Hirdetés
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, így kell ezt csinálni, gratula! Már attól féltem, hogy egyre többen fognak nyekeregni azon, hogy jaj de kár, hogy nincs külön topicja az eOS- nak.

Aki már használt MINT- et is, csinálhatna egy rövid összehasonlítást, leírhatná, hogy miben más ez. (nem azt, hogy miben jobb, mert azt alapvetően nem könnyű elképzelni) Eddig azt olvastam, hogy a MINT sokkal egyszerűbben belakható, eOS- nál meg kell egy csomót bíbelődni, mire belakja az ember. Ez a Midori nem annyira tetszik, fel lehet rakni a FF-ot simán? Meg lehet- e egyszerűen oldani az ntfs mappák autocsatolását? Jól kezeli- e az ATI kártyákat?
Én pár hónapja ilyesmikre voltam kíváncsi, mikor át szerettem volna térni Win7- ről, szerintem sok mostanában áttérőnek fontos infók ezek. A következő változatot ki is szeretném próbálni, úgyis újra kell telepítenem a MINT 17- et.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest