Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Nem csúsztatás az, számolj egy éves olajcserét a Swifthez és máris szinte ugyanott vagyunk árban. Nekünk ez így "csak" 70 (bár pont nem írtam, hogy "csak"). Arra reflektáltam, hogy "nyilván az egekben lesz". Hát nincs ott.
Hozzádvágnak egy köteg pénz puszira, nyilván bebiztosítja magát az IFKA. Ahogy például egy finanszírozó cég is ezt tenné."Szerintem itt igencsak bele van szamitva hogy ok csak nyerhetnek jelentoset az arfolyamon is."
Pontosan. Új autó vásárlásnál ez benne van, cserébe az autóval nem futsz kockázatot. Viszont tartom, hogy a 390-es árfolyam korrekt, azért jó eséllyel védve leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest