- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
találtam egy tökjó farming videót, amivel másfél óra alatt meglett a 4 db master alchemy kellék és mellé egy csomó egyébb cucc, arany, szintlépés és skill (a 3x3 nap várakozásnál mindig elsétáltam szüretelni Skingrad körül a szőlőt meg a paradicsomot, meg a városban felvásároltam minden alchemy alapanyagot, és több száz potit lefőzve és eladva a mercantile is jócskán megugrott).
csak ha valaki nem ismerné a trükköt, így lehet egyben
-
zsirfecske
addikt
ez érdekes, azt hittem a játékok még manapság sem profitálnak annyit a sok magból mint a magasabb órajelből/ipc-ből. persze 8 mag az abszolut minimum már, de a 10 > 24 az nekem kicsit vad gamingre (mondjuk ott is csak 8 p core van, és a 16 e core nemtom mit hoz). meg elég brutál turbó fogyasztása is van az ultrának (mondjuk cserébe productivity-re elég jó).
nekem pl. a Ryzen 9700X 8 magja még stock-on kis uv-vel is bőven elég 1440p mellett (pedig simán hajtják 5.7 GHz all core mellett is), effektíve 80W körül van a max fogyasztása, 4k mellett még kevésbé lenne kihasználva vsz.
na de mindegy is, az Oblivion minden létező hardvert megzabál, tök jó lenne ha végre megtörnék a rádiócsendet, és kijönne egy performance patch, ami legalább a memory leak meg hasonló finomságokat orvosolná. az, hogy a dupe-olást befoltozzák, meg csak álom marad. igazából engem nem is zavarna mert úgysem akarom magamnak szét*úrni a játékélményt, de van hogy full random duplázok tárgyakat mikor csak vissza akarom rakni őket egy hullába vagy valami. ez olyan béna
-
zsirfecske
addikt
válasz
VikMorroHun #13199 üzenetére
Aurelinwae @ Mystic Emporium a kereskedő. Magetallow Candles Box itemet ha veszel nála (3000+ gold darabja), aktiválhatod az altarokat spellmaking stb-hez.
amúgy nem kell senkivel beszélni, én a legelején felszaladtam a toronyba és lockpick-eltem az ajtót, onnantól az enyém volt. de van egy kulcs is a dombtetőn egy firecamp mellett hozzá. szóval 0. perctől megszerezhető a torony a remasteredben, aztán lehet szépítgetni.
-
zsirfecske
addikt
Remastered PC (Xbox/Gamepass) verzión FSR4-et használ itt valaki sikeresen? ha igen, hogy állította be? köszi előre is
szerk.
basszus azt hittem nem sikerült beállítani, de most rácsekkoltam overlay-en és aktív! akkor már leírom én röviden: 25.5.1 adrenalinnal hozzáadtam a game exe-t miközben a játék már futott (eddig nem engedte), az adrenaline egyedi game settingsben bekapcsoltam az fsr4-et (25.4.1 adrenailnnal nem volt ott ez az opció), játékban bekapcsoltam az fsr3-at (frame gen off mellett) és újraindítás után már ment is -
zsirfecske
addikt
válasz
genndy #13165 üzenetére
tisztára mint a diablo 2 resurrected, amiben ha megnyomtad a G gombot, még vissza is kapcsolt a régi VGA felbontásba az eredeti motorral. tök buli lenne itt is egy ilyen
amúgy én mostanában kezdtem bele a játékba, anno valamiért nem játszottam sokat az oblivionnal (morrowind-eztem előtte rengeteget), de valahogy nem kötött le sokáig. most viszont szépen rácsavarodtam, stealth archert indítottam, remélem kitartok mellette legalább egy fél végigjátszás erejéig
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest