Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
-
Syl
nagyúr
Én szeretem a Unity-t, egy szűk esztendőt húztam le a 12.04-gyel. De most az elementary olyan hihetetlenül stabilan és megbízhatóan teszi a dolgát, hogy nem merek hozzányúlni

Na jó, ez nem igaz. Hozzá merek nyúlni, csak ha felpróbálok egy másik disztrót és nem jön be, akkor szopóroller van. Temérdek beállítást, módosítást csináltam az elmúlt fél évben ezen a elementary-n, és nagy részére nem emlékszem honnan van
Például a Natilus 3.4.2-őt használom a Pantheon fájlkezelő helyett, de a rák tudja honnan/hogyan raktam fel. -
Meg lehet- e egyszerűen oldani az ntfs mappák autocsatolását?
Ezt a kérdést fenn tartom még, mert kicsit túl egyszerűsített lett rá a válaszod. Lehet, hogy ugyanúgy kell, mint a MINT- nél, viszont a kérdés mégis csak szofisztikáltabb annál, hogy egy ilyen kategórikus válasszal el lehessen intézni.
Az más lapra tartozik, hogy gyakorlatilag a MINT- nél semmit sem kellett csinálni ahhoz, hogy működjön a dolog.A lényeg, hogy felmerülnek kérdések és vannak válaszok, ebből kisülhet valami.

-
No, így kell ezt csinálni, gratula! Már attól féltem, hogy egyre többen fognak nyekeregni azon, hogy jaj de kár, hogy nincs külön topicja az eOS- nak.

Aki már használt MINT- et is, csinálhatna egy rövid összehasonlítást, leírhatná, hogy miben más ez. (nem azt, hogy miben jobb, mert azt alapvetően nem könnyű elképzelni) Eddig azt olvastam, hogy a MINT sokkal egyszerűbben belakható, eOS- nál meg kell egy csomót bíbelődni, mire belakja az ember. Ez a Midori nem annyira tetszik, fel lehet rakni a FF-ot simán? Meg lehet- e egyszerűen oldani az ntfs mappák autocsatolását? Jól kezeli- e az ATI kártyákat?
Én pár hónapja ilyesmikre voltam kíváncsi, mikor át szerettem volna térni Win7- ről, szerintem sok mostanában áttérőnek fontos infók ezek. A következő változatot ki is szeretném próbálni, úgyis újra kell telepítenem a MINT 17- et.

-
Akelaus
senior tag
Tervben van, mert az xp mindenképp lekerül róla, csak idő kérdése. Ha ezzel az oprendszerrel nem megy a dolog, akkor marad a linux mint. Azon még elgondolkodtam, ha lehet akkor teszek bele Ram-ot, hiszen még így xp-vel sem valami fürge a gép. Szerintem ez a gép még az xp-nek is kevés, de gondolom anno valahogy el kellett adni. Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Például a Natilus 3.4.2-őt használom a Pantheon fájlkezelő helyett, de a rák tudja honnan/hogyan raktam fel.