Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ez egyre xarabb
-
Mawyx
őstag
Vki megmondaná, hogy (L-Epszilon)*=L*-Epszi ?
-
-
Mawyx
őstag
Ma is kivágtak, de ilyen gyorsan még sose
Holnap arch és op, meg kell lennie bármi áron, drukkoljatok!
-
Mawyx
őstag
Nem tudom beállítani ezt a rohadt emilküldést a telefonon
Már 20menüpontot végignyomkodtam
-
Mawyx
őstag
2008 van
-
Mawyx
őstag
Ha fnyau ea-n volt már vki, az ugye mond infót hogy megy a vizsga? Hányan felügyelnek, mik a kérdések meg ilyenek érdekelnek
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #796 üzenetére
Tényleg szép, el is mentettem a képet
Gratula nektek, szépen haladtok.
Nekem eddig 4db 5ösöm van az indexben, a többi jegyet meg nem írattam be
Ezeken kívül kb mindenből buktam
Nah, nem, még pótok lesznek majd, mármint gyakuv-k, mert pótra nem mentem.... Idénre vége.
Holnap vásárlás. Mit vennétek egy pasinak ajándékba? -
Mawyx
őstag
Én mindig rosszul viselem, túlstresszelem. Vizsga előtt alig birok aludni, már hajnalban fent vagyok és hasmenésem van, magas pulzus =>rossz közérzet. Olyankor nem merek enni, mert még egy kis hányinger is megspékeli
Vizsga után meg fáj a fejem, mert nem ettem és keveset aludtam. Ez elég rossz időszak, de lehetne rosszabb is, pl ha nem lenne vizsgaidőszak, ha nem lennék egyetemista
-
Mawyx
őstag
MI-t végzett már vki? Hogy lehet ebből átmenni?
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #746 üzenetére
Megbeszéltük, csak viccelt, haha
Természetesen 5-ös, de majd hiszem, ha be lesz írva
Weblap 3as
Inkább javítok rajta. Más 4est meg 4/5-öt kapott ilyenre sztem, de lehet elfogult vagyok. Nem egy világbajnok lap, de akkor is.
Idei első 5-ös viszont bekerült az indexbe
és átmentem egy zh-n, amin nagyon át kellett menni
, de az első részéből pótolni kell.
-
-
Mawyx
őstag
Indexeket mikor lehet felvenni? TO oldalán nincs kint
Ez lesz az utolsó hét, gondolom a héten indul a felvétel, nem?
-
Mawyx
őstag
El vagyok veszve, egy kis weboldalon dolgozok 2 napja
-
Mawyx
őstag
Mentek holnap Neumann napra vagy lazulás ezerrel?
-
Mawyx
őstag
Hú de imádtam Csörgő bácsit
A legnyugodtabb pasas, akit valaha láttam.
Elvégezte már vki az Architektúrák és oprendszerek tárgyat? Én nem proginfós/matos vagyok, és nekem ez az említett tárgy a helyettesítő tárgy, mert a mienk már nem indul, csak EA kell belőle, jól megszívtuk
Tök nehéz, semmit nem értek belőle, nem tudom hogy kell váltogatni számokat, a füzetem hiányos, túl gyors az előadás... Ha vmelyikőtök túlságosan unatkozik, bevállalhatná, hogy vhogy átnyom egy 2essel
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged