- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Nekem az elején kicsit nyögvenyelős volt, kellett némi idő mire bele/visszarázódtam a
DSElden Ring harcrendszerébe. Annyira a Nioh volt a kezemben, hogy az elején rendszeresen próbáltam ki pulse-t nyomni... Csak az itt nincs. Meg kellett idő hozzászokni, hogy olyan, mintha sorba állítani az inputot és ha kétszer nyomom a jobbra dodge-ot akkor is kétszer dodge-ol jobbra, ha az első közepén már mást szeretnék. Biztos van erre szakszó
De azért alakul a dolog, Godrick után újrakezdtem egyszer, a második karakter már szépen, gond nélkül haladt (többnyire), vele már Margit is meglett másodikra (elsőre leestem
), a kezes-lábas se másfél óra volt, aztán azóta csak szépen, aprólékosan derítek fel minden négyzetcentimétert
És meg kellett állapítanom, hogy ha csinálok harmadik karaktert azzal megint csak más utat fogok követni, de azt már alaposan megtervezem és nézek guide-ot is mit hagytam ki eddig. Sima dungeon bossoktól nem várok sokat, azok sokszor vissza is köszönnek a világban később, de azért azt gondoltam akire achit ad a játék az valamivel erősebb. Margitra és Godrickra igaz is volt, a többiekre nem. De az általános az, hogy legtöbbször maximum 1-2 halál és megvan minden, az is a build miatt: könnyű páncélos glass cannon. A kulcsőrző sárkány után raktam az első pontot életre

De hála ennek (és a mohóságomnak) tegnap találtam egy területet, ahová szerintem máshogy be se lehet menni: az akadémián vannak a kerekes vasszüzek, konkrétan kettő darab. Egy a boss előtt nem sokkal, egy a liftes terem legalján. Engedd meg valamelyiknek, hogy elkapjon és megöljön a grab attackkal.
A gaol-os szellemek más tészta, ott volt egy, akire ráment egy bő órám. Valami crucible knight. 50%-ig simán elmentem mindig, de a szárnyas, farkalós fázis nem ment az istennek sem. A többi meghalt 2-3 tryból.Az egyedül alatt azt érted, hogy players nem hívsz vagy azt, hogy a szellemeket se idézed le? Előbbi esetben én is szólózok és akkor elkezded félni, utóbbiban... A farkasokat nem adom

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a kezes-lábas se másfél óra volt, aztán azóta csak szépen, aprólékosan derítek fel minden négyzetcentimétert