- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
Ry0K3N #39188 üzenetére
Tök jó, 15 perc után legalább van már valami fogalmam hogy is megy ez a bányászat.
Ma meg nézhetek még bolygófelszínre szállásos videókat mert nem figyeltem tegnap és bevállaltam véletlenül egy ilyent. Remélem nem kell majd hozzá semmilyen extra felszerelés mert csak egy nyamvadt outpost van az egész rendszerben.
Tegnap amúgy nekem is volt egy 900 ezres árúszállításos köröm kb 10 perc alatt, de ehhez szerencse is kell mert három küldetés is ment egyszerre ugyarra az outpostra (ugyanattól a mukitól), ebből sajnos csak kettőt tudtam bevállalni mert betelt a rakterem. Az a jó hogy árúszállításban simán be lehet vállalni az Elit küldetéseket is, mert hiába küldenek utánam egy deadly anakondád ha nem engedem magam kiszedni FSD-ből.
Na a lényeg hogy én is hagyom ezt a pénzhajhászást, mert sokkal izgalmasabb számomra a légiharc. Mit gondoltok arról hogy nem várok akkor a FAS-ra hanem veszek egy vulture-t amit fullossan fel tudnék szerelni már most? És megtartanám az ASP-t is közben tartaléknak.
-
baphomet
senior tag
válasz
Ry0K3N #11156 üzenetére
Aszondják kicsit bugos még low/high RES. Nekem eddig szerencsém volt. High RESben jöttek rendesen, sőt amikor Pythonnal voltam, akkor bálnák, míg amikor DBE-vel néztem be, akkor meg keszegek, pont, ahogy szerettem volna.
Állítólag jobban befolyásolják a RES felhozatalt a környezeti tényezők, mint eddig. Érdemes low-sec rendszert keresni minél erősebb bűnöző frakcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Formula-1
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest