Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem egy 2650 mAh-s Energizer akksival volt hasonló. Ott kábé 3-4 hónapig tudtam használni az akksit, amialatt kb. 20x tölthettem fel (mert nem használtam annyira sokat), és aztán kaputt, pont mint neked. Mellesleg már az elejétől fogva nem bírta túl jó az akksi (kb. 30-40 képet csináltam vele), mert a 2700 mAh-s Ansmann akksimmal már mintegy 150-200 fényképet csináltam, emellett volt kb. 9-10 percnyi videófelvétel is (30 fps-sel), és még mindig nem merült ki. Pedig benne hagyom a készülékben, és már vagy 1-1.5 hónapja beletettem. Mellesleg első alkalommal használom, tehát meglehet még el sem érte a max kapacitását. A másik Energizer már attól csontra kimerül, ha fél hétig egy hétig áll a polcon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem töltöttem gyakran, ritkán használtam a fényképezőt. Mégis az utóbbi időben 5 kép, és kikapcsol.