Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3342 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy meglett
A webanim az meg flash, de kódolás lesz, szkriptek vagy mifene... már az 1.órát alig birtam követni, pedig még csak szmájlit kacsintgattunk. Nem tudom eldönteni meghagyjam-e
Csoptársam meg logikamamázni akar, szte síma ügy, csak nem lehet már olyan nehéz... Utálom azt a beképzelt mócsing srácot, ajánlom neki a logimamát szívből, csak tessék, rajta
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3336 üzenetére
Én is rákattantam már párszor, de amikor rávetettem magam a google-ra árakat keresni egyből elment a kedvem a gokartozástól. Megállapítottam, hogy annyiból teletankolom a kocsit...
Egy kis krosszmotort szeretnék, élmény a tanya körül a szántásban "homokozni" velePár gokartbérlet és már is lehet venni egy használt 125ös kis vadállatot. De ezt is elvetettem már sokszor, ritkán vagyok tanya körül
-
Mawyx
őstag
Ha szeretnék meghirdetni egy eladó könyvet a faliújságon, akkor kihez kell menni? Plakátokon látok hk-s pecsétet, vajon fizetni kell a faliújság használatért?
Van egy eladó fizika labor könyvem, makulátlan.... gyorsan ki kéne rakni, amíg el nem indulnak a mérések. -
Mawyx
őstag
Még a végén bannolnak vagy törlik a hozzászólást, mostanság ez megy itt, úgyhogy inkább puffogok magamban...
Bementem suliba, nincs bent senki... Várok, megjött vki...hát ő nem tud ezzel foglalkozni, menjek xy-hoz tárgyfelvételi ügyben. Megyek, de nincs bent. Írtam neki levelet, asszem ma már nem megyek vissza, holnap úgyis órám lesz már, megpróbálom megint. Imádom, hogy soha senki nem érintett, meg ahelyett, hogy elkezdenének csinálni vmit, jön azzal, hogy miért pont őt zargatom vagy miért pont most jutott eszembe vagy miért pont akármi...
És a fejem is fáj meg a hó is esik
és éhes is vagyok...
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3300 üzenetére
Az annyira nem könnyű. Remélem lesz első óra és elmondják mit hogy, ha évközben nem lehet jegyet szerezni, hanem vizsgaidőszakos a jegyszerzés, akor leadom. Nem szoktak első órákat tartani, később meg már nem lehet leadni a tárgyakat.
Másik szakomon meg egy 2féléves tárgyat úgy ahogy van nem hirdettek meg, se vizsgakurzus se semmi, nagyon boldog vagyokHolnap be kell mennem előszedni valakit, de már látom előre, az lesz ami szokott, hogy mindenki máshoz küld és senki nem tud semmit, nem az ő dolga, menjek xy-hoz. Odamegyek, hát ő nem érti miért oda küldtek, mert neki semmi köze ehhez.... Nekem mindkét félév most kellene ráadásul
-
Mawyx
őstag
Matek II (2) -t ki szokta tartani?
A nálunk lévő megfelelőjéről lejelentkeztem, mert nagyon sok az órám, de ha beírtok vmi izé nevet, akitől megijedek, akkor lehet mégis visszaveszem vagy nemtomMa nagy pakolást csináltam a "kamrában" meg az udvart felsöpörtem. Kintre egy kertész kellene, egyedül nem birok el a kerttel, ha jön a jó idő fel kellene ásni ahol nincs beton és megtrágyázni, majd beleültetni a virágokat (alig 3táskányi
), ahol betontörmelék van, azt felverni és elszállítani vhová és vmi rendezett kinézet kellene, mint amit újságokban látni, fakéreg dekorral, ilyen-olyan kövekkel, kis lampionokkal, kertitörpékkel
, vettem fűmagot is meg 100l virágföldet....
-
Mawyx
őstag
Mekkora szar ez a rohadt órarend, mint egy sajt, olyan lyukacsos
Csomón utsó vagyok a rangsorban, amin bent vagyok, az meg olyan, hogy van óra, nincs óra, van óra, nincs óra... mit kezdjek az ilyen szünetekkel, nem tudom összébbpakolni egy kupacba
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3199 üzenetére
Nah, ba+
Megvágtak számításelméleten, gondolkozunk mit kéne csinálni, kihez kéne menni majd és mikor, hogyan. De akkor ez így csöbörből vödörbeMatek II (2) úgy látom most tavasszal nem indul, de azt ki szokta tartani? (Nálunk Lakatos van Valószínűségszám. éshát az annyira nem jó
) Ekvivalenciatáblázat szerint ez a megfelelője.
-
Mawyx
őstag
Peti, Bazsi!
Infó kéne miféle óra ez, tanarak milyenek, kik ezek? Vizsga írásban van, teljesíthető?
Logika és számításelmélet EA GY(C) Gazdag; Hunyadvári; Pásztor
T szakirányos kellene majd nekem, de az lehet őszi féléves vagy nemtom, de csak c-s van.Programozási nyelvek C++ EA+GY. (BSc 08 A,B,C,T) Dévai; Pataki; Porkoláb; Szűgyi;Tóth
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3148 üzenetére
2 félévig próbáltam bejutni rá, de nem sikerült, pedig előjelentkeztem is, mást ugye nem lehet tenni. Esetleg nemtom hányszáz embert rábeszélni, hogy adja már le...
Ha felvenni nem is tudom, akkor is szívesen beülnék órára saját géppel, hogy ne egyedül kelljen könyvből megtanulni, hanem egy óra azért mégis csak jó. Legalábbis nekem mindig szükségem van jó tanárra, magamtól tanulva csak az idő halad, de én nem... -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3146 üzenetére
bbazsy jól keni a sulit...
de egyébként én meg nem szoktam elhinni az ilyeneket, mert nekem mindenki ezzel jön, hogy áh, nem készült semmit se sose és símán visz mindent, minden nap bulizik meg mellette vezérigazgató blabla... persze van pár jófejű ember, de hogy mindenki olyan full zseni, hogy semmit se készül és mégis keni vágja full 5ös egyetemen, persze puska nélkül, nem büfé-ruhatár szakon, azt én nem hiszemfőleg amikor 1-1 eredmény ki van plakátolva vagy netre téve valahová, ahol mindenki eredménye látható és látom, hogy ott figyeg neki a karó
-
Mawyx
őstag
grat mindenkinek a sikeres vizsgákhoz
én mesterséges intelligenciázok, de az én természetes intelligenciámhoz nem ér fel semmi se
-
Mawyx
őstag
Aztaaaa
Ezt nagyon birnám itt a lakásban
-
Mawyx
őstag
Macskának vmi ülőke szerű izé
ilyesmi.Még egy fedeles, ajtós wc kellene otthonra, de olcsón nincs. Boltban újan 2200ért vettem, ami itt van neki, de használtan is drágábban adják. Max 1300ért vennék, de annyira max annyiért, hogy utazni se kelljen érte, mert egy jegyet is ha már kilyukasztok (pedig ha menni kell, akkor kapásból 2lyukasztás oda-vissza), akkor már ugye inkább újat.
-
Mawyx
őstag
Árverés befejezve, én nyertem
Vége előtt 30mp-cel nyomtam egy licitet. Nem értem miért licitálgatnak indulásnál is, csak nyomják felfelé az árat. A végén kell figyelni és rányomni, nincs értelme óránként növelni az összeget, ha van még 2hét hátra... nem értenek ezek hozzá
-
Mawyx
őstag
Én itt vagyok, csak nem tudok mit írni.
Nincs kedvem tanulni, de muszáj. Most a tv leköt nagyon, dúsgazdag emberekről van műsor. Sokan tök szerények, full nulláról indultak... -
Mawyx
őstag
no more algebra
sikerült a bevmat -
Mawyx
őstag
És ezt?
Főideálok egyenlősége
R tetsz. integr. tart és a,b eleme R*. <a>=<b> <=> a~belőtte:
Főideál: <a> az a elem R-beli többszörösei (a generátuma).Tehát kimondva:
R tetsz. integr. tart és a,b eleme R*. Az a elem R-beli többszörösei egyenlők a b elem R-beli többszöröseivel akkor és csak akkor, ha a hasonló b-vel??? -
Mawyx
őstag
Hogy kell ezt szóban mondani?
....ekkor létezik I ideál R-ben (a leképezés magja) melyre R1 = ~ R/I
= tetején van a ~, mi ez? Hasonló vagy mi?
(Homomorfizmus tételnél van ez)Van még pár ilyen, amit oké, hogy leírok, de nem tudom kiolvasni.
-
Mawyx
őstag
Felgyújtom a gecibe ezt a qrva bevmatot már
-
Mawyx
őstag
Nálatok is döglassú az oldal napok óta?
-
Mawyx
őstag
Megvágtak vizsgán
Olyan szar voltam, hogy a tárgyat is megszüntették
Nemtom mi lesz
-
Mawyx
őstag
Megyek alszani, reggel drukkoljatok!
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2993 üzenetére
Ez jó
Én este 10körül szoktam menni alszani és fél 7kor ébredek (ébreszt a macska mindenképp)
De vizsgaidőszakban mindig minden bajom van, kikészít, hogy nem kell suliba menni, oké, tanulni kell, de tulajdonképpen nincs mit csinálni, utálok 50szer elolvasni valamit, aztán meg úgyis vagy kivágnak, vagy nem.
Ha boltba kell menni, legszívesebben szemenként hoznám a borsót, hogy minél többször kelljen menni -
Mawyx
őstag
Már lefeküdtem, de nem birok elaludni, újra felkeltem
-
Mawyx
őstag
Úgy tűnik nyomatni kell egy kis zenét, a szomszéd egész este durvul a tv-nek nevezett ricsajdobozával
-
Mawyx
őstag
Szétfagytam
Hétfőn találkoztam volna vkivel jegyzet ügyben. Tali előtt fél órával írt, hogy bocs, mégse, tegyük át 2-ára. Azóta nem beszéltünk, az időpontot is ő javasolta, én elfogadtam. Ma épület zárva, kint fagyoskodok, felhívom mi van, erre elkezdni, hogy azt hitte megbeszélünk vmi időpontot mára. Gondoltam a dátumot toltuk, de az időpont maradt... Hányszor kell valamit megbeszélni, hogy úgy is legyen?!
-
Mawyx
őstag
Nah, sikerült telefonálni, sms elment mindenkinek, nekem nem mindenkitől jött, de gondolom majd holnapután, ha kijózanodnak
-
Mawyx
őstag
Boldog új évet!
-
Mawyx
őstag
Felmostam megint.
Macs kihalászta a konzervjét a tálkájából és beterítette vele a konyhát -
Mawyx
őstag
Kiszedtük a varratokat, szépen tűrte.
-
Mawyx
őstag
baltával, mi?
Mitől lehet, hogy nincs hangja a tévének szgépen tévékártyával? Vatta új tv kártya, kép vanm hang nincs. Nincs némítva, filmet nézve van hang, kattogva windows hangok is vannak. A telepítő cd-jéről újraraktam a drivert, közben is zenélt, felment, felismerte. Tévén van hang is kép is, de szgépen akarom, tévé csak azért van még itt, mert egyrészt túl nehéz és nem birtam még elvinni, másrészt az ablakot nem lehet becsukni és ez támasztja be...
Leadtek Winfast tv 2000xp global -
-
Mawyx
őstag
Vajon ma lesznek ellenőrök a 4-es 6-oson? Mennék kfc-be, de ha kilyukasztok 2 jegyet, az már egy menü ára.
-
-
Mawyx
őstag
Tudom, de ezt nem kell mindenkinek tudnia. (Most nem akartam azt írni, hogy a csajodé is lehetne akár, mármint mondani lehetne, ha esetleg valaki rákérdezne, aki épp vendégségben jár nálad és vmi fura módon bekotor a szekrény mélyére és meglát egy rózsaszín beütésű vasalót...)
Ilyen hidegben? Ááááh
Fel is kéne pumpázni a gépet meg sötétben én tuti nem megyek sehová egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged