Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
q1w21
csendes tag
Szia! Had ne mondjam, megint ittam mert akartam, de nem szoktam. És a fórumolvasóknak, tapasztalatgyűjtőknek, tanulóknak is üdvözletem. Szóval három lyuk zenkolás fába és a zenkoló élén már látható a kopás. Korábbról gyakorlati tapasztalatod van, azonban a jelenleg használt szerszám anyaga a megszokotthoz képest sokkal rosszabb tulajdonságokkal bír. Had osszam meg a fórum olvasókkal a saját tapasztalatomat az anyag minőség, tulajdonság, és az ár/érték arány jellemzőivel kapcsolatban. Volt nekem egy főnököm aki egy tokmánykulcsot vásárolt olcsón egy itthoni nagyméretű áruházban, ami kínából még olcsóbb lett volna, fele annyi vagy harmad annyi. Link, csak hogy lássátok miről van szó és az árát is. Négy fejű, nagyon gagyi anyagból készült tokmánykulcs. Még a sz.rt is lehet trágyázásra használni, (na jó pl. a csibetrágya nem ajánlott, de értitek) de ezt a feketére festett fémtárgyat még nézni is értelmetlen dolog, nemhogy rendeltetésszerűen használni. Használat közben letörtek a fogai. Puszta kézzel szétzúztam, azóta nagyon erős vagyok (elméletileg XD).
Szóval a zenkoló esetében is előfordulhat hasonló anyagminőségi dolog, gondolom. Hazai piacon az ár/érték arányra nagyon oda kel figyelni. (Az ár nem minden esetben tükrözi a minőséget) Ja és az üregelőspray valóban fémhez ajánlott. Esetleg sima vízbe mártogatni a szerszámot nagy hülyeség lenne, hogy a gagyi anyag lehűljön?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest