- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
CandyDan
újonc
Van egy accountom ami c***o@gmail.com címen. Képen látjátok hogy 2024.12.01.én lett létrehozva. Ez nem igaz. A másik képen látjátok, hogy korábban is jött már rá email az electronic artstól.
Ezen az accounton volt kb. 20 játék. Ma be szerettem volna lépni de nem sükerült jelszó hiba miatt.
Jelszó resset majd belépés után vettem észre hogy nincsenek meg a játékok. Nicknevem nem az ami be volt írva, sem szültési dátum nem jó és profil kép sincs beállítva.Probáltam ügyfélszolgálattal beszélni de csak fordítóval tudtam írni mert nem tudok angolul.
Sajnos nem jártam sikerrel, nem értik mi a baj szerintem el is beszélünk egymás mellett.Nem igazán tudom mi tévő legyek. Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest