Hirdetés
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
aprokaroka87 #30 üzenetére
hááát elképzelhető ha így van, de ha indokolatlanul az gáz
Nagyobb kijelző egyértelműen több RAM használatot igényel vagy több RAM-on kicsit jobban szétterül a rendszer, de másnak nem nagyon kéne történnie.
-
hapakj
őstag
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
az Android dinamikusan kezeli a hardverigényt
Öm, ez mit akart jelenteni? Tényleg érdekel
-
kalimist
aktív tag
A GPU nagyon jó. Játékokban az energiahatékonysága az A18 Pro szintjén van. A Cortex X925 IPC-je gyakorlatilag megegyezik az A17-tel de az energiahatékonysága nem. A Nuvia-féle Oryon mag pedig a leggyengébb és a hírek szerint a legtöbbet fogyasztó. Nem tudom megérte-e a Qualcommnak főleg, hogy egy pert is akasztott az Arm a nyakukba miatta.
-
-
csongi
veterán
A rengeteg beleőlt pénznek előbb utóbb meglesz a z eredménye.
Meglátjuk android és szoftveresen , hogyan sikerül az optimalizálás.
Igaz az jelenlegi Moto-m az eddigi legjobban optimalizált MTK nekem.
A bluetooth használat azért nem az erőssége. -
aprokaroka87
nagyúr
-
-
mhydas99
senior tag
Ertem. Szoval azert dobjak hatast mert ugy lett a Mediateke a legjobb proci jelenleg hogy zabal mint az allat es egy szem energiatakarekos 5-os szerias magot sem hasznal. Ertem. Mondjuk ha az Apple szinten 8 maggal dolgozna es az osszes bivaly mag lenne benne akkor szerintem vagy 3szor gyorsabb lenne mint ez a Mediatek, persze nem lenne hisz akkor akkora hot termelne hogy megolvadna .eg a hatlapi uveg is. Kiraly. Szeretem ha fwjlodik a technologia, de ez a pareves pontszamra verjuk irany mar faraszto. Akkor tennem le a kalapom ha csak alacsony fogyasztasu magokkal tudnanak egy Snapi 8 gen 2 szintet hozni. Addig meg....
-
janeszgol
félisten
válasz
GhostRider93 #17 üzenetére
Mondjuk az nem kevés fogyasztásbeli különbség!
-
válasz
GhostRider93 #17 üzenetére
Akkor a majdnem duplaannyi inkább 50% full terhelésen.
-
GhostRider93
tag
Számszerűen A18 6W ,8gen3 8W és MT 9300 ultra 12W . A 9400 is hasonló fogyasztással bir . xiamiau 13t pro háza képes 55 fokos lenni ami azért már több mint kellemetlen . Jó szintetikus tesztek alatt amik jól mrgizzasztják de azért na. Jó gyorsan is merül az a telefon terhelés alatt.
-
GhostRider93
tag
Javitsatok ki de egy táblázatban valahol úgy láttam a MT proci majdnem dupla annyi wattal gazdálkodik mint az A18 és a snapi sem eszik pár wattal többet mint az alma.
-
so_ha
senior tag
"A tipster claims that the Galaxy S25 Ultra will be powered by the Snapdragon 8 Gen 4 chip, but the smaller S25 base variant is expected to port over to a Dimensity 9400 chip."
"It has recently been covered that the Dimensity 9400 chip is 20 percent cheaper than Qualcomm's upcoming Snapdragon 8 Gen 4 chip ..."
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Igen, de az S24U nagyon magas GPU usage mellett kisebb felbontáson feleannyi fps-t ért el, mint az alma.
-
-
kcsa
veterán
Szimpatikus cucc, hátha ez lesz S25-ben, a remek Exynos helyett. (bár Mediateknek is nehezen felejtem el és bocsátom meg a tizenévvel ezelőtti GPS szenvedést
)
-
pusszycat
nagyúr
Fülig ért a szám a tudáslista olvasása közben. Nem tehetek róla, mindig ez van ha valami tetszik.
-
doooo
veterán
Ja szóval időben sikerült a Snapi elég vágnia (egy bemutatóval, amúgy nyilván mindkettő tömeggyártásban van egy ideje), nem nyers erőben, amit sugall az alcím.
-
janeszgol
félisten
Vegre egy jo SoC. Sajnos az Apple A neha megbotlik, a Snapdragonrol nem is beszelve.
De meglatjuk majd melyik mennyire terhelheto. Az, hogy melyik SoC milyen hatasfokkal dolgozik az a telefongyartok resze is nagy szazalekban. Lasd Oppo vagy Sony, akik meg takarekos SoC-bol is kepesek durvan melegedo telefont csinalni. -
MateAr
csendes újonc
Jól hangzik, de egy dolgot nem értek. Ha most a takarékos magok az A széria ebben a processzorban, akkor miért nem a legújabb, Cortex-A725-öt rakták bele, ami sokkal takarékosabb? Vagy már túl költséges lett volna belerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest