- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
most már nem, mert win alól vagyok és nem fogok emiatt rebootolni, pandorán meg egy régebbi verzió van fenn.
majd vasárnap éjfélkoraddig olvassál Dr Sör Kálmánt
-
Mawyx
őstag
Hú de imádtam Csörgő bácsit
A legnyugodtabb pasas, akit valaha láttam.
Elvégezte már vki az Architektúrák és oprendszerek tárgyat? Én nem proginfós/matos vagyok, és nekem ez az említett tárgy a helyettesítő tárgy, mert a mienk már nem indul, csak EA kell belőle, jól megszívtuk
Tök nehéz, semmit nem értek belőle, nem tudom hogy kell váltogatni számokat, a füzetem hiányos, túl gyors az előadás... Ha vmelyikőtök túlságosan unatkozik, bevállalhatná, hogy vhogy átnyom egy 2essel
-
tomazin
veterán
-
bbazsy
őstag
megvan
a) ha a jelentkező előzetes tanulmányai során minden félévben legalább 4.0 tanulmányi átlaggal rendelkezik, akkor 40 pontot kap, ha legalább 4.5 volt a tanulmányi átlaga minden félévben, akkor 45 pontot kap.
ha valami csoda folytán eztán menne, és az 1. félévi 3,95re nem adnák meg, akkor asztalburogatás
utolsó fejezet?
fogyatékkal élsz? (nem, ez most nem költői kérdés)
-
peterszky
őstag
-
-
-
peterszky
őstag
Kösz.
Egy csöppet ideges/szomorú vagyok, mert megint nem sikerült
Beugróval nem volt gond 10/15, ami szerintem jó lett volna egy 12/15-re is. Érdekes a javítás
Tételek: 6, 10, 13, 17.
Leülök egy helyre, mondom itt biztosan jó tételt kapok, erre szólnak, hogy menjek onnan. Ahol ültem, az az oszlop kapta a 13-ast, amit 99,9%-ra tudtam
Így bekaptam a 17-est, jó kis m-edik gyökös, ami nem nehéz, csak sikerült belerontani a rekurzív képletbe, így pápá
Na most jól kidühöngtem magamat.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
Az a baj, hogy még az Analban vagyok, de nyakig
Remélem sikerül szerdán átmenni a vizsgán
Fóthinak nagy híre van, még itt a topicba is volt valaki a BMF-ről, hogy náluk tartott valami órát és nem nagyon értették a dolgotÉn nagyon megkedveltem, mint oktató, sokaknak meg nem szimpatikus.
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
még nem adott ajánlatot, valamikor majd küldök neki egy pü-t, hogy mi az ábra.
De az is lehet, hogy itt Pesten veszek valahol, aztán megpróbálom eladni azokat, amik a gépben vannak.
IQ teszt:
[link]
Ha nem értek el rajta 160 feletti eredményt, akkor ki lesztek röhögve
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivaldi (böngésző)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest