- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Tovább gyorsul a chello
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MateAr
újonc
Jól hangzik, de egy dolgot nem értek. Ha most a takarékos magok az A széria ebben a processzorban, akkor miért nem a legújabb, Cortex-A725-öt rakták bele, ami sokkal takarékosabb? Vagy már túl költséges lett volna belerakni?
-
janeszgol
félisten
Vegre egy jo SoC. Sajnos az Apple A neha megbotlik, a Snapdragonrol nem is beszelve.
De meglatjuk majd melyik mennyire terhelheto. Az, hogy melyik SoC milyen hatasfokkal dolgozik az a telefongyartok resze is nagy szazalekban. Lasd Oppo vagy Sony, akik meg takarekos SoC-bol is kepesek durvan melegedo telefont csinalni. -
doooo
veterán
Ja szóval időben sikerült a Snapi elég vágnia (egy bemutatóval, amúgy nyilván mindkettő tömeggyártásban van egy ideje), nem nyers erőben, amit sugall az alcím.
-
pusszycat
nagyúr
Fülig ért a szám a tudáslista olvasása közben. Nem tehetek róla, mindig ez van ha valami tetszik.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
kcsa
veterán
Szimpatikus cucc, hátha ez lesz S25-ben, a remek Exynos helyett. (bár Mediateknek is nehezen felejtem el és bocsátom meg a tizenévvel ezelőtti GPS szenvedést )
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
janeszgol
félisten
válasz aprokaroka87 #11 üzenetére
Igen, de az S24U nagyon magas GPU usage mellett kisebb felbontáson feleannyi fps-t ért el, mint az alma.
-
so_ha
senior tag
"A tipster claims that the Galaxy S25 Ultra will be powered by the Snapdragon 8 Gen 4 chip, but the smaller S25 base variant is expected to port over to a Dimensity 9400 chip."
"It has recently been covered that the Dimensity 9400 chip is 20 percent cheaper than Qualcomm's upcoming Snapdragon 8 Gen 4 chip ..."
-
GhostRider93
tag
Javitsatok ki de egy táblázatban valahol úgy láttam a MT proci majdnem dupla annyi wattal gazdálkodik mint az A18 és a snapi sem eszik pár wattal többet mint az alma.
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
GhostRider93
tag
Számszerűen A18 6W ,8gen3 8W és MT 9300 ultra 12W . A 9400 is hasonló fogyasztással bir . xiamiau 13t pro háza képes 55 fokos lenni ami azért már több mint kellemetlen . Jó szintetikus tesztek alatt amik jól mrgizzasztják de azért na. Jó gyorsan is merül az a telefon terhelés alatt.
[ Szerkesztve ]
R5 2600@4Ghz 80W , B450M Pro4, DDR4 16GB 3200MHz cl14 B-die, Hellhound 6700XT 12GB
-
Graphics
Jómunkásember
válasz GhostRider93 #17 üzenetére
Akkor a majdnem duplaannyi inkább 50% full terhelésen.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
válasz GhostRider93 #17 üzenetére
Mondjuk az nem kevés fogyasztásbeli különbség!
-
mhydas99
aktív tag
Ertem. Szoval azert dobjak hatast mert ugy lett a Mediateke a legjobb proci jelenleg hogy zabal mint az allat es egy szem energiatakarekos 5-os szerias magot sem hasznal. Ertem. Mondjuk ha az Apple szinten 8 maggal dolgozna es az osszes bivaly mag lenne benne akkor szerintem vagy 3szor gyorsabb lenne mint ez a Mediatek, persze nem lenne hisz akkor akkora hot termelne hogy megolvadna .eg a hatlapi uveg is. Kiraly. Szeretem ha fwjlodik a technologia, de ez a pareves pontszamra verjuk irany mar faraszto. Akkor tennem le a kalapom ha csak alacsony fogyasztasu magokkal tudnanak egy Snapi 8 gen 2 szintet hozni. Addig meg....
-
GhostRider93
tag
válasz janeszgol #19 üzenetére
Az oldal hamis infókat adott sztem mert egy Google kereséssel az első oldal 7w tartós fogyasztást adott meg de az tény hogy a legmelegebb és legkevésbé energia hatékony még egyenlőre a kínai. Még úgy is hogy tsmc gyártja.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
-
csongi
veterán
A rengeteg beleőlt pénznek előbb utóbb meglesz a z eredménye.
Meglátjuk android és szoftveresen , hogyan sikerül az optimalizálás.
Igaz az jelenlegi Moto-m az eddigi legjobban optimalizált MTK nekem.
A bluetooth használat azért nem az erőssége. -
-
kalimist
aktív tag
A GPU nagyon jó. Játékokban az energiahatékonysága az A18 Pro szintjén van. A Cortex X925 IPC-je gyakorlatilag megegyezik az A17-tel de az energiahatékonysága nem. A Nuvia-féle Oryon mag pedig a leggyengébb és a hírek szerint a legtöbbet fogyasztó. Nem tudom megérte-e a Qualcommnak főleg, hogy egy pert is akasztott az Arm a nyakukba miatta.
[ Szerkesztve ]
-
hapakj
senior tag
válasz aprokaroka87 #11 üzenetére
az Android dinamikusan kezeli a hardverigényt
Öm, ez mit akart jelenteni? Tényleg érdekel
-
hapakj
senior tag
válasz aprokaroka87 #30 üzenetére
hááát elképzelhető ha így van, de ha indokolatlanul az gáz
Nagyobb kijelző egyértelműen több RAM használatot igényel vagy több RAM-on kicsit jobban szétterül a rendszer, de másnak nem nagyon kéne történnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest