- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is csődbe ment? Egy rakás ilyen projektet hallottam tőle, a Neurolinktől kezdve a Hyperloopig. Egyenlőre tudtommal azokról sem lehet sokat hallani.
Lehet csak felveszi a rengeteg pénzt befektetőktől valami hangzatos munkára, amiknél aztán csinálgat is valamit, meg nem is. Egészen addig, míg a kapott kölcsönök pozitív haszon legyen a számára, utána meg hagyja lefingani az egészet.
Nekem Theranos szagú az egész.
-
válasz
fatpingvin #136 üzenetére
Ezt jól esett olvasni is.
-
Hmm.. akkor nem tudom, hogy mi a terve. Mondjuk a Twitternek van egy arcképe, amit nehéz lenne szerintem gyökeresen megreformálni, hiszen valamit azért szeretnek az emberek, mert olyan, amilyen.
Pl. azért szerettem anno a Windows XP-t, mert olyan volt, amilyen. Egyszerű, clean, lényegretörő. Ennek ellenére a MS gyökeresen szétb*szta az egészet, mert az szerintük úgy jó. Ott is ilyen Elon Musk-szindróma lehet a redmondi vezetőségnél.
-
válasz
kikikirly #131 üzenetére
Most nagyon konteó lehet, amit írok. Talán azért építi le, mert egy másik platformot akar a helyére tenni, pl. a sajátját (ha lesz neki?). Vagy valami más terve van vele. A Twittert egyfelől sokan követik, másfelől komoly politikai személyek szoktak rajta megnyilatkozni a pápától kezdve az USA elnökéig, sokan. Elég értékes felületről van szó.
-
válasz
fatpingvin #129 üzenetére
Lehet ez volt az eredeti terve, hogy leépítse?
-
válasz
arcoskönyv #60 üzenetére
Mondjuk én mindenhonnan letöröltem magam, amikor tavaly a Gugli feldobta emlékeztetőnek, hogy 6 évvel ezelőtt hol jártam. Még csak nem is emlékeztem a helyre. Jött a mentális sokk, majd mondom oké, tároljátok a k*rva anyátok adatait, aztán letöröltem magam (majdnem) minden szociális média felületről.
-
Jól felépítette az imázsát és most már bármekkora baromságokat is mond egy laikus tömegnek, abból a tömegből sok ember elfogja neki hinni. Fizikával kapcsolatos fórumokon is osztották, amikor olyan kijelentéseket tett, hogy a világunk egy computeres szimuláció.
Anno olvastam az életrajzi könyvét, hát... Tényleg úgy írták meg, hogy bárki is olvassa, abban pozitív benyomást hagyjon, az író kitett magáért.
-
Vezeti? Egy ember tud ennyi céget vezetni egyszerre? Szerintem ott is a holdudvarok vezetnek mindent, ő csak bejár valamit böfögni, hogy ne érje szó a ház elejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged