- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz
_stick_ #48685 üzenetére
Önmagában a hajó ára egy dolog. Annak a többszöröse még a megfelelő modulok beszerelése, főleg harcra épített hajók esetén, melyekbe kb. mindenből a legdrágább kell. Így az a 30 milla kb. elég egy Vulture megvételére és nagyjából a felszerelésére. (De sose fogyj ki teljesen a pénzből, annyid mindig legyen, hogy a szétlőtt hajódat vissza tudd venni!)
De ezzel még nem vagy sokkal beljebb, mert az igazi erőt a mérnökölés adja, ami nem annyira pénz, inkább material gyűjtögetés (nem kevés) és néhány küldetés elvégzése, amit az adott mérnököktől kapsz, hogy egyáltalán szóba álljanak veled.
Lehet egy legjobb modulokkal telepakolt Corvette-ed is, ha nincs mérnökölve, úgy szed szét egy közepes NPC is, hogy csak pislogsz. Ha viszont rajta vannak a megfelelő fejlesztések, egy mini csillagromboló pilótájának érezheted magad.
Szóval először javasolnám, hogy pénzt gyűjts, farmolj materialokat és kezdd el sorra meglátogatni a mérnököket. A játéknak ez a része felfogható egy tutorialnak is, mivel mindenféle küldetéseket fognak adni, de ezeke teljesítése szerencsére nem vészesen hosszú.
Aztán, ha van pénzed, és elérhetők a fejlesztések is, választhatsz magadnak a hajók közül. Sok kifejezetten harci célokra készített hajó van (Vulture, FDL, Mamba, Python II, Corvette) , illetve a többfunkciós hajók közül is lehet válogatni (Krait II, Python, Anaconda, Cutter). És még csak nem is soroltam fel mindet. -
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
_stick_ #48685 üzenetére
Le kell tudni a vagyongyűjtést egy hónap alatt úgy, hogy egyre nagyobb teherhajóval egy magasan profitáló A-B útvonalon kamionozol, a végén 730 tonna Cutterrel (mondjuk ehhez birodalmi rang is kell). Ha megvan a milliárd, onnantól bármit össze lehet rakni, mert mindenféle küldetéssel tovább dőlnek a százmilliók.
buke: passz.
-
Peppo
őstag
válasz
_stick_ #48681 üzenetére
A threat level általában megmondja, mennyire veszélyes az illető. De amíg nincs a hajód alaposan feltuningolva a mérnökök által, nagyon ne erőltesd a harcot. Sajnos addig nem igazán vagy ellenfél az erősebb NPC-knek. Ha viszont megvannak a megfelelő fejlesztések, akkor ők nem lesznek többé ellenfelek.
-
Submarine
senior tag
válasz
_stick_ #45114 üzenetére
Üdv!
Inara/Engineers
Elite Wiki
reddit/Elite
A küldetésnél meg írja mit választhatsz nyereményként, nem zsákbanyuszi.
Igazából szerintem venni a legegszerűbb, az INARA/Engi/Marco/Mod.Term. fülön választhatsz kedvedre. Állomáson lehet esetleg mennyiségi korlát csak úgy bosszantásként, de nem emlékszem konkrétan ennél van-e. FC-n nincs ilyen gondolom. -
Submarine
senior tag
válasz
_stick_ #44718 üzenetére
Pontosan, ahogy a kollégák is állítják. Itt tudod beállítani a neked optimális gombot:
Azt még jó észben tartani, hogy leggyorsabban haladás érdekében, az elhagyandó bolygó mindig pontosan a hátad mögött legyen. Eleinte kijelölheted, és akkor jó ha kisebbik radar közepén lyukas karikának látod. -
Peppo
őstag
válasz
_stick_ #44713 üzenetére
Mindegy. Pvp persze még durvább, oda az abszolút maximum kell, de egy alap hajóval, legyenek rajta akár A kategóriás cuccok is, egy magasabb szintű npc is darabokra szed pillanatok alatt, és megkarcolni sem fogod. Alacsony szintű küldetéseket persze be lehet vállalni, ott általában az ellenfél is gyengébb, de még ott is fognak érni meglepetések.
-
Peppo
őstag
válasz
_stick_ #44710 üzenetére
A harcot még ne nagyon erőltesd, míg nem állsz jól a mérnökölt cuccokkal!
A DBX build nagyjából jó. Fegyver nem kell rá, semmi értelme, és ugyanez igaz a chaff-re is. Egyébként meg felderítő hajónál kb. annyi a lényeg, hogy az FSD legyen a lehető legjobb, minden más meg a legkönnyebb, és minden fölösleges cuccot ki kell dobálni a hajóból.
-
Submarine
senior tag
válasz
_stick_ #44700 üzenetére
Contacts-nál ki kell fizetni.
Van amit Interstellar Factor-nál tudsz csak.
Azokat a g-mape/services-nél be tudod állítani, hogy mutassa piros gombóccal: -
Submarine
senior tag
válasz
_stick_ #44693 üzenetére
Meg van még egy olyan is, hogy a galaxy map-en is mutatja, hova van még küldetésed vagy, hogy hol kell még leadni (mission object).
Mondjuk én már azt sem értem, miért nem lehet a kettő kicsit más. Csak, hogy élből meg lehetne különböztetni. Mondjuk én mindig kéknek látom:#44695 gabranek
Mindig legyen nálad egy kanál öklözőzsír!
Meg kell tanulni anélkül is dodgemezni, én cutterrel szoktam gyakorolni.
Személy szerint az SC assistot többre tartom.
Twitchen szerencsétlenkedett múltkor egy csaj dokkoláskor(pici állomáson), megkérdeztem miért nem kapcsolja be esetleg a flying assistot olyankor.
- Neki nincs rá szüksége.
OK anya, te érzed, R&R Rulez Forever..Nem vettem észre, hogy a pdb-vel tudsz valamit kezdeni, van ahol elmesél (Dav' Hope, meg az elhagyott kondánál) egy sztorit, de semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest