- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hpsafl
tag
Serintem a Sky Ray, ellenkező esetben szerintem nem világítana el 300m-re
Amúgy ma jött meg az uniquefire uf-t20. Jól összerakott kis lámpa nagy lencsével, réz pillel. A szokásos túlzás a lumen értékében itt is jelen van. 1200 lumen van a lámpára írva, de csak 1.7A-t vesz fel
Ha megjön az XP-G2, akkor dedómolom, és rakom is bele a drivert meg vagy felhúzom 4A-ig, vagy direktbe kötöm -
hpsafl
tag
Egy kisebb led kellene a jelenlegi lámpába. Pl egy XP-G2, amit dedomolni kell, ez azt jelenti, hogy a ledről a szilikon kupolát leveszed. Ezt benzinben áztatva a leg egyszerűbb. Valamint érdemes beletenni egy olyan drivert, ami 4A-t ad a lednek. Természetesen ehhez a ledet vagy sinkppaddal, vagy noctigon csillaggal kell venni, ezek lényege, hogy rézalapon van a led, és így durván túl lehet hajtani.
Én ezt megcsináltam egy zy-t08-al, és 900m-en még látni a fényét, természetesen ennél kissebb a hasznos fénytáv.
Vagy ami még tuti, az a btu shocker. Tudom drágább mint 100$, de ez lumenben is jó, és fényerőben meg elméletileg jobb mint a Fenix tk75, ami azért nem rossz lámpa, és ez sokkal jobb fényt ad a több lumen miatt
-
hpsafl
tag
válasz
forbexx #17014 üzenetére
Nekem a Spark st6-ba megy bele nehézkesen a védett Samsung. Rákapatni is rosszabb, de ami még furább, hogy csak egy bizonyos irányba forgatva megy bele simán.
C8 bekapcsolod, pár másodpercig jaratod, kikapcsolod, aztán egy kis idő múlva vissza, akkor a memória miatt az előző módot hozza. Ha ugyanezt csinálod, csak nem vársz a ki és bekapcsolás között, vagy csak félig nyomod le akkor ugrik a következő módra. Ha a legkissebb módban vagy, és kialszik, utána kikapcsolod, vagy félig megnyomod akkor ugrik a 3 módról az 5 módra, vagy fordítva.
-
hpsafl
tag
válasz
zsolt19900 #16998 üzenetére
Hogy mért olcsóbb, azt nem tudom.
A színhőmérsékletét meg ízlés kérdése. Nekem pl a melegebb színű jobb, kellemesebb a szememnek. Nekünk pl itthon a neonból is a melegebb árnyalatú van, de van aki meg a hidegfehérre esküszik.
A fényerőbeli különbség meg szerintem elhanyagolható, az inkább akkor látszik, ha a két lámpát egymás mellé teszed, de külön nem foged érezni, hogy ez most erősebb, vagy az gyengébb, mert a szemed simán hozzászokik az adott körülményhez.
-
hpsafl
tag
válasz
6.regem #16982 üzenetére
Szerintem ez a best buy kulcstartó lámpa, mert jó a fénye, akkut is adnak vele, és rozsdamentes acél háza van, ami miatt a kulcscsomón sem verődik össze. Hibája, vagy inkább méretéből adódó határa, hogy gyorsan felmelegszik maxon kb fél perc, és még a lithium akkuval sem bírja sokáig, de ez azért van, mert ilyen kis méretben ekkora teljesítményű lámpát csak így lehet összehozni.
-
hpsafl
tag
válasz
zsolt19900 #16955 üzenetére
Biciklizéshez szerintem túl szűk a fénye, ami szórt fényt meg ad a hotspot mellett, az meg szerintem kevés.
Két akkus, de jó akku esetében egy is elég neki, mert párhuzamosan van kötve, két akkuval csak az üzemidő nő meg. Viszont ha akkut veszel, akkor azt általában párosával adják.
Ami inkább lényeg, hogy az akku pozitív pólusa lógjon ki az akku síkjából, mert anélkül nem fog érintkezni. Akku vásárlásnál amúgy a protected akkuk jók, vagy a button top verziót kell keresni. A flat top akkukat is beleteheted, de a megfelelő érintkezés miatt ilyen mágnes kell majd rájuk. -
-
hpsafl
tag
válasz
forbexx #16896 üzenetére
Ez sem Spark, hanem ugyan az mint amit linkeltél
A több elem kérdésre:
Ez attól is függ, hogy milyen fényforráshoz milyen energiaforrást párosítasz.
Régen igaz volt, hogy amiben több az elem annak jobb a fénye, de ma már ez nem teljesen igaz.
Pl egy XM-L ledet AA akkukkal nehezebb kihajtani mint 18650-nel, mert kicsi a feszültsége is, és áramot sem tud akkorát leadni.
Pl egy gyári ZY-T08 párhuzamos kötéssel ugyan akkora fényt ad 1 és 2 akkuval is, de 2-vel tovább világít. Ugyan ez a helyzet pl az L5 esetén is, csak itt az akkuk sorban vannak kötve.A lényeg az, hogy meg legyen a megfelelő teljesítmény [W] de egy durvább példa: egy 12V-os izzónak kell egy pár db AA elem, még autó akkuból 1 is elég.
Viszont az is lényeg, hogy a megfelelő feszültséget kapja a led, mert a 6xAAA-s(6V) police lámpám gyenébb egy db 18650-essel(4.2V).
Ha már wattoknál járunk, akkor érdemes megemlíteni a piaci 500W-os lámpákat, amiket 1db 18650-essel hajtanak, ami 4000mAh-es
. Namost akkor P=UxI, vagyis Teljesítmény[W]=Feszültség[V]xÁramerrősség[A] Így az 500W:4.2V=119A, amit ha lenne 4000mAh-es akku az kb 2 percig bírná, feltéve ha le tudna adni a 119A-t
-
hpsafl
tag
Attól is függ, hogy mekkora az emitter felülete? minél nagyobb, pl sh98, vagy uf-t20 esetén egy XM-L led elég nagy. Én XP-G2-t rakok bele, ami alapból kisebb, de még jobb lenne egy XP-e, csak az már nagyon pici a dedómoláshoz.
Az említett fénykör efektnél amúgy erre gondoltam.
A moddingal amúgy egy ilyet szeretnék kapni, csak én nem 3A-al hajtom, hanem direktbe kötöm az akkura.
-
hpsafl
tag
Akkor lehet, hogy nem mind ilyen, de nagyrészük igen.
Amúgy valószínűleg holnap rendelek egy zoomos uf-t20-at, de szigorúan moodolási szándékkal
Szerintem egy refis lámpa sokkal használhatóbb mint egy zoomos. A zoomosban inkább azt szeretem, hogy kicsire össze lehet húzni a fényt.
-
hpsafl
tag
válasz
zsolt19900 #16886 üzenetére
Nem a C8 inkább egy pontba világít az op refi ellenére is, csak enyhébb az átmenet a hotspot és a fényudvar között.
Viszont én zoomosat nem vennék, mert a fénykör szélén éles határ van a világított terület és a sötét terület között, valamint azonos méretű bevilágított kör esetén azonos leddel és azonos driverrel is több fényt ad a foncsoros. Én bringára nem tenném.
Zoomos lámpába nekem amúgy is az az alapelvem, hogy nem való XM-L led, mert túl nagy a mérete, inkább egy dedomolt XP-G2 kell oda, mert az picire összehúzható.Általános célra szerintem az S2 a tuti. Jó az S3 is, de abba pl már nem fér bele a védett akku.
Nem kadmiumsárga, de minimálisan sárgás a fénye. Itt találsz képeket a két led közötti különbségről.
Bul07: de igen
-
hpsafl
tag
válasz
zsolt19900 #16881 üzenetére
Ebben 2800mAh-es driver van, ami miatt a legerősebb fényű, de ugyanakkor igy sokkal jobban is melegszik. Látni vak sötétben ez is eleg fényt ad, és ez még szórja is a fényt a narancshély mintájú foncsor miatt. Ugyanakkor ez melegfehér, ami nekem jobban tetszik.
Pl C8 inkább egy pontot világít, ami biciklihez nem optimális. Az L1 ami 27$ kb ugyan az mint a C8, csak két akku kell bele.Minél nagyobb a mAh érték annál jobban meg van hajtva a led. A ledek színhőmérsékletét is kiválaszthatod, és C8 esetén azt is, hogy sima (SMO) vagy narancsos (Orange Peel, OP) refi legyen a lámpában.
-
hpsafl
tag
válasz
zsolt19900 #16879 üzenetére
Sokkal durvább, de eddig csak a városi bringámra tettem fel, és oda is egyedi konzollal
Ami a hátránya a boltban nem kapható konzolon kívül még a súlya, és hogy elcsúnyítja a biciklit(mondjuk a városi bringán mind1), meg aki meglátja a konzolt lámpa nélkül az mind azt kérdezi, hogy mi ez sörtartó?Nem baj, hogy kérdezel, én is szoktam. Ha már itt tartunk valaki tud valamit a régebbi helikopter keresőlámpákról? Egyik szomszédom ajánlott egyet, de még nem láttam, és ő meg nem tud róla semmit, csak annyit, hogy helin volt, és hogy 12V-os.
-
hpsafl
tag
válasz
SchumiBácsi #16876 üzenetére
Szerintem ha nem focizol velük, akkor bírniuk kell, de inkább Radio111-et kérdezd privátban.
Itt van pár hardcore teszt:
Olight
Olight vs úthenger
Fenix -
hpsafl
tag
Jó lenne valami olcsó host-ból építeni egyet, de akkor már driver nélkül direktbe vagy 2-3-4 18650-essel, amik párhuzamosan lennének kötve, de sajnos nem találok ekkora reflektorú kínai lámpát, csak ezt találtam, de ennek sem elég nagy a refije, és a pillen is módosítani kellene, hogy elvigye a hőt.
-
-
hpsafl
tag
válasz
SchumiBácsi #16869 üzenetére
Én a lámpát is kintről venném, bár tuti, hogy ott nehezebb gariztatni, de az index fórumon van egy Radio111 nevű felhasználó, aki neves lámpákat javít. De szerintem érdemesebb kint megvenni, vagy esetleg a Balázs által ajánlott tuning verziót rendelni. Na az a lámpa nem semmi, épp most számoltam, és szabvány szerint 1500m-t világít be
-
hpsafl
tag
válasz
SchumiBácsi #16867 üzenetére
Inkább a lithiumos akkuk a veszélyesek, bár én 4 éve használok ilyeneket modellezéshez, és eddig még nekem sem volt semmi, pedig volt olyan nyaranta, hogy naponta két-három akkut is töltöttem egymás után, de még olyan is volt, hogy 2C-vel toltam ugyanazt az akut napi 4-5 alkalommal 2 napon át
Szerencsére ritkán van fail, viszont jobb figyelni, mint felgyújtani a lakást.
-
hpsafl
tag
válasz
SchumiBácsi #16853 üzenetére
Nem igazán biztonságos magára hagyni a töltőt, mert tűzveszélyes, így ilyen esetre egy ilyen tűzálló zacskóba raknám az egész töltőt.
A jobb töltők amúgy mind megállnak 4.2V-nál, de pl a védett akkuban túltöltés elleni védelem is van, és a 3400mAh-es Panasonic cella fullosan feltöltve 4.35V-on tud 3400mAh-t, így elméletileg háromszorosan be vagy biztosítva
Akkut pedig itthon itt vehetsz a legolcsóbban, viszont ez mind védelem nélküli.
-
hpsafl
tag
válasz
SchumiBácsi #16845 üzenetére
Minden 3400mAh-es akkunak az alapja a Panasonic NCR18650B cella, amire tesznek egy védő áramkört, és egy szép zsugorfóliát, majd eladják egy elég magas áron.
Ha teheted akkor innen vedd, mert itt kettőt adnak olcsóbban, mint itthon egyet. A másik meg az, hogy ha külön rendeled meg, akkor biztos, hogy nem vámolnak, mert értékhatár alatt vagy. Garanciát meg szerintem itthon sem tudsz érvényesíteni akkura.
-
hpsafl
tag
Szerintem ott rontottad el, hogy pár óra múlva elkezted piszkálni
én is türelmetlen voltam, de kb 8-10 óra múlva szinte magától leesett az egész dóm az XP-G2-ről. A másik az, hogy körömmel sajnos nem lehetsz elég precíz. Inkább egy szikével próbáld, meg ha van forrasztó segéded, akkor annak a nagyítója alatt még többet látsz.
Remélem azért a másikkal sikerrel jársz.
-
hpsafl
tag
Sima drivert, ami clicky kapcsolós össze lehet valahogy hozni a Skyray Kingéhez hasonló kapcsolóval?
-
hpsafl
tag
Valaki épített már nagy (kb 60mm átmérőjű) aszférikus lencsével throwert?
Milyen lámpatestet érdemes milyen lencsével párosítani?
Első ötletnek az uf-t20 ugrott be, de ennek is jóval kisebb a lencséje, viszont ebben réz pill van.
-
hpsafl
tag
Próbált már valaki szoftvert frissíteni imax vagy hobbyking töltőn? A frissítés és kalibrálás után elméletileg halálpontos lesz, és tudja majd kezelni a 4.35V-os akkukat, valamint gyorsabban ballanszol (bár lámpában sosem voltak még elmászva a cellák).
-
hpsafl
tag
válasz
szőröscica #16715 üzenetére
Esetleg Armytek Partner A1 vagy A2, bár ezek sem olcsók.
-
hpsafl
tag
válasz
szőröscica #16711 üzenetére
Ha ragaszkodsz az AA energiaforráshoz, akkor esetleg nézd meg ezt , de nézd meg a Nitecore EA4-et, vagy a Jetbeam SRA40-et is. Ezek mindegyike bőven veri fényerőben bármelyik AA-s Maglite-ot.
-
hpsafl
tag
ha esetleg valaki 3400-as Panát akar occón, akkor itt kap.
-
hpsafl
tag
válasz
Sir Sparrow #16690 üzenetére
Hővezető pasztát rakj a led alá, ha esetleg ezüstöset tudsz szerezni, az mehet a pill és a lámpatest közé is, mert vezeti az áramot is.
-
hpsafl
tag
válasz
jeriko2 #16680 üzenetére
Én pl hobby töltővel töltök, és a régi bontott pana melegszik 1A-es áram mellett, még az új akkuk maradnak a kiindulási hőmérsékleten a töltés alatt. Ebből következik, hogy a régi panáknak nagyobb a belső ellenállása, innen következik, hogy nem százas már az akku
Vagy pl a Convoyban ez a pana csak 2.8A-t mértem a 2.8-as driverrel, még egy új akkuval 3.1A körül.
-
hpsafl
tag
válasz
Sir Sparrow #16660 üzenetére
Addig örülj, még nem ég a led
Én spec egy új driver átalakítására gondoltam nem a mostanira
Nem tudom beleszámoltad-e, de ha esztergáltatod, akkor ne csak akkora anyagot vegyél, ami épp kiadja a hossz mérete, hanem hosszabbat, mert meg is kell fogni a tokmányban. Amúgy ilyen anyagot vaskereskedésben vehetsz, és elméletileg levágják méretre, és súly alapján fizetsz. Vagy a méh-ből guberálsz, de azt nemhiszem hogy méretre vágják.
A drivert nem kell hűteni. Nekem pl a 4A-es driverrel nincs gond, a normál helyén.
Az új drivert kötheted a régire is.
-
hpsafl
tag
válasz
Sir Sparrow #16658 üzenetére
Elvileg a lednek akkor jónak kell lennie, ha működik.
Az IC a módokat tárolja, és vezérel, tehát driver a driveren belül. Ha pl nem akarsz csak egy módot, ahol a driver a maximumán hajtja a ledet, akkor ez IC-t kell lekapni és a lábakat rövidre zárni. -
hpsafl
tag
Mondtátok, hogy a tepőzaras konzol nem fogja megtartani a lámpát.
Közben megjött a cucc, és félig cáfolnom kell. A lámpát (S2) jól tartja, és a rugalmas/lágy műanyag anyaga miatt még az én túlméretes kormanyomra is jó. A kormányon szoros, de szerintem sajnos el fog forog, bár még terepen nem jártam vele, de egy gumi betéttel szerintem ez is megoldhatóMás: ilyen wallbuys-os group buy linkeket honnan szereztek? Küldik a törzsvásárlóknak, vagy erre is vannak oldalak, mint a kupon kódokra?
Megint más: driver nélkül direktbe kötve mennyit vesz fel pl egy XP-G2 vagy egy XM-L egy nagy terhelhetőségű ipari cellából?
-
hpsafl
tag
válasz
BigBlackDog #16631 üzenetére
Köszi így már jó
-
hpsafl
tag
Ma megjött az S2, de sajnos a mód memória nem működik. Azt, hogy 3 vagy 5 módot állítok, megjegyzi, de kikapcsolás uátn 1 percel később bekapcsolva a következő módra ugrik, és mindegy, hogy a 3 vagy az 5 módos beállításnál van.
Lehet ezzel valamit kezdeni? pl másik fórumon Olight-tal volt valami "szoftveres" gond, és ott azt javasolták, hogy a vezérlő chip-et áram nélkül rövidre kell zárni (talán resetelni) és ez segít. Ez működhet itt is, vagy több kárt csinálok mint hasznot? -
hpsafl
tag
válasz
Sir Sparrow #16616 üzenetére
Ledet még nem sütötöem meg, de szerintem ott is megvan az a hőmérséklet, ahol behal a led.
Már az is húzós, ha normális hővezetéssel a led alatt melegszik fel úgy, hogy kézzel már nem tudod fogni a lámpát. Most képzeld el a led sorsát rossz hőelvezetéssel.... sokkal jobban felmelegszik, mire a lámpának a külseje is átveszi a hőt.
-
hpsafl
tag
válasz
Sir Sparrow #16612 üzenetére
Ha nincs normálisan elvezetve a led hője, márpedig a képek alapján nincs (csak egy peremen fekszik fel) akkor szerintem a lednél lesz a gebasz.
-
hpsafl
tag
Valaki tud olyan kínai oldalt, ahol bicikli alkatrészeket árulnak olcsón?
A CRC-t ismerem, bár az nem kínai.
-
hpsafl
tag
válasz
Sterilzona #16573 üzenetére
Esetleg ez? Maxon melegedik, és rövid ideig bírja, de amúgy jó kis lámpa főleg ennyi pénzért, és még kulcsra is feltehető.
-
hpsafl
tag
válasz
forbexx #16569 üzenetére
Ha jól tudom, de nem biztos, akkor az egyik lenyomva érintkezik, és fent nem a másik meg pont fordítva. Ha szedtél már szét ilyen kapcsolót, akkor könnyebb vizuálisan elképzelni.
Ezt a lenyomva felengedve dolgot úgy képzeld el, mint ahogy egy toll működik(a mechanika ugyan az), tehát a két végállásban bekattan, és rögzül.
-
hpsafl
tag
válasz
Siriusb #16564 üzenetére
Ezekbe csak 18650-es LiIon akku jó.
Nem itt nem léptetsz végig. Megnyomod bekapcsol. Megnyomod kikapcsol. Ha gyorsan ki és bekapcsolod akkor vált módot. Legalábbis amit linkeltem.
Ha csak pár percet használod, akkor vehetet az erősebb driverrel szereltet is, mert pár perc alatt nem vészes a melegedése, ha meg tovább akarod használni, és nem kell annyi fény, akkor lejjebb kapcsolsz.
-
hpsafl
tag
válasz
zolikaDB #16562 üzenetére
Azért sajnos nem
Siriusb: ha nem baj, hogy forrasztani kell, akkor egy ilyen lámpának a driveréről leforrasztod a vezérlőt, plusz akku, és egy töltő.
De a memória miatt nem vált modot, csak ha kb 2 másodpercen belül kikapcsolod, és újra be.
A Maglite jó volt régen, meg elpusztíthatatlan, de mára már elavult technika. Még azt sem lehet mondani, hogy strapabíróbb mint a mai ledes cuccok, mert itt az ellenpélda: Olight, Fenix
-
hpsafl
tag
válasz
Outlander #16556 üzenetére
Ezt az új rendeletet nem is tudtam, hogy létezik. Bár sok pontjával nem értek egyet, mert minek pl egy durvulós montira/BMX-re csengő, ami max 1 hónap múlva letörik, vagy széthullik.
Vegyünk egy extrém esetet. Hallottam olyat, hogy valaki elment CM felvonulásra első kerék nélkül. Akkor pl ha neki nincs első féke az gond, vagy ez már nem minősül kerékPÁRnak?
-
hpsafl
tag
-
-
hpsafl
tag
S2-be belemegy a védett akku.
Akkuval valahogy úgy vagyok, hogy inkább megveszem a jobb minőségűt.
Ilyen Samsungjaim nekem is vannak, és nem rosszak. A lángnyelves trustferit nem ismerem, talán az jó lehet, de járt már nálam ballong, ultraferi és glitter 18650-es is és mind szutyok volt eddig.Pont most operáltam le egy 10440-es trustferi védő elektronikáját, mert fullra töltés után betettem a lámpába, bekapcsoltam felvillant, majd semmi. Kivettem, rámértem és 1.95V-ot mutatott a műszer. Leszedtem a védőelektronikát és így rámérve mindjárt 4.19V lett
-
hpsafl
tag
Ami 3/5 módos, az memóriás, ugyanis már azt is el kell tárolnia, hogy3 vagy 5 módosként akarod használni. módot úgy tudsz váltani, hogy a legkisebb fényerőre kapcsolsz, vársz egy picit, és amikor villant egyet akkor kikapcsolod.
S2-ből ne vedd ezt az újabbat, nekünk van itthon a simából egy, meg egy ugyanolyan úton van, és az is szépen terít.
A Convoy veri minőségében az Ultraferit.
A fasttech-en ki tudod választani a drivert is a lámpához, meg a ledet is, tudsz venni melegebb árnyalatút is, bár ott kicsit drágább.
Bul07: ez is egy jó módszer, majd legzözelebb kipróbálom
-
hpsafl
tag
-
hpsafl
tag
válasz
Cyborg #16493 üzenetére
Megtaláltam a leírást, és ott jobban van illusztrálva, mint ahogy én betűkkel ki tudnám fejezni, így inkább azt fényképeztem le+ a konzolt kép
A nyelvet meg, ami biztosítja a lámpát érdemes megtuningolni két kocka postás gumival, úgy hogy berakod a nyelv alá. kép
Más: SST-90-hez nincs ötlete valakinek, hogy milyen lámpatest lenne a tuti, aminek a szokásos nagy reflektornál (Convoy L2, HD2010) nagyobb refije van?
-
hpsafl
tag
válasz
zolikaDB #16479 üzenetére
Én most egy ilyen tartó konzolt vettem Convoy S2-höz, de tág hatarok között fogad lámpát, így szerintem a wf501-hez is jó. Az már más kérdés, hogy a 31.8mm-es túlméretes kormányomra szerintem a kínaiak nem gondoltak
Más: melyik kezilámpának (szokásos kivitel, kézireflektor nem játszik) van a legnagyobb ledhez való sima foncsora 50$ alatt?
-
hpsafl
tag
válasz
SchumiBácsi #16459 üzenetére
Lámpagyártók akkuit hanyagolnám. Nem rosszak, de a gyártó neve nélkül olcsóbban kapod ugyanazt a cellát. Amit érdemes venni 18650 akkuból Sanyo, Samsung, LG, Panasonic most csak ezek jutottak az eszembe, de lehet van még. Arra még figyelj, hogy pl a 3000mAh-es 4.35V-os Samsung csak 4.35V-ra töltve tud 3000mAh-t, és 4.2V -ra töltve(a töltők nagy része ennyire tölt) kb csak 2500mAh-t tud. Töltőből jó még az Xtar is, ha maradunk a nevesebb gyártónál.
-
hpsafl
tag
válasz
M_o_g_y_i #16438 üzenetére
Oké, hogy nem jó ötlet volt
Akkor már csak az a kérdés, hogy akkor miért toldóval, és nem pedig egy darabból készült testtel?A másik meg az lenne, hogy ha a driverre 2 akku megy sorban, akkor a led is kb a 2 akkunak a szintje körül fog áramot kapni? Ez meg azért érdekelne, mert van egy ssc p7-es bringalámpám, és ebben cserélnék csak ledet MT-G2-re, de fontos lenne, hogy a driver maradjon a régi.
-
hpsafl
tag
válasz
SchumiBácsi #16420 üzenetére
És ez? Az eladó tuti nem ver át (Balázs az, az elemlampa.blog-ról), és van akkud és töltőd is, csak ez kicsit körülményesebb egy ledes lámpánál. A blogon írt is róla, de röviden leírom a hátrányát: ha bekapcsolod akkor kell neki egy kis idő még bemelegszik/megjön az ereje, aztán ha bemelegedett akkor illik járatni egy ideig, és ha kikapcsolod, akkor a következő bekapcsolásig szintén várnod kell, viszont ilyen áron ilyen fényű lámpát máshol nem kapsz, max ha építed.
-
hpsafl
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest