Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DaemonX

HÁZIGAZDA

válasz #29263560 #20 üzenetére

Persze, mivel minden átvihető. Én az előbb pont build kísérletezgetéssel szórakoztam. Össze lehet rakni olyan buildet, amivel állandóan bökdösöl a spearrel, közben meg védekezel, a staminád sose fogy el, sose sebződsz, de közben mindent le tudsz csapni. :D

PVP-ready 150-es szintű karival is megoldható, de ha a single-re gyúrsz, úgy nyilván még combosabbat össze lehet hozni. Kell az a talizmán, ami jelentősen megdobja a staminát, aztán az Erdtree's Favor and Protection +2 (elvileg van belőle a DLC-ben +3-as, de én azt nem találtam meg), illetve kell a Greatshield Talisman, amivel kevesebb stamina fogy védekezés közben, meg mellé esetleg a Two-Headed Turtle Talisman (szintén DLC-s item), ami jelentősen növeli a stamina regent. Mellette még húzd fel az Endurance-t, aktiváld a Great Rune-t, ami boostolja a staminát (is), meg csapasd fel a pajzsot a DLC-ből maxra, ami 90-es Guard Boostot ad így, és kb. legyőzhetetlen leszel. :D 251-es így a Stamina, és gondolom, hogy ez még több a DLC-s Erdtree talizmánnal.

Új hozzászólás Aktív témák