- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #4585 üzenetére
Attól még lehet házad.
Bazki, nV utóhatásaim vannak a 7900GT után. Anno minden rendben volt, de most ATI-val is körülrajzolja az objektumokat, ha varázsolok, meg megint nem tudtam kijönni Rufio-tól, szóval beb.szott a játéknak rendesen.
Viszont a 8.8-as Catalyst-tel, full kényszerített módban sokkal (még annál is, ami volt) szebb lett minden grafika, csak lestem, mint a moziban.
Bejutotta Cheydinhalban a DB-sekhez, de csak egytől tudtam zsebelni pár aranyat, viszont lazán kipakoltam minden cuccukat a pincében (nem is lopat), és jó áron eladtam az ugyanott lebzselő árusuknak.Hát, a Galaxy 8800GT szétvágta a monitorom színkezelését, egy havernál szintén.
Nem a tuning volt a gond, hanem az, hogy már hónapok óta csak alapon ment a kártya, és néha játszottam pár órát, ennyi volt a terhelése. Egy Ferrari is bedöglik, ha csak néha jársz vele, és akkor sem hajtod meg rendesen, bár távol álljon tőlem, hogy ennyire leszóljam kedvenc autómárkámat, Csak a hasonlat kedvéért.
Aláírásomban csak rakásra beszaró cuccok vannak, de mondjuk a Sapphire esélyes, amennyi behal mostanság, és pont a csúcskarik (2900XT, 3870, és pár 4870 is), amelyek ki vannak hegyezve. Én még azt sem mondhatom, hogy vacak táp van alatta. Egyébként nem haveroknál, hanem forgalmazó ismerősnél, aki kilóra szív mostanában a garanciákkal emiatt. persze nem a pénz (no pktg azért van), hanem a futkosás. Másik forgalmazó ismerősöm szerint a Radeonokkal alig van baj, az nV-ket viszont sorra viszik vissza holtan. Na, most légy okos!(És vegyél egy S3 trio-t.
)
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
--Disztroj-- #4585 üzenetére
mármint az aláírásod egészítsd ki a HIS-vel...kevés az 5p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest