Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attesz232

újonc

Sziasztok.
    Októberben vettem 5 ezer forintért egy hiányos HP EliteBook 2530p-t. Az alsó ház a processzor hűtőnél el volt törve, úgy nézett ki mintha nagyon magasról leesett volna, vagy erőből földhöz vágták. Alapból 1.8"-as merevlemez kell bele, de én egy opticaddy segítségével beletettem az ODD meghajtó helyére egy 2.5"-ös 500GB-s merevlemezt. Kapott egy 2GB-s DDR2-es ramot. A processzort nem tudták kivenni belőle mert, alaplapra integrált, a billentyűzetet magyarra matricáztam mert német. Kiderült hogy semmi más baja nem volt mint hogy összetörték. Felraktam rá a Win 7 professional 64bites verzióját. Újra pasztáztam és kapott új hővezető lapot a chipset, középen kivágva úgy mint amilyen gyárilag. Probléma az hogy ha bekapcsolom 35 fokról indul de elég gyorsan eljut 50-ig. Most megy rajta a stressz test egy fél órája, de semmi baja jól bírja nem áll meg nem fagy le nem indul újra, viszont az oldala és az alja eléggé forró tud lenni. Kérdésem az lenne, hogy tudok-e még valamit tenni az ügy érdekében, mert szeretném eladni, csak nem tudom hogy így elviszik-e. Válaszotokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák