- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
A szolgaltatonal voltam mult héten, azt, mondja, hogy bajok vannak a samsung, okosorakkal. Nem tudta meg csinalni. En is meg lepődtem rajta.mikor haza értem, fel mentem az, oldalukra, és mindenkinek ugyan az a baja az a baj mint nekem. Valamit basztatott multheten rajta, mondta hogy 24 orat varni kel vele mig a szolgaltato be kapcsolja. De mai, napig nem történt vele semmi. Mondta ha nem lesz jó, mennyek vissza hozza. Ugy hogy holnap megyek vissza hozza. Telefont non keresztul kapcsolodik, de ha ki, kapcsolom a telefont, nem mukodik az, óra. Lenyegeben olyan mint a wi fi valtozat
-
motown5l
senior tag
E sim, problémat megoldhatnak mar. Tavaly augusztusba vettem meg a Pro verziot. De még telefonálni nem sikerült vele.
-
bordi10
senior tag
Mintha valami 2 pálcás bazári óra lenne ezzel a számlappal a képen...PRO...az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest