- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #896 üzenetére
Nekem nincs olyan. Egyelőre lestoppolom a fickót egy szakasz elején, aztán visszamegyek érte, hátha még jól jön csalinak. Pl. rátámadtak a zombik, én meg lebuzogányoztam őket.
Remélem, ő is fejlődik a harctól.
OOO-val elméletileg lenne nálad erősebb is. Egyelőre sajna én vagyok gyengécske a 9. szintemmel.
Vista, jó kérdés. Nekem egész Obli ment Vista alól, aztán visszatettem XP-re, mert azt hittem, a hibák emiatt jönnek elő. Mondjuk, Vista alól is futtatható NoDVD patch-csel, ha a User könyvtárba átmásolod a beállításokat, vagy Launcher-rel ott is aktiválod a modokat. (Vagy oda újra felinstallálod az eredeti játékkönyvtárat megadva, csak az macerásabb.) Spec. mondjuk XP alól futtatható a Wrye Bash, mert külön partíción van az Oblivion, és csak azon dolgozik (mire nem jó 2 rendszer). Vistás lehetőségeiről nem tudok nyilatkozni. Ha felinstallálod, és nem jelez hibát, akkor működni fog.
Először elmentem mágikus fegyvert feltölteni Skingrádban, Ko9 segéd várt a kapun kívül, mire visszatértem, már megint nem volt lova. Kíváncsi vagyok, a barlangból kiérve meglesz-e még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Ford topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest