Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
A szolgaltatonal voltam mult héten, azt, mondja, hogy bajok vannak a samsung, okosorakkal. Nem tudta meg csinalni. En is meg lepődtem rajta.mikor haza értem, fel mentem az, oldalukra, és mindenkinek ugyan az a baja az a baj mint nekem. Valamit basztatott multheten rajta, mondta hogy 24 orat varni kel vele mig a szolgaltato be kapcsolja. De mai, napig nem történt vele semmi. Mondta ha nem lesz jó, mennyek vissza hozza. Ugy hogy holnap megyek vissza hozza. Telefont non keresztul kapcsolodik, de ha ki, kapcsolom a telefont, nem mukodik az, óra. Lenyegeben olyan mint a wi fi valtozat
-
motown5l
senior tag
E sim, problémat megoldhatnak mar. Tavaly augusztusba vettem meg a Pro verziot. De még telefonálni nem sikerült vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Bestbuy játékok
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Microsoft Rewards
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- huawei watch 3 pro Elite Edition
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest