Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
2026. április 11. 9-18 h között
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem hogy alkudozni de szerintem még megvenni sem akarja itt senki.
Ezért is vártam volna ötleteket, segítséget a megoldásra, mert nem mindegy, hogy milyen költségvetésből tudjuk a talik helységét kibérelni. Sok tanuló van akinek nem áll rendelkezésre pénz végtelenül és minél olcsóbban szeretne egy közös rendezvényen részt venni. 
-
Ear001
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen, én kérdeztem meg, hogy mennyibe kerülne, mert e szerint kéne kitalálni, hogy milyen felületen érdemes meghirdetni a fejhallgató tartót. Hol volt itt kereskedés és alkudozás?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
contaxg
üzenetére
...mert gondolod, hogy akkor nem jött volna másvalaki, aki szintén elkezd alkudozni?

Egyébként szerintem a célt így is elérted, megvan a reklám a találkozónak is. A finaszírozása pedig nem kell feltétlenül termékhez kötött legyen, ha pedig igen, azt csak meg tudod oldani egyedül is. Mindezzel együtt értem a szándékod, de a megvalósítás így nem fért bele.
-
contaxg
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Maradjunk annyiban hogy boven eleg lett volna azt a beirast torolni amelyik veteli szandekkal erkezett. Most egyebkent azt irod, hogy a kozosseg szempontjabol erdekes kerdest (a kovetkezo egyik talakozo helyszinenek finanszirozasa ez) beszeljuk meg a aprohirdetesek kozott. Egy kicsit jobban korul kellett volna jarni a dolgot es nem egyoldaluan "tajekozodni"
-
donpe
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszi a linket. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
A kapcsolódó hozzászólások nem maradhatnak lógva.
A képes linket egyébként kimentettem, íme:
https://drive.google.com/folderview?id=0B8uMVtToAMQ4Z0UzcDFwUlVsdDg&usp=sharingEgyébként pedig lehet, hogy csak egy ötletelésnek indult, de utána már jött az, hogy "És mennyibe kerülne?", kereskedésre és alkudozásra pedig a Hardverapró való, ezt mondja ki az ÁSZF.
-
donpe
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én nem láttam, hogy bárki hirdetett volna valamit... Egy kérdést tettek föl ,mely a fórumozók érdekeit szolgálta. Illetve volt egy hozzászólás mely az előző találkozóról készült képek linkjét tartalmazta. Azt miért kellet kimoddolni? Nem akadékoskodni akarok, de ez kissé fura...
-
donpe
aktív tag
azt a modolós kutyamindenit!!! Mi a túró van itt, csak tűnnek el a kommentek...
-
vodkaboy22
addikt
válasz
contaxg
üzenetére
Huh fotok!
Jut eszembe:
Gdrive linkAVX-en- vagy itt hírdetve eladni az álványt?
-
contaxg
veterán
Sziasztok,
A szeptemberi fejhallgató taliról megmaradt AT fejhallgató állványt el kellene adni valahogy. Kinek milyen ötlete lenne erre?

A terv az, hogy ebből lenne megfinanszírozva részben vagy egészben egy valamikori találkozó helységbérlése.
A másik, hogy páran készítettek fotókat a taliról. Esetleg ha megosztódna valahogy az szuper lenne!

Üdv, r
-
fi:zi'k
nagyúr
-
fi:zi'k
nagyúr
-
matyi94
senior tag
Valamelyikotok meg tudna nekem mondani a kis Genelec hangfalak pontos tipusnevet?
Koszi! -
Ati1979
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Ja értem. A t5p van annyiért.
Persze az nem ugyanaz. Nekem mondjuk lehet, hogy jó(jobb) lenne az AK-hoz.
-
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Direkt olyan árat jelölsz meg amennyiért nem lehet kapni.

Vagy mégis van ennyiért?

-
contaxg
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Pedig nem megoldhatatlan.
-
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Miért nem tekerteted a trafót?
-
Ati1979
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Életben nem lesz annyi újan.
Mo-n nagyon olcsók a beyerek. Itt a lista ára.Szerintem ez jó vétel, tekintetbe véve a fejes tudását. Az, hogy használt az szerintem nem feltétlenül baj. Legalább be van járatva...
Másrészről ritkán van ilyen fejes eladó, szóval érdemes rá lecsapni szerintem.

-
Bodz
nagyúr
válasz
Ati1979
üzenetére
Látod stranger28, van itt ócsó T1. Itt az idő.
Akkor te hozod majd a következő találkozóra. 
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Okés.

Igazából mondtál két variánst. Az egyik a kapcsolható nagy/ kis impedenciájú mint a donpe-é, meg a másik variáns csak kicsi v nagy impedenciájú gondolom azzal a technológiával készült amit hoztál.
Ebben még nem tudok dönteni.

Igazából kb. annyira értek ehhez, hogy ki tudom választani majd, hogy milyen színű legyen a doboz.

Mindegy még értekezünk erről. Csak azért írtam, hogyha olyan lesz a kivitel amiélyenre én szeretném, meg jól is szól az ak120-al akkor majd simán megvenném tőled a referencia darbot.

-
contaxg
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Hát istenem...mindenkinek más a jó, és sokszor egy idő után teljesen mást hallunk jónak.

Talán ez is egy tanulási folyamat. (fiatalon nem vonzottak a nagyseggű csajok, most pedig kimondottam vágyom rá)
-
Ati1979
veterán
A találkozóról:
Még egyszer végighallgattam az ath x-es szériáját. Továbbra is nagyon tetszenek.
Ahogy haladunk felfele, a nyitott ad500x-től folyamatosan javulnak. A ad900x hangban veri nálam a t90-et.
Az egy igazán jó vétel.Leginkább a felső kategóriás fejesek közti sorrend érdekelt engem. (a saját preferenciám szerint.
)Szóval szigorúan magánvélemény következik.

Az antalope dac-ról hallgattam (ami szvsz. fantasztikus):
A T1 egy elég szuper viszont, az LCD2 egy kicsivel jobb. Kb. 10%-kal nálam.
Az ad2000x-et körülbelül egy szintre tenném az LCD3-mal. Mélyben jobb, Közép magasban viszont talán egy árnyalattal többet nyújt az ad2000x.
Én azt gondolom, hogy az LCD3-ban több tartalék van. Valami egészeh hihetetlenül jó rendszer kellene a kihajtásához.Én kb. 20%-kal tartom jobbnak az LCD3-mat, és AD2000x-et a T1-nél.
Az eszközökről:
A stax fejes alá pakolot elektrosztatikus erősítő, röviden fantasztikus.
Nagy érdeme volt abban, hogy annyira jól szólt az a fejes. Kíváncsi vagyok mit produkálna az sr009-el.Donpe csöves erősítője nagyon tetszik, elképesztően jól passzol az ak120 hangjához. Nekem valami ilyesmire lenne szükségem azt hiszem.
Hifipisti erősítője is nagyon profi munka. Igazából tudásban simán passzol a több százerzes DAC-okhoz.
Anatalope DAC
- Már megjelenésében is tekintélyt parancsoló. Már ki is néztem magamnak. ( majd a platinumot kéne venni) Egyszer ha sok pénzem lesz. 
Vodkaboy22 saját készítésű csöves erősítői nagyon tetszettek. Kíváncsi lennék egy ilyenre, drágább alkatrészekből.

Colorfly C4 - szerintem nem rossz. Enyhén színezi a zenét, és elég meleg hangzása van. Szerintem térben és részletességben és SQ-ban nem ér fel az ak120-hoz.
Viszont az erősítő része komolyabb.
Szerintem jó vétel. (bár annyira nem jön be ez a kissé szinezett hang.)
Meghallgatnám egy ibasso DX100 mellett azért.
-A fejeseket próbálgattam(a felsőbb árkategóriából) az ak120-hoz. A T1-gyel nehezen boldogult, és a többi high end fejesben is hagyott elég sok tartalákot. Meghajtani meghajtja ezeket, de külön erősítővel azért más a helyzet.

Szóval kell hozzá egy erősítő. (szerintem csöves lesz)-Az ak120 + westone4r elképesztően muzsikál együtt.

Köszönet a szervezésért, contaxg-nek és hifipistinek. Ja és persze az antalpe dac-ért is alto63 -nak.

-
vodkaboy22
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
Már papíron meg van a REFERENCIA
és megjöttek a profi hálótrafók is némethonból, már csak a körítést kell kitalálni, meg 2db nagyon jó kicsat trafót szerezni... De az is lehet hogy én fogom letekerni azt akkor ki futok a világból a 3000dik menet után... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Különben fa lesz a dobozolás méghozzá hogy újítsunk is vagy zebrano vagy hasonló luxus darab. -
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Nekem is csinálsz csöves cuccot?

Beszéltük, hogy referenciának csinálnál egy olyan 150k-s erősítőt. Fából meg minden. Engem simán elvinném ha jó lenne.

Vagy akár meg is rendelném ha úgy megy.(#2958) stranger28
200k alatt van egy eladó T1 az avx-en.

-
stranger28
addikt
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Nekem a tere is tetszik nagyon, egyébként egyetértek. Mondjuk én ennyire nem vagyok megáldva a csövessel, egyik azért tetszik, másik amazért. Kb. csak popot nem hallgatok, szóval ez nem is meglepő.
200 alatt megállna, már lenne nálam is egy. Amikor meg Bodz adta el az övét, pont mélyszegénység volt.

-
contaxg
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Hát pedig a Stax tápja sem volt éppen tranzisztoros és a forrás is hihetetlen nyugis hangképpel rendelkezik.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
Mármint elektromágnesesterek-ről? És forrasztócin-ekről? Nem tudom a T1 nem a tere miatt fogott meg most hanem a zeneisége miatt (térben jobb az LCD szerintem, viszont zenei élményben nem...) Pont olyan mély ami kell, jó közép és szép magas mindezt jól élvezhetően.
Csakúgy tudom megfogalmazni, hogy érthető legyen:
Mint a csöves hangzás, olyan a T1. Sehol se tökéletes de annyira zenei annyira élvezhető, hogy a francnak se kéne (nekem pl nem) csoda műverősítős penge tiszta és precíz és szuper THD-s és tökéletes erősítő. Nekem cső kell meg kimenőtrafó azt élvezem. De pl a stax se fogott meg mert túl tökéletes precíz volt nekem az a melegség-élet hiányzott belőle (pedig csöves erősítője volt a drágának
). -
stranger28
addikt
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Ez még egy régi történet terekről és cinekről...

-
vodkaboy22
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
Mi az kollega csak nem Önt is rabul ejtette az a sunyi beyer?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stranger28
addikt
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Meg a...
Lottóznom kéne, most is megnyerte valaki.

-
vodkaboy22
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
Azt nekem
És akkor csinálok ingyen és bérmentve 3db csöves erősítőt amit vihet aki kapja marja 
Most jött egy kafa kis csomag némethonból 3db csöveshez való profi hálótrafóval. csilivili réz borítás stb... -
Bodz
nagyúr
válasz
stranger28
üzenetére
Ha lesz elég érdeklődő, akkor felőlem lehet egy november vége felé. Helyszín a múltkori, ott kényelmesen elférünk. Meg lehet majd hallgatni a HE-500-at, addig megveszem, most már tényleg.
Ha valaki hoz nekem egy V800-at, akkor akár már most hétvégén is lehet.

-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Se beats hamisítványt.

Ezekben a körökben nem valami népszerűek...

-
contaxg
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Talán Bodztól kellene megkérdezni, hogy egy Nyíregy/Debrecen fejestali kérdésben mi a helyzet. Itt egy picivel több mint húszan voltunk, ami a'szem nem rossz eredmény.
-
stranger28
addikt
Igazán baró ez a sok vélemény, de mikor lesz a következő tali?
-
schawo
titán
-
contaxg
veterán
Köszi hogy ilyen sokan eljötettek! Klassz volt nagyon a hangulat!

Breaking news: A tombolát Schawo nyerte!! Gratt!
Viszont lemondott a nyereményéről...
Ezért arra gondoltam, hogy piacra dobjuk a nyereményét, ezt ritka és értékes fejhallgatóállványt. Ebből a legközelebbi találkozó terembérletét megpróbálhatnánk részben vagy egészben megfinanszirozni.Továbbá remélem (kérem) hogy a talin készült fotókon nem leszek rajta!!

Ja és találtunk egy 3.5mm jack/ RCA kábelt.
Ha valaki keresné, akkor nálam átveheti.
-
AGE-T
őstag
Már látom, viszek én is pár holmit

-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
Mikor, és hol van a fejhallgató találkozó?
-
Bodz
nagyúr
Mindenki!
Takstar TS-671. El ne felejtsetek! A talalkozo csucsa, megvar az LCD meg a Stax.
Jo azorakozast egyebkent!
-
.DLL
veterán
Én is benézek haverommal.
Nálam lesz a már sokat emlegetett Phily shp 5401, ő pedig elvileg hoz vegyesen Beyereket, AKG-ket, ha minden igaz a K701-et is.
-
contaxg
veterán
válasz
Ati1979
üzenetére
Nem tudom a típusát, csak azt mondták, hogy csöves tápja lesz.
Bkercso
Sajnos nem vagyok napi kapcsolatban velük és a fejeserősítőjük is izgis darab lehet.
Hirtelen arra gondoltam, hogy van egy Cyrus tulaj a környéken és megkérjük, hogy hozza el a lejátszóját.(#2924) Ear001
Erre már én is gondoltam. Elhoznád?A tombolán egy Audio-technica fejesállvány lesz a nyeremény.
(de ezt már lehet, hogy mondtam korábban) -
Ribi
nagyúr
Lehet én is elnézek 10 fele, de nem maradok sokáig.
Laptopot meg miegymást viszek. -
Lesz a Hifipisti-féle erősítőből?
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Oda csakúgy be lehet menni az utcáról? Vagy hogy működik ez?

Igen ez minimum elvárás. Gondolom van ennél jobb is ennyi pénzért. "Csak" 200k.

-
schawo
titán
Csak a tájékoztatás kedvéért az alábbiakat hozom:
Mytek Stereo192
Sonifex RB-DAC1ChAmp by bajnokpityu
HiVox Bubo CupropenisBeyedynamic T70
Shure SRH840
AKG K500
Sennheiser HD540
AKG K240 Sextett
Yamaha HP-1Macbook Pro Audirvanával és sok DSD anyaggal
Talán, erősen feltételes módban, ha a kedvem engedi:
Egy asztali PC + Lynx AES16 + Lynx Aurora -
contaxg
veterán
válasz
stranger28
üzenetére

-
Ati1979
veterán
válasz
stranger28
üzenetére
Sorry!

Gyógyulást!
-
stranger28
addikt
Részemről viszont bukta. Sikeresen elintéztem a bokámat pár napra.

-
Ákos97
aktív tag
Ha minden igaz, akkor nekem is sikerült "feliratkoznom" a résztvevők közé.
Mostanában csak read-only vagyok, lehet hogy az újaknak idegen vagyok, de hát miről is szól ez a találkozó a lejtőn való elinduláson kívül?...
Amit hozok:
-Beyer DT880 (600 Ohm)
-Apex Butte fejes erősítő -
Ati1979
veterán
válasz
kk831228
üzenetére
Hát mi vagy öten ezt hallottuk ki elég jó forrásról. Egyöntetűen ez volt a véleményünk. Egyszerűen eljárt az idő az ie8 fölött. Aki hozta fülest annak is ez volt a véleménye. Tudom öt éve jó füles volt.
Na jó mondjuk az ie8 jobb talán egy 2-3%-kal. De többel nem egy szemmel sem. Sajnos nem túlzás. Füles találkozó vasárnap, ha nem hiszed gyere el és hallgasd meg...
A hd650 más tészta. Nem rossz fejes, de a felét éri kb. 60k-s beyerek hozzák a szintjét.
(#2904) adammkaa
Te is gyere el ha gondolod és hasonlítsd össze a kettőt.
(#2905) vodkaboy22
Hol lehet meghallgatni az ie800-at?
Neked mi róla a véleményed? -
vodkaboy22
addikt
válasz
adammkaa
üzenetére
Teljes freqmenet 0 volt. --- Ezt nem értem. Magyarul süket vooot mint állat?

Khm miről is hallgattad az ie8-at?
Mint mindig mondjuk nem mindegy miről megy.
Fülhaleszokban rohadtul nem vagyok otthon ez igaz. De mint minden hangképzőnél itt is igaz (még akkor is ha csak fülhalesz pár ohmos és 120dB-s, hogy korrekt meghajtás és forrás kell.) Pl én is rohadt nagyot mosolyogtam amikor a nexus7-re rádugtam az ie800-at meghallgattam azt mi ez ??? 300 000 MI???
Azt amikor bedugták a HDVD800-asba akkor már kapisgáltam valamit abba a 10 percbe amíg hallgattam.
(Mindenesetre akkor is sok... és nem volt akkor élmény mint a HD800-as. ) -
-
contaxg
veterán
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Priviben küldj címet, stb és kb 8-kor felveszlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért is vártam volna ötleteket, segítséget a megoldásra, mert nem mindegy, hogy milyen költségvetésből tudjuk a talik helységét kibérelni. Sok tanuló van akinek nem áll rendelkezésre pénz végtelenül és minél olcsóbban szeretne egy közös rendezvényen részt venni. 

Köszi a linket.

Legközelebb őt is elvihetem, a Superluxokat szereti

Mo-n nagyon olcsók a beyerek.

és megjöttek a profi hálótrafók is némethonból, már csak a körítést kell kitalálni, meg 2db nagyon jó kicsat trafót szerezni... De az is lehet hogy én fogom letekerni azt akkor ki futok a világból a 3000dik menet után... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A 650 kb 110 ezer de egy 20-ezer forintos fejes azért nem hozza a hangját...
nLali