- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
válasz Bambuszpro #2042 üzenetére
Végső esetben ez lesz,de a beepítettnek is kellene működnie. Youtube videón latszik,hogy régebbi biosnál van beállítási lehetőség a kamerához,a legújabban viszont nincs.
Biost lehet valahogy downgradelni? Azt még megpróbálnám -
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Létezhet,hogy biosban letiltottam a webkamerát, és most nem találom a beállítást? A laptop egy régi 2570p, kamera van, az biztos, regebben a bill világításával szórakoztam, de most már az sem működik. Eszközkezelő nem látja,driver telepítője el sem indul. Bios-t alapra raktam meg frissítettem is, win-t is újraraktam de semmi. Persze pont a héten kellene használnom a kamerát...
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
8570p-ből volt kamera nélküli változat? ha már úgysem használom a kamerát,meg a bill világitás sem jó semmira,akkor inkább eltüntetném róla,ha lehet.
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogy a 8570p-be bele lehet rakni a 45W-os i7 procikat hiba nélkül? jelenleg i5 3210m van benne,ami ugye csak 35W-os. ahogy néztem gyárilag is volt i7-tel,annak más lehet a hűtése?
-
kuntics
aktív tag
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
hp8570-es laptopot ha dokkolóra teszem,attól még mennek az alaplapi usb-k?Albiban dokkolóra tenném a gépet küső monitorral,billel,viszont a sűrű hurcolás miatt az egér vevőegységét közvetlen a laptopban hagynám(meg az usb-s dacnak is jobb lenne az alaplapi csatlakozó)
-
kuntics
aktív tag
sajnos az sem segített. Próbáltam már dvdről is,de az is csak a starting Windows képig jut,de nem akar továbblépni. Előfordulhat,hogy csak bizonyos verziójú wint lehet rá telepíteni? Vagy valami más baja lehet?Nagyon tetszik a gép,csak kellene rá egy friss win,de sehogy sem jön össze
-
kuntics
aktív tag
sziasztok!
valaki tudna nekem win10 telepítéssel kapcsolatban? most vettem egy 8570p-t,hdd nélkül. Régi laptopból átkerült az ssd+a dvd helyére is egy hdd. Most usbről szeretnék telepíteni,de nem jön össze,egészen a "Press any key to boot from USB" feliratig megy,ott viszont nem akar továbblépni.1-2 perc alatt semmit sem csinál,pedig ha jól emlékszem ezen gyorsan át kellene lépnie,párszor már telepítettem wint usbről. leginkább rufus és bios beállításoknak örülnék.
üdv
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla,
- Dell Latitude 7410, 14" FHD IPS, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 7400 Notebook/Laptop, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4GB VGA, WIN 10/11, 27
- Lenovo LOQ 15AHP9 - Ryzen 7 8845HS, 32GB DDR5, 1TB, nVidia 4050 6GB 105W, 28 hó Premium garancia
- Lenovo T450 LAPTOP AKCIÓ! 5. gen. Core i5 / VIL. MAGYAR BILL. / 8 GB RAM / 240 SSD / 2 x AKKU!
- Acer aspire 515G eladó
- Lenovo Thinkpad egyben vagy darabokban
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest