Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
A szolgaltatonal voltam mult héten, azt, mondja, hogy bajok vannak a samsung, okosorakkal. Nem tudta meg csinalni. En is meg lepődtem rajta.mikor haza értem, fel mentem az, oldalukra, és mindenkinek ugyan az a baja az a baj mint nekem. Valamit basztatott multheten rajta, mondta hogy 24 orat varni kel vele mig a szolgaltato be kapcsolja. De mai, napig nem történt vele semmi. Mondta ha nem lesz jó, mennyek vissza hozza. Ugy hogy holnap megyek vissza hozza. Telefont non keresztul kapcsolodik, de ha ki, kapcsolom a telefont, nem mukodik az, óra. Lenyegeben olyan mint a wi fi valtozat
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
Üzleti előfizetők hirdetései
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest