Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz hoffman_ #2367 üzenetére

Skacok, miután szívtam vele fél napig, belinkeltem ide egy teljes leírást OOO (Wrye Bash és egyebek) installálásáról, csak követni kell, és pár perc alatt megvan. Ti is itt voltatok anno, keressetek rá.
    Miért ne lenne jó a GTS? Majdnem egy GTX, ami alig marad el egy X2-től vagy a jól működő CF-től. Nekem megérné 1,5-szeres árért megkapni azt a teljesítményt, amit dupláért buktam be (kivéve a fogyasztást :W ).
    Na, az én lapom/procim még csak féláras, de az 1. pár RAM az tényleg bukta, anno 2db 39k-ért, most meg 4-5k az ára. Szóval én kb. 60k bukóban vagyok. Ja, meg egy szerény 25k-t buktam bele az 1950XT-be, de azt legalább élveztem, amíg volt 8 hónapig, szóval csak havi 3k volt a díja. Sztem így érdemes számolni, hogy az értékvesztés mennyibe került havonta. Mert most a 3870 42k, de nekem 43k volt 1 hónapja, tehát az azért nem akkora bukta. Ezt felejtik el azok, akik várják az olcsóbb cuccot, miközben ha drágábban megveszik, sokkal tovább használhatták volna a pénzükért, ergo a járulékos költség is kisebb lett volna, mert az avulás ugyanakkor következik be.

Új hozzászólás Aktív témák