Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Felőlem arra használod amire akarod, nekem egy Bosch GBH 2-28 DFV van csak fúrásra, mikor vettem is elmondták, hogy ha a feszegetve van a vésésnél kinyílik a tokmány.
Minek az ipari gépet gyilkolni amikor a fűszerboltost 16k-ért lehetett venni (vsz. most se sokkal drágább). Ha meg komolyabb munkához kell akkor van SDS-Max is. Abból eleve csak ipari van, de azt is tönkre lehet tenni kitartó munkával (nekem még nem sikerült).
Összesen 1 esetben volt, hogy szivesen lecseréltem volna az állómotoros fűszerboltost a kisebb ipararira az az volt amikor a plafonról kellett levéssem a csempét mikor felújítottunk (korábban ipari helység volt), de ez aligha általános.Egyébként meg nyilván nem attól fog tönkremenni, hogy levésel néhány csempét mert valamit javítani kell, de nálunk akkora felújítás volt, hogy azt az ipari sem bírta volna. 1 idő múlva azért tértem át az SDS-Max-os gépre még csempe felszedésre is mert a fűszerboltos nagyon kavarta a port és sokszor csak kis darabokban törte fel a csempét (mert jobban elsűlyedt a mischungban) és haladni akartam. Nyilván neked kell tudni mire akarod használni.
Lehet a szükséges gépnél kevesebbel is szenvedni ill. ennek következményében hamarabb leamortizálni azt a gépet ami nem arra a munkára készült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest