- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3713 üzenetére
Ügyes vagy
Van vmi grillsütőtök? Ajánljátok vmelyiket? [link]
Kontaktom van, de gondoltam nem ártana vmi nagyobb, lapos, bár a raclettekhez meg vannak kis bödönök, amikbe el lehet szeparálni a különféle zöldségeket.
Tetszik pár:
Philips HD 4417 asztali grillsütő
Philips HD 4419 asztali grillsütő
Fagor BBC-846 asztali grill
Fagor BBC-820 asztali grill ez a 2 fagor kicsit fapadosnak tűnik
Philips HD 4427/00 asztali grillsütő
Tefal Simply Invent raclette grill, 6 személyes
Sencor SBG 105 többfunkciós grill- és raclette-sütõ
Tefal Ovation Compact raclette grill, 8 személyes
Tefal Plancha grill
Tefal Ovation raclette grill, 8 személyesSzinte mind tetszik, ami nem mikró kinézetű és nem kontakt, mert kontaktom van.
-
Mawyx
őstag
a zh meg nem volt annyira jó, ez pót lesz
bn-re menni akartam melózni, ahogy jött levél, de nem rám gondoltak
erős embereket kerestek, én meg mint nagy kigyúrt pali, jelentkeztem. Azzal kezdtem, hogy biztos érdekelne a munka, de először azt írja már meg mi az a BN egyáltalán
-
Mawyx
őstag
Holnap adatbázis és még csak most kezdeném full nulláról
bbazsy, érdemes nekikezdenem, mert pár óra alatt esély lehet egy kettesre vagy már hagyjam most?
Holnap lesz más kiselőadás is, arra még előbb kell most pár óra...
-
Mawyx
őstag
Valahová most már kéne végre menni.
Kocsmai küzdősportok? Peti, bbazsy?
Jó lenne megtanulni biliárdozni.Kocsmai Kuzdosportok kedden
Szeretnenk meghivni mindazon bator egyeneket, akik megkuzdenenek egymassal az alabbi kategoriakban:
Biliard, csocso, darts és foleg poker.
Minden hetfo este ingyenes tanulasi, gyakorlasi, illetve edzesi lehetoseget szeretnenk biztositani Nektek a Gold Center biliardszalonban (XI. Budafoki ut 111-113.), es mindezert csak annyit kerunk, hogy a kuzdosportok faradalmait egy laza sorozes mellett vezessetek le a helyszinen.Gyertek el barmelyik kedden es nemcsak megtapasztalhatjatok, hogy mirol is szol ez az egesz. Eleg sokan vagyunk, de pokerhez meg elkelne par lelkes jatekos.
Tehát minden kedden a vizsgaidoszakig Gold Center poker, csocso, darts, biliard.
Tovabbi info: mazsom+kocsmai@gmail.com, illetve +3630-277-4044
-
Mawyx
őstag
Végre aludtam rendesen, 7kor ébredtem fel, végre nem 5kor.
Annyira izgulok, mi lesz, ha elszúrom vagy egyszerűen nem tudom megcsinálni a feladatokat?!Tökjó idő van
-
Mawyx
őstag
Lejárt az akció, nem értem rá elmenni tapétát venni, most meg egy ezres, akcióban 695ft volt
És persze, hogy lóg az eső lába, tegnap vittem el a kocsit lemosatni
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3656 üzenetére
Nyilván nem óhajtom nyilvános fórumon kitárgyalni hogy ki vagyok, mit csinálok, honnan jöttem stb, de te mindig újra és újra itt kezded el boncolgatni. B@xtam már rá, nem kicsit, nagyon.Ha valami borzasztóan érdekel, akkor odaülsz mellém flash órán és elkezdesz beszélgetni velem vagy dobsz egy privátot vagy némán elkezded túrni a netet utánam és elraktározod az infót és örülsz nagyon magadnak. Nem csak érzed, hogy nincs ínyemre, hanem már mondtam is.
Ha meg minden szaknak, órának külön-külön topicot nyitunk, akkor kib@sznak a modik. Ez ELTE topic, ELTE-s vagyok, amilyen nagy nyüzsgés van itt, elférek a topicban bőven.
-
Mawyx
őstag
Le lehet szállni Mawyxről
Utálom az embereket
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3642 üzenetére
Ez most éppen elekromosságtan, első zh volt és ez a tuti gyakvez, az idei zh köszönőviszonyban sem volt a tavalyival. Igaz, most tanultam is rá 2hetet.
Én itten kakukktojás vagyok, szakállas hattyú vagy mifene
Betelepedtem a totyikba boldogítani Petit és Bazsyt
Elektromosságtan mint speci? Sok sikert hozzá
Bejössz símán órára vagy etr kilistázza és felveszed. Jó az elektromosságtan az ELTE-n nálunk, mindenkinek le kéne nyomnia. Csak legyen már meg végre idén
-
Mawyx
őstag
válasz
sghc_toma #3615 üzenetére
Basszus!
És eleve úgy indult, hogy fórumon itt utánanéztem, azt a laptopot ajánlották ennyiért, jó vételnek tűnt. Elmentünk Győrbe (céges pályamatrica, benzin nem volt gond stb), mert ott volt asis-ban olcsón és megszokott helyünk, előtte vásároltunk ott. A bemutató darabot körbetapogattuk, agyonnyomkodtuk, ok, kell. A megvett példányt ki se bontottuk. Hazahotuk Bp-re, bekapcs, se kép se hang. F@sza! Gépet vissza, lefuttatott vmi teszteket, rossz ram, rossz winyó, rossz nemtom mi, kapásból adott másik gépet ingyen dupla rammal. Ezzel meg ez van mióta már.Így ahogy van vihetem? Oprendszerre, programokra gondolok... Ingyenes progikat szeretek használni amiből van, macro flasht kell lekotorni asszem vagy nem szükséges?
Fényképeket is nyomtatok, hogy milyen hibák vannak, ez a kettő van, az usb és a vidkártya.
Vírust nem találtam, minden updatelt. -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3613 üzenetére
Igwn, arról az oldalról raktam fel a drivereket. Van egy usbs- egérpadom, először azt hittem azzal van baja, de azt nem is hasznlom, néha nyomit dugok bele, pendrive-t, külső winyót, de azonnal ki is húzom, amint végeztem, viszont egy egér van állandóra beledugva az egyik usb-jébe, egy vez.nélküli egérnek az adó-ja vagy vevője vagy hogy.
Driver hibákat dob, jó lenne megtalálni, ami jó lesz neki, nem tudom mások hogy használják? Klföldi oldalakon találok kérdéseket, a hibaüzim kérdezik meg. -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3609 üzenetére
Használom minden nap, de van másik gép, csak a chello-s net erre van, de azt meg lehet buherkálni.
Xp-vel kezdtük, de vistát akartam, vista lett, de nem mentek rajta a spec sulis programjaim, konkrétan egy, de kellett a lapitopi zh-ra, így lekotortuk a vistát és xp került fel. Mivel döglődött, az xp újra lett rakva. A gépet nem húzom, nem állítgatom, az oprendszer egyetemi licensz, elvileg nem vmi vírusos fájlcserélős cucc.
Az eddig linkelt hibák állandóakKékhalál, usb vmi hiba, amit már linkeltem karöltve a vidkártya hibával.
Ha suliba beviszem megtod nézni? Vagy nem tudsz mit nézni rajta?
A régi laptopom 4-5 éves, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor fagyott le, kékhalált meg hírből se ismeri és nem dobál naponta hibákat... -
Mawyx
őstag
Megint kékhalál volt [link] Ötlet? Ilyen hibával hogy állítsak vissza a boltba, hogy néha leáll, néha nem? Kipróbálja, próbálgatja jó esetben 1 órát és ha nincs hiba épp akkor, akkor visszakapom, hogy náluk működött.
-
Mawyx
őstag
Megjöttem. Ma már nincs kedvem semmihez
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3570 üzenetére
kandh-s, nem emléxem így külön, hogy ez milyen limit, de akkor gondolom a vásárlásra is ráraktam.
tegnap este 6ig a suliban voltunk (infóverseny), gondoltam ma beadandózok, de javítani kell a versenyfeladatokat, meg eszement bevásárlást akarok tartani, veszek vizet, konzervet, tésztá, ki tudja mi lesz ezzel a válsággal, de a pénzem páncélszekrénybe tetettem és vasárnap van, nemtom kivenni, ismim ilyenkor nem elérhető.
váslágtól félek, bevásáolok, amíg tudom hogy mennyi adag étel jár a pénzemért. lehet nem ilyen drasztikus a dolog, de ha kaja van, abból baj nem lehet és az is tuti, hogy akármi is lesz, most olcsóbb a kaja, mint lesz.szabadidőnaci, szakadt papucs, övtáska, számológép és egyből kereskedőnek néznek a Metróban
-
Mawyx
őstag
Tudja vki ha bankkártya napi limites, az csak atm pénzfelvételre vonatkozik vagy boltban lehet többet vásárolni, mint a napi limit? Holnapra nagyon-nagyon nagy bevásárlást terveztem, de most jutott eszembe, hogy kértem limitet a kártyára...
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3566 üzenetére
Mondom, hogy xp van rajta. Vissza kéne dobni a Vistát az hátha jobb, de sulis programok nem futottak alatta, így xp ment fel, mert zh-ra vittem a gépet meg a gyakorláshoz is kell.
Nem tudom mi a f**t csináljak velemár unom a sok újratelepítést, nem sok kedvem van rendszer újrahúzni, eddig se segített. Ha hetente dobná fel, azt mondanám oké, de 2aponta csinálja, pedig nem reggeltől estig megy a gép, hanem este fél 8kor érek haza és akkor kapcsolom be...
-
Mawyx
őstag
itt a másik a kék képernyő a monitor egyik sarkába zsugorodva került, amikor múltkor csak ez a hiba volt, akkor a rendes win ablak lett kicsi, most kék halál az usb-s hibaüzenet miatt és úgy ment össze a képernyő a videókártya driver probléma miatt
-
Mawyx
őstag
Megint ledöglött a gépem kék képernyővel [link]
Ebből lehet szervíz lesz, csak Győrben vettük -
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3543 üzenetére
pasihóember miért nem készült? vagy egyből leteperték a csajok?
-
Mawyx
őstag
teszveszezik itt vki? Vannak rejtett licitek, amit csak a hirdető láthat?
Vagy nem értem ki az a barom, aki 1ft-s indulóra,minár nélkül, 600ft-nál járva rányom 5ezret és ki az a másik barom, aki ezt kapásból megduplázza? Lehetne lépkedni 100ft-jával (ha már mindenáron óránként licitálgatni akar akkor is, ha még 3 hét van hátra)Másiknál is: 100 -600- 2000- 2050 Nem komplett az ilyen, faxé srófolja fel?
-
Mawyx
őstag
hejj de ismersz már
a mostani az becenevemes, de szeretném az igazi nevem felszabadítani a netre egy valid oldallal, de semmi extra, csak hogy én vagyok mitőlünk, de nem annyi képpel meg mindennel, mint ami a jelenlegin van, csak egy kvázi önéletrajz méretű kis oldalacskát szeretnék www.sajátnevem.hu -sat
seo fórumon olvasom, de megkérdezem itt is: a kötőjelet preferálják 2 különálló szónál, tehát ha a nevem pl Sárvári Mawyx, akkor domainnek jobb seo szempontjából a www.sarvari-mawyx.hu, mint a www.sarvarimawyx.hu? nekem jobban tetszene pedig egybe írva, nem szeretem a kötőjelet, de határozottan kötőjelet beszélnek...
-
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3514 üzenetére
Jobban megnézve mégse olyan jó, megrendelőlap:
Magam gondoskodok tárhelyről, csak állítsák be a névszervert
Felhívjuk figyelmét, hogy .hu regisztráció/regisztrátor-váltás esetén a megbízása csak akkor valósul meg, ha a regisztráció/ átregisztráció véglegesülésének a pillanatában a fenti névszerverei be vannak állítva ennek a domainnek a kiszolgálására. Kérjük, ezért még most, a rendelés leadásakor állítsa be a névszervereket!Magam gondoskodok tárhelyről, csak állítsák be az IP címeket
Fontos! Ha ezt a lehetőséget választja, azaz "A" és MX rekord megadásával kéri a domain beállítását, akkor az MX rekordhoz megadott távoli szerveren előzetesen (még mielőtt elküldi e rendelést) létre kell hoznia a postmaster@valami.hu email-címet, ahol a "valami.hu" az ön domain neve.
Figyelem: A tapasztalatunk azt mutatja, hogy az extra.hu szolgáltató nem tudja megoldani az MX rekord előzetes beállítását, ezért ha ilyen domaint kíván regisztrálni/áthozni, arra számítson, hogy a domainhez náluk email címeket nem tud majd hozzárendelni.2989 Forint+ÁFA
Ez már drága lenne, akkor már a jelenleginél venném ezt a domainem is tárhellyel együtt 6500ért, de ennyit nem ér + nem értem hogyan kell névszervert beállítani vagy azt az MX-eset.regchecknél nem tudom mi ez, de itt próbáltam megnézni a szerverbeállítást, a 2 kitöltendő mezőbe írtam az ip címet, amije van a szervernek, de vmi hibát dobott, de valszeg nem is azt kellett volna odaírnom.
Nem olyan egyszerű ez, olvasgatok utána, csak más dolgom is van, holnapra is beadandó, szerdára is...
Apache szerver konfigolása sztem nem az én súlycsoportom, de meg akarom próbálni, addig viszont nem akarom a domaint megrendelni, mert nem értem és nehogy külön fizetni kelljen az átregizésért vagy nemtom. -
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3499 üzenetére
Nézzetek már rá ti is, jól látom-e biztosan, hogy itt egy ezres a domain?
A domain neveket újra meg kell rendelni pl évente vagy automatikusan küldik a számlát, hogy fizessem be, ha akarom még tovább? Mert látom lehet választani hány évre kérem, de ideális esetben örökre kérném, küldjék a csekket és ha birom fizetni, akkor fizetem, ha meg nem birom tovább, akkor lemondom.
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3502 üzenetére
nem tudtam, hogy van ilyen
cracket meg muszáj volt elindítani, mert elvileg abban lett volna a törés a játékhoz, csak azt csomagolnak bele, amit akarnak, dehát vagy megveszi az ember a dolgokat drágán vagy ez van
disasm dolgokhoz meg lövésem sincs, akkor már inkább reinstall
flash gombjaim továbbra se műxenek, pedog az órai gyakból copyztam bele, szintaktikailag helyes, de nem play-zik gombnyomásra
-
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3500 üzenetére
Ez jó
-
Mawyx
őstag
válasz
sghc_toma #3493 üzenetére
Felraktam, pár nap és kiderül.
Tök más: Lehet olyat, hogy csak egy domain nevet veszek meg pl www.mawyx.hu, de tárhelyet nem veszek hozzá, hanem van egy linux szerverem és arra töltök fel egy weboldalt és beírom a www.mawyx.hu címet, akkor látható a weboldal? Legolcsóbb tárhellyel is drága, de csak a domain van ahol egy ezres összesen, annyit megérne (nem mawyx.hu-t akarom, csak hogy ne vmi izét kelljen most a mondandómba behelyettesíteni...)
Mennyire bonyolult dolog ez, mi kell hozzá, gondolom nem egyszerű beállítgatni a szervert, hogy tudjon ilyet. -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3486 üzenetére
Ledöglött a gép, inkább elmentem sétálni.
Ismét előjött a nemrég említett és elvileg lekezelt képernyős hiba [link] és a játék sem indítható, libgdk-win32-2.0-0.dll nem található, telepítse újra a játékot, az megoldhatja a hibát, ez megtörtént, de nem indult és utána meg le is döglött.
-
Mawyx
őstag
Hát, gyerekek, ezt a kérdést kicsit elbagatelizáltuk, gondoltam csak találok egy bármilyen játékot, de ugye az a bármilyen játék úgy bármilyen, hogy strat. Utánaolvastam a játéktípusoknak, csomó féle van. 1órán 4 pár és ugyanazt nem lehet és strat kell, nincs is olyan sok választási lehetőség, nem csoda, hoyg egyből lecsaptak a Honfoglalóra, 1848ra, tratviánra.
Az ebéd elkészült, úgyhogy most nekiállok és keresek infókat azokról, amiket ajánlottatok. Fenét fogok minden vackot feltelepíteni a gépemre, csak utánaolvasok, valszeg látatlanban tartott előadás lesz, úgyhogy ha a párom a wow-ot akarja, ami nagyon nem ingyenes, nem görcsölünk a megszerzésén, hanem mondjuk, amit találunk róla
Külön jó, hogy a tanár honlapja 1hete nem elérhető, mint kiderült átköltöztették, szólt egy embernek, hogy adja tovább, de szokás szerint a hírlánc elakadt, ezért tisztázódtak ilyen sokára a feltételek. -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3460 üzenetére
Nem ilyen cs-s, gta-s komoly játék kell, csak azért ne pasziánsz legyen. 10perces kiselőadás kell egy bármilyen játékból aminek oktatási jellege is van. Ezért jó az a nyelvtanulásos, hogy idegen szavakat kkiír és be kell azonosítanod. Tanár honlapja egy hete nem elérhető, de arra emléxem, hogy a többieknél a honfoglaló volt a sláger, wow-ot is láttam a listán (gőzöm sincs mik ezek) de ezek már a mi napunkon el fognak hangzani, mi nem választhatjuk.
Életemben nem játszottam semmivelCsak van vmi kis bugyuta játék, amit pl hallgatók csináltak és ingyenes. Nem akarok semmi nagy szart feltelepíteni a gépre és játszani se érek rá, csak épp elindítom, csinálok pár screenshotot, elmondom a gépigényt és kész. Demó is jó, csak ne csak egyszer lehessen elindítani. Ma ülök össze a párommal megbeszélni, de még nincs játék, nincs miről beszélni, szerdán elő kell adnunk. Addig kellene kitartania annak a játéknak, aztán nem érdekel ha nem indul el többet. Az egész estém ráment és nem jutottam semmire
szerk: asszem proofps vagy a másik jó is lesz, kipróbálom, aztán lehet belőled tartunk kiselőadást
Most viszont rohanok órára. -
Mawyx
őstag
Tudtok vmi szgépes játékot, ami nem gépigényes és ingyenes?
Leszedtem egyet, nem vagyok játékos, de kiselőadást kell tartani, elkezdtem játszani, huh, mondom ez tetszik, jó lesz, de többször nem indítható, vmi próbalverzió volt és ennyi
Mystery PI The New York Fortune
ez tetszett, angolul írt kis szavakat, pl alma és meg kellett keresni a képen az elrejtett almát és rákattintani... nyelvtanulásnak tökéletes, oktatási vonatkozása is van egyből... -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3456 üzenetére
Na, ezt mondta Brigi is meg ma volt is, de nem vágom pontosan hova rakjam a stopot, de majd rakosgatom.
Megmutattam mit alkottam, de nem hatotta megpedig annyi időm ráment, de így nem jó. Vannak benne elcsúszások, nem értem miért csúszik el... meg jelenleg beúszik egy állatka, holott annak ugye mennie kellene nem úszni, mivel nem hal
Hangnémítás a legelején, az indulásnál. Rábökni a némításra, majd a strat gombra és akkor indulna az animációm hang nélkül.
Folyamatosan bővítgetem, menet közben jutnak eszembe dolgok, hogy még mit és lehet ezért gabalyodik össze egy szimpla motion tween is. Órán is többször mondja, hogy nem tudja mi a gond, vmit kattogtam összevissza biztos, csináljam újra, de ezt az egészet nem akarom újracsinálni, az túl sok idő lenne...Kaptam ma sört egy jegyzetért
-
Mawyx
őstag
válasz
sghc_toma #3452 üzenetére
Nem értek én ehhez
Innen felraktam Intel honlap download/Graphics/laptop graphic controllers/mobile intel 965 express chipset family/ win xp prof
Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP (exe) (14086KB)
14.37.1.5029
1/24/2009Felraktam, újraindít, nézem eszközkezelő... videókártyák mobile intel 965 express chipset family illesztőprogram verziószáma: 6.14.10.5029
dátuma: 2009.01.21.Akkor ez most rohadtul nem ment fel?
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3429 üzenetére
királyul működik a hang, besz@rok ezen a cuccon, amit csináltam
és olyat hogy kell, hogy szeretnék az elejére egy hangnémító ikont, hogy ha arra kattintok, akkor ne adjon ki semmi hangot magából?
az indító diára raktam lejátszó ikont, hogy kattintásra induljon a történet, de indul ha nem kattintok is
ez van az indító gombon:on (release) {
play();
} -
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3445 üzenetére
xp van most fent
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3429 üzenetére
Eddig olyat nem találtam, ami nekem kellene, de hangügyben 50sorosnál rövidebb függvény progirészeket nem láttam eddig, szal nem tűnik olyan egyszerűenk, hogy beimportálok egy hangot és kész
Holnap megkérdezem Brigit, csak óra után is órám van, nem tudok sokáig maradni, múltkor is elkéstem.
-
Mawyx
őstag
A beadandóba nekünk zene is kell és eleve nem tudom hogy kell hangot lejátszani, azt meg pláne nem, hogy ne gombokra, hanem ahogy halad a történet váltson hangokat. Még nem vettük órán, csak mondom tökölődök vele, nagyon sokáig tart ez. ne tornyosuljanak fel a beadandóim
Egyszerűbb megkérdezni és ha nincs válasz, akkor lehet kutakodni a neten, de így rengeteg időt elvesz a kutakodás és úgy érzem fölöslegesen, mert azért van a tanár, hogy segítsen, nem az a lényegi munka, hogy egész nap keresek vmit a neten....
-
Mawyx
őstag
ez a rohadt flash
most tente, holnap az a rakat óra...
-
Mawyx
őstag
röfi burger, tiramisu, bubis ásványvíz, A Bourne rejtély, ez a tuti
Múltkor jött hírlevél vmi Oracle Junior képzésről, a bme-n van és regisztrálás után ingyenes. Hol ebben a buktató? Miért ingyenes? Vagy mégse az, és kell vmit fizetni vagy drága könyveket kötelező megvenni vagy egyszerűen nem ér semmit?
[link] Idén nem fér bele, indul vajon ősszel is, tudtok róla valamit? Egyáltalán mi is ez pontosan? Googleba beírtam, hogy oracel JEE & EJB de az első pár oldalon infót nem adott csak álláshirdetéseket.... -
Mawyx
őstag
Milyen az én formám, nemigaz mán
Megyek az északiban, mondom felkutatom a sose látott szinteket, lemegyek -1re, keresem a további lépcsőket, de se lépcső tovább, se egy csatornafedél vagy vmi, amin lentebb mehetnék így kezdésnek a -2re, semmi. Elindulok a Tátk vagy mi a túró hök mellett hőközpontok mellett, arra megfordulnak azért emberek mivel vmi hök is ugye arra van, de naná hogy szerelőruhás emberek megkérdezték mit keresek arra. Egyből pucoltam vissza a konferencia terem elé és onnan fel. Nem hagyják, hogy feltárjam a titkos napalm készleteket -
Mawyx
őstag
Levlisten nem jelent meg a hírdetésem. Amikor elküldtem, jött egy automatikus levél, hogy megkapták a levelem, eldöntik, hogy kikerülhet-e levlistára, ha igen, akkor kikerül, ha nem, akkor meg nem. Ennek már sok napja és semmi, de közben mástól jöttek levelek... Lehet leíratkozni, csak ezért íratkoztam fel.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3381 üzenetére
-4? (mínusz 4?)
-
Mawyx
őstag
Macska szokás szerint ezerrel kirohant az udvarra, de most hó van, belezúzott a hóba,, egyből sebességet váltott és azzal a lendülettel gyorsan bepucolt
Azóta gyanúsan nézi, szimatolja a havat
-
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3350 üzenetére
de nem akarom összetintázni egyiket se
ha már használtat rakok be, akkor meg látszik, hogy a tetejére nyomja, az ellenőr megb@sz érte -
Mawyx
őstag
vicces EHA kódok:
KIAPACI.ELTE
MACKAAA.ELTE
BEVMAAT.ELTE
RAKLAAP.ELTE
FUCKAAA.ELTE
OBAMAAA.ELTE
SZAKADT.ELTE
SZOPAAT.ELTE
DUGHAAT.ELTE
KOCMAAA.ELTE
KIAPADT.ELTE
EROPAAA.ELTE
FAINAAB.ELTE
-
Mawyx
őstag
bkv jegyekről nem lehet vhogy eltüntetni azt a festéket, amit rányomtat a villamoson a jegyérvényesítő gép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged