- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
őstag
válasz ZozzV6 #38736 üzenetére
Hi
Felcsigázott, gyorsan rákerestem említett Fitorch P26R lámpára.
Azt hittem az amit keresek.
Sajnos ugyanaz a működése mint DN70.
Visszalép 1200lm-re, de kiválasztani ezt a módot a használó nem tudja, így 3600 és 650lm között nagy az ugrás.
Ráadásul DN70-et rendszeresen akciózzák, P26R ehhez képest drágán jön.Más.
Erről a q8 aksis felvetésemről mit gondolsz?üdv
-
Ra3
őstag
válasz benfolds #38737 üzenetére
BLF-en a VC4 topicban ezt a problémát már kitárgyalták, nem minden töltőfejjel hajlandó a töltő felvenni a 2 ampert, a Blitzwolf-okkal pont nem, elvileg az USB 3.0 standard 900mAh-jára áll rá, ha úgy érzékeli hogy többet nem tud leadni a táp, hogy elkerülje a túlterhelést.
Át kéne nézni a topicot, de nekem úgy rémlik hogy a gyári márkás töltőfejekkel (Apple, Samsung) sikerült egész jó, 2A körüli értékeket produkálni.
Én több fejjel is kipróbáltam, most reggel ránéztem gyorsan mert nem emlékeztem rá, 5 portos Blitzwolf-al 0,6-0,7A vesz fel, noname QC3-assal 0,8-at, a legtöbbet egy 3 portos Tronsmarttal mutatta, 1.4A volt maxon.
Természetesen ezek mind tudják a 2 ampert, ha a rákötött eszköz ennyit kér.
Mással nem is nagyon próbáltam, mert 4 akksit ritkán töltök, a Tronsmart-al leadott teljesítmény nekem elég volt, de van otthon gyári Samsung meg Huawei 2A-es fej, azokkal még lecsekkolom a hétvégén, aztán leírom mik a tapasztalatok.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ZolkoW
őstag
válasz ZolkoW #38750 üzenetére
ja, megvan, csak nem E16R-ként, hanem ER16-ként kell keresni
A teljes ára nekem húzós, de ha nagyon leakcióznák, már gondolkodnék, hogy miért vegyem meg a rövid X2R mellé, ami úton van. Nos azért, mert ennek oldalsó gombja vanBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
ZozzV6
senior tag
válasz ZolkoW #38755 üzenetére
Én is belekavarodtam már a számokba. Áruk sajnos nem túl olcsó. Mivel csak kipróbálni kaptam ezért az árukról nem tudok érdemben nyilatkozni. Csak leírom mit tudnak és milyenek aztán azt mindenki magának döntse el megéri-e neki annyiért. A P26R-nél én is láttam, hog számban nagy az ugrás bár az a 2600-at nem tudja csak 3100-at. De nekem szemre kint egyáltalán nem tűnt nagy ugrásnak. Sőt mellé tettem a 6800 lumenes Q8-at ami több mint duplája de nem tűnt nagyon sokkal erősebbnek. A szem átverhető.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
MittuDomain_
őstag
Lii-402 7,99USD Flash sale! Pontozható!
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
WestBam
Topikgazda
Vérbeli flood elemlámpáról, a HAIKElite SC02-ről írtam cikket a héten. Nekem az első MTG2 LED-es elemlámpám. És azt kell mondanom, hogy nem is olyan rossz!
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
arti1121
senior tag
a gearbest mennyire gyors a szállításban? tudom hogy most dömping van. a múltkor a banggoodrol 4hét alatt itt volt.
C22CC lenne a gearbestrőlSunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
balazs1956
senior tag
válasz MittuDomain_ #38757 üzenetére
Köszi, behúztam egyet.
Bár utólag láttam csak, hogy a 26650-est nem tölti -
ZolkoW
őstag
tegnap megkaptam a Fastteches csomagom, 22 nap volt. a Gearbest is egész gyorsan szállított, 2 hét körül.. szóval nem panaszkodom, a mait leszámítva a héten minden nap kaptam valami csomagot kínai ebayes is 2 héten belül megérkezett. ja, viszont másik ebayes már 2 hónapja úton volt, pont lencsék lámpához.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Upo
addikt
válasz arti1121 #38759 üzenetére
A gearbest maga gyors, de utána a postai szolgáltatók, na az egy külön téma. Különösen a vége, a magyar királyi. Különösen mikor a 4 nap alatt kínából a magyar postakicserélő központba érkezett filléres vackon még 2-4 hetet ülnek...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Van egy lii 100 toltom, de beszereznek melle egy 4 ferohelyes toltot is.
Mit ajanlanatok annak, aki nem igazan ert ehhez a temahoz. Viszont, ha mar beletanult akkor megtudja nezni pl egy aksirol, hogy jo-e meg vagy kuka.
Koszonom -
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék zseblámpát venni, ehhez kérnék tippeket, hogy mit érdemes venni.
Elvárások:
- 18650-es aksi
- usb-ről töltés lehetősége: Ez a legfontosabb, nem megoldható az aksi ki-be minden töltésnél
- módból csak annyi a lényeg, hogy 3 fényerő fokozatot tudjon, villogás-sos stb. nem kellXANES WT518 XM-L -t néztem eddig. Van róla tapasztalata valakinek?
Köszi!
üdv
András:)
-
vince
őstag
válasz Volkov #38766 üzenetére
Ha nem sürgős, várj egy $10 körüli Zanflare F1 kuponra. Zoomos lámpák nekem nem jönnek be.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-szabi-
őstag
válasz WestBam #38758 üzenetére
Ezt a lámpát egy XHP70.2 leddel tudnám elképzelni.
Épp annyival nagyobb a mérete és tömege, hogy jobban boldogulna, mint DN70.
Mindenesetre közelít az elképzelésemhez.
Köszönjük a tesztet.üdv
-
tomcsi23
veterán
válasz balazs1956 #38760 üzenetére
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Volkov #38770 üzenetére
A hideg fehér (6000-6500k) ma este 6tól 13USD lesz a GB-n.
Kupon hozzá:
BFRIDAY090Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
vince
őstag
válasz Volkov #38770 üzenetére
Kuponok ide felkerülnek (de érdemes nézni az eBay-es kütyük kis pénzért topikot is), ahogy történt ez az imént MittuDomain_ fórumtárs jóvoltából
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
válasz MittuDomain_ #38773 üzenetére
A pénztárcáink addig boldogok, míg ez így van
-
Volkov
senior tag
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy a ((38757)MittuDomain által jelzett Lii-402 -es töltőhöz kupont hol és ,hogy lehetne szerezni.A segitséget előre is köszönöm. -
MittuDomain_
őstag
válasz Nyugger001 #38777 üzenetére
Nem kell hozzá kupon.
Villámáras, jelenleg még 25db van 8 dollárért.
Ha eleget vásárolsz a gb-től, naponta belépsz az appba, írsz értékeléseket... etc, kapsz pontokat, amivel az ár max. 30%-kal csökkenthető.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Nyugger001
csendes tag
válasz MittuDomain_ #38778 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne 18650 és AA(eneloop) akkukhoz Lii-500 vagy Opus 3100 a jobb választás?
Minőség, megbízhatóság az elsődleges, azt olvastam, hogy a Lii lassabb, de ez nem gond számomra.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Honnan lehet eredeti Cree, Luxeon és hasonló minőségi LED -eket beszerezni (csak magát a LED -et hűtőcsillaggal)? Beleértve pl. a XML2 -höz hasonló "power LED -eket" (nem tudom mi itt az elfogadott megnevezésük) illetve az SMD -ket is?Köszönöm
-
ZozzV6
senior tag
Kaidomain.com vagy intl-outdoor.com a két legmegbízhatóbb forrás. Vehetsz ledet magába is vagy csillagon.
Luxeonokat annyira nem ajánlom mert nem elterjedt és nehezebb hozzá csillagot szerezni.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
Volkov
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
És legfőképp a kupon kódot!
Végül a zanflare F1 lett a nyertes, valahogy jobban bejött mint az eagle X2R.Meg is rendeltem, talán ideér karácsonyig
:)
-
Czimby
addikt
Segítsetek dönteni!
Liitokala Lii - 500 VS. Opus BT - C3100 V2.2
4.2V-os 18650-es 2500-3000mAh celláim és Sanyo Eneloop AA Akkuim vannak amiket töltenék vele.
Opusnál nem gond a PWM miatti pulzálás, nem bántja az akkukat?
Egyébként feléje húz a szívem a nagyobb tudás miatt csak féltem az akkukat, nehogy a pulzálástól bajuk legyen.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
őstag
válasz balazs1956 #38760 üzenetére
Akkor amíg nem adták postára, mond le, ha számodra alapkövetelmény a 26650!
-
balazs1956
senior tag
Köszönöm, de közben kiderült, hogy tudja a 26500-ast is tölteni
Jó lesz a tartaléknak. Ennyi pénzért ajándék. -
tomcsi23
veterán
-
blash
tag
válasz Czimby #38793 üzenetére
Nekem az opus-nál a venti nem tetszett, így ezért kiesett. Inkább a lii-500-at vettem, de azon is csak dísznek van a kijelző, mert csak beleteszem az akkukat, majd pár óra múlva kiveszem. Nekem a lii-402 is tökéletes lenne, mondjuk vettem olyat is, mer csak 8 dollár volt...
-
benfolds
őstag
köszi! láttam amúgy ezt a topikot, de úgy emlékeztem, hogy nem jött tényleges megfejtést a problémára.
mondom, nálam olyanokat is megcsinál, hogy mondjuk csak az egyik 0,5-ös slotban van egy 18650, először 0,5A-val tölt, két perc múlva ránézek, aztán már vissza is esett 0,2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest