- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScouserHUN
tag
Sziasztok!
A Fallout 3 sokadszori végigjátszása után, most ismét elgondolkoztam rajta, hogy talán elő kéne ásni az Oblit. Régen nem próbálkoztam vele, az volna a kérdésem, hogy milyen modokat érdemes feltenni hozzá. A grafikai modokat hagyjuk, engem most csak a játéktechnikai dolgok érdekelnek. Előre is köszi a választ!
-
ScouserHUN
tag
Áááá teljesen odavagyok! Még 3 hónapja kaptam meg az Obliviont Amerikából és egyszerűen nem volt hajlandó normálisan futni a gépemen. Nem is értettem, mert egy 4800+-os procin, 2 GB rammal és egy 8600 GT-vel azért jónak kellett volna lennie. Ez volt Windows XP-n... Tegnap felraktam a Vistát és csodák csodájára Max grafikán reccenés nélkül még a városban a piacon is nagyon jól fut. Fraps-al nem mértem, de szemre tökéletes. Csak egy baj van... Most fizettem elő újra WoW-ra
-
ScouserHUN
tag
Sziasztok! Most kaptam ajándékba egy eredeti Obliviont Amerikából és az lenne a kérdésem, hogy más is tapasztalt elég durva fps esést, ha egyszerre mondjuk 4-5 karakter is van a képernyőn. Ha nincs rajt ember akkor 60 körül van, ha már 2 van akkor olyan 40 és ha 4-5 akkor 25-30 fps között mozog a játék. Nem nagyon volt még időm állítgatni a beállításokat, csak gondoltam megkérdezem, hogy ez a grafikai motor velejárója-e. Esetleg mit tegyek lejjebb, mert az 1280*1024-et nem akarom alább adni?
Ja és képzeljétek mivel Amerikából hozták nekem a játékot nem volt hozzá dvd-tok. Csak a doboz, abban a papírok meg papírtokban a dvd. Elég furcsa
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest