- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
up
senior tag
Sziasztok!
Ami azt illeti, engem kiráz a hideg az összes codec packtól. Ráadásul alapból feltesznek minden szemetet (pl Dividix 2.5 a moonlight odio-t, amitől recseg a hang), ahhoz meg már érteni kell, hogy mit ne tegyél fel, úgyhogy tisztább minden lepucolni és külön feltenni ezeket:
1) DivX 3.11 alpha
2) Divx 5.02
3) valamelyik Xvid
4) audiofilters (doom9.org-féle) az ac3-nak
5) dvobsub a feliratoknak
6) esetleg morgan stream switcher (ha több hangsávos aviba botlasz)
Végülis a 3.11 talán nem muszáj, én szeretem ott tudni, meg jól jöhet, ha kódolni akarsz belé. :) 4-es semmiképp ne rakj, hajlamos összeveszni az 5-össel...
Ezen még semmilyen film nem tudott nekem kifogni! :DD
Ha bsplayerrel nem megy valami, akkor a preferences/video/use divx4 encoder-t kapcsold ki vagy be, szóval a másik állásba, mint ahol volt... ;)
up
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Reklámblokkolók topikja
- Sorozatok
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest