Hirdetés
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
CandyDan
újonc
Van egy accountom ami c***o@gmail.com címen. Képen látjátok hogy 2024.12.01.én lett létrehozva. Ez nem igaz. A másik képen látjátok, hogy korábban is jött már rá email az electronic artstól.
Ezen az accounton volt kb. 20 játék. Ma be szerettem volna lépni de nem sükerült jelszó hiba miatt.
Jelszó resset majd belépés után vettem észre hogy nincsenek meg a játékok. Nicknevem nem az ami be volt írva, sem szültési dátum nem jó és profil kép sincs beállítva.Probáltam ügyfélszolgálattal beszélni de csak fordítóval tudtam írni mert nem tudok angolul.
Sajnos nem jártam sikerrel, nem értik mi a baj szerintem el is beszélünk egymás mellett.Nem igazán tudom mi tévő legyek. Nem tudja valaki mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest