- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
kisbel32
üzenetére
Na ja, meg oda is kell érni hozzájuk... large mapen "vesztek" azért hőst... mondjuk az Adventurer nagyon brutál, levenném fele összegre a kért lóvét (nulla helyett, ugye). Néhány hős 1000 aranyba kerül(ne)!
Tudtad, hogy Twitteren a Stardock játékkulcsokat mutat képeken, azaz ingyen ad játékokat, aki kapja, marja alapon? Jófejség tőlük... a Paragont szerintem már régen javították
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.Én íjakat hősökre ritkán, inkább csak csatákra.. bár egyszer már találtam egy über íjat, de jóó rég volt... mostanában collar nem esik egy se... na meg Darkling Cloak sem, pedig nagyon szeretem mindkettőt
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!szerk: vagy az xp bómuszok miatt lépett több szintet? Háát... passzolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkCentre M900 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Dell Pro 13 Plus PB13250
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Alapból ugye -5 hápé varázslatonként a sovnak és egy szint kiválasztott hősnek.
! jött viszont két Anna is, elég kellemes így a játék elején!