- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
A szolgaltatonal voltam mult héten, azt, mondja, hogy bajok vannak a samsung, okosorakkal. Nem tudta meg csinalni. En is meg lepődtem rajta.mikor haza értem, fel mentem az, oldalukra, és mindenkinek ugyan az a baja az a baj mint nekem. Valamit basztatott multheten rajta, mondta hogy 24 orat varni kel vele mig a szolgaltato be kapcsolja. De mai, napig nem történt vele semmi. Mondta ha nem lesz jó, mennyek vissza hozza. Ugy hogy holnap megyek vissza hozza. Telefont non keresztul kapcsolodik, de ha ki, kapcsolom a telefont, nem mukodik az, óra. Lenyegeben olyan mint a wi fi valtozat
-
motown5l
senior tag
E sim, problémat megoldhatnak mar. Tavaly augusztusba vettem meg a Pro verziot. De még telefonálni nem sikerült vele.
-
bordi10
senior tag
Mintha valami 2 pálcás bazári óra lenne ezzel a számlappal a képen...PRO...az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged