]
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2681 üzenetére
Ez jó
Petii! Reggel hozzál kv-t
A kihypózom a Domestost szinonimájára kávét öntök az energiaitalba
Jó kedvem van, hejj
Még rámolok, rájöttem, hogy a plafonnál melegebb van sokkal, meg kell oldani, hogy ott tudjak aludni
A létra tetején állva kicsit kényelmetlen
-
Mawyx
őstag
Semmi kedvem suliba menni, utálom ezeket a nem csinálunk semmit, de menjünk be utolsó előtti/utolsó órákat. Nagyon kéne tanulni zh-kra, jövő héten rengeteg lesz
-
Mawyx
őstag
Nem bolyongtam, grafika laborba kopogtam, majd nyugtáztam, hogy a tanár is szokás szerint késik, már ha egyáltalán jön. Jött háromnegyedkor
Addig ott ültem egy barátnőmmel a női wc előtt lévő székeken, bontottam egyből egy energiaitalt
De az a baj sztem, hogy akiről meg én azt gondolom, hogy te vagy, azzal a gyerekkel úgy rémlik együtt voltam vrml-en, te viszont nem jártál oda. Mindig a haverjával molyol, sose láttam még egyedül. Te is mindig ketten vagy vkivel? Szép mondatSztem bolyong, nem bojong.
-
Mawyx
őstag
Megjöttem
-
Mawyx
őstag
Reggeli nem gond, macsnak is mindig adni kell
Induni kéne haza,már rég kellett volna, de nincs kedvem ebben a tré időben
Macs is megzakkant, egy vöröshagymát kerget a lakásban, minden borítva van hagymával
Útközben kitérőt is kellene tennem, hirdetnek 15ös nyári gumit 15ezerért, félig használt, az nekem bőven kitartana évekig, de ehhez sincs kedvem, pedig vadászok rá régóta, de nyáron mindig elkapkodták vagy messze volt, nem esett útba.
Vki fordítson irányba és adja meg a kezdő rúgást, hogy induljak már, délután lesz mire hazaérek! -
Mawyx
őstag
Ilyen nincs
Múltkor írtam, hogy véletlenül egyik barátnőmnek elküldtem képen a karácsonyi ajándékát. Kevésnek bizonyultak az ajik, még rendeltem egyet és szokás szerint egy másik barátnőm bonyolítja a postám, szóltam neki, hogy megy szokásosan egy csomag. Igen, de most az apja vette át, majd felbontotta és kirakta barátnőm asztalára, ami ugye barátnőm karácsonyi ajándéka. Hát mondom ilyen nincs!
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2618 üzenetére
Hát ha te ezt hívod izgulásnak, akkor én nemtom milyen vagyok.
Gimi, felelés, kedvenc tárgyam, full 5*-ra tudtam mindent, de nem voltam hajlandó kiállni a többiek elé, ha mégis fel kellett állni és kimenni, akkor nem szólaltam meg -->1esItt az ELTE-n szeretett Székely bácsink mondta, hogy elmehetnék vmi zárdába, oda ez tökéletes, ott csak magamban kellene imákat mormolni, de ez itt vhogy nem frankó, mondjak már valamit. Ez jó volt, jófej volt.
Múltkori előadásomon háttal álltam mindenkinek és halkan felmormoltam, ami a vetítőn volt.
Óra végén tanár odajött, hogy nem tudja mit gondoljon, hogy ennyire szarok bele vagy mi van? Beszélgettünk, jó volt, megértett -->mai ea határozottan jobb volt, a többiek is megdicsértek.Egyszerűen frászt kapok, ha rámnéz vki, ha akkor röhög, mert azt hiszem rajtam röhög, de ez utcán menve is utálom, nem vagyok képes embrekehez szólni, első körben azt mondanám, hogy utálok mindenkit, utálom az embereket, de azért így nem igaz, csak iszonyat gátlásaim vannak. Szüleimtől mindig azt halottam, hogy ne nyúlj hozzá, elrontod, úgyse sikerül, ne csináld stb. Ebből nem könnyű kimászni!
Szerepelni, grimaszokat vágni, bohóckodni, jófejnek lenni, közkedveltnek lenni az az aktuális menő gyerekek reszortja volt és én nem tartoztam hozzájuk és most se.
-
Mawyx
őstag
Holnap szerepelnem kell
Vigyek egy kis Baileyst? Bárcsak tudnám hogy tudnék magamon segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest