Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Persze, mivel minden átvihető. Én az előbb pont build kísérletezgetéssel szórakoztam. Össze lehet rakni olyan buildet, amivel állandóan bökdösöl a spearrel, közben meg védekezel, a staminád sose fogy el, sose sebződsz, de közben mindent le tudsz csapni.

PVP-ready 150-es szintű karival is megoldható, de ha a single-re gyúrsz, úgy nyilván még combosabbat össze lehet hozni. Kell az a talizmán, ami jelentősen megdobja a staminát, aztán az Erdtree's Favor and Protection +2 (elvileg van belőle a DLC-ben +3-as, de én azt nem találtam meg), illetve kell a Greatshield Talisman, amivel kevesebb stamina fogy védekezés közben, meg mellé esetleg a Two-Headed Turtle Talisman (szintén DLC-s item), ami jelentősen növeli a stamina regent. Mellette még húzd fel az Endurance-t, aktiváld a Great Rune-t, ami boostolja a staminát (is), meg csapasd fel a pajzsot a DLC-ből maxra, ami 90-es Guard Boostot ad így, és kb. legyőzhetetlen leszel.
251-es így a Stamina, és gondolom, hogy ez még több a DLC-s Erdtree talizmánnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Gamer Egér RGB!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest