Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
kisbel32
üzenetére
Na ja, meg oda is kell érni hozzájuk... large mapen "vesztek" azért hőst... mondjuk az Adventurer nagyon brutál, levenném fele összegre a kért lóvét (nulla helyett, ugye). Néhány hős 1000 aranyba kerül(ne)!
Tudtad, hogy Twitteren a Stardock játékkulcsokat mutat képeken, azaz ingyen ad játékokat, aki kapja, marja alapon? Jófejség tőlük... a Paragont szerintem már régen javították
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.Én íjakat hősökre ritkán, inkább csak csatákra.. bár egyszer már találtam egy über íjat, de jóó rég volt... mostanában collar nem esik egy se... na meg Darkling Cloak sem, pedig nagyon szeretem mindkettőt
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!szerk: vagy az xp bómuszok miatt lépett több szintet? Háát... passzolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!