- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Aktív témák
-
retes
aktív tag
Háát azt, hogy többet ér az relatív fogalom nézz utána mert zsír ugyan az az ár... Amúgy igen 64Mb-os kártya van benne...
-
Fecka17
aktív tag
A tiedhez 32MB RS-MMC van ugye?
Szerk.:Te Budapesti vagy?
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
Igazából z, hogy láttam élőben egy ilyen ezüstöt és nagyon megtetszett. Úgy voltam vele mivel tényleg zsír ugyanaz a 2 teló, hát most kipróbálom ''más'' előlappal, és veszek egy ilyen 6670-est. Ára ugyanannyi, tehát tök mind1.
TETSZIK A KÜLSEJE! -
retes
aktív tag
Jah amúgy glatt ugyan az a 2 teló vagyis miért akarod cserélni????
jah mostantól sokat nem leszek gépnél azaz holnap délutánig tuti nem, de írd meg mert kíváncsi vagyok mi vitt téged a csere lázába... -
retes
aktív tag
Hát meglássuk még ezt a csere dolgot, csak mert ha valaki ideálít annyi pénzel amennyit álmodtam érte akkor nem csereberélek... Tartozékok amúgy minden amit mondtál dettó ugyan az nincs head szett, de alapból nem is jár...
-
Fecka17
aktív tag
A tiedhez mik a gyári tartozékok?
Légyszíves sorold fel!
Az enyém egyébként fekete-piros színű, szép állapotú, kártyafüggetlen.
Tartozékok: doboz, használati utasítás, töltő, USB kábel, 64MB RS-MMC kártya, MMC kártyává alakító bizbasza, és maga a telefon az akksival.
Még annyit szeretnék mondani hogy ha cserélnénk, akkor mivel asszem a tiedhez 32-es RS-MMC van, ezért azt nem szeretném kicserélni veled.
Ja és garanciát én vállalok az enyémre!!!
[Szerkesztve] -
Fecka17
aktív tag
Inkább azon törd a fejem hogy 25.-én velem cseréld el a telefont, vagy inkább velem. Végülis nekem tök mind1!!!
Addig el ne add senkinek!!! -
retes
aktív tag
Az jól hangzik addigra meg kitalálom, hogy mit is akaropk mert lehet nem lesz csere...
-
Fecka17
aktív tag
Hát az zsír!
Most megyek le szombaton Siófokra, de 24.-én jövök haza, ha még meg lesz a telefon akkor tartom a cserealapom. -
retes
aktív tag
Szia!
Bocsi a teló az szürke, és 180 nap garit adok rá... -
Fecka17
aktív tag
Rendben!
Azért a másik kettő kérdésre válaszolhaszt még! -
retes
aktív tag
Háát nem is tudom egyenlőre jó lene a csere, de a kes jobb lenne utánanézek a telódnak aztán igyekszem megírni hogy is lenne jó....
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy n6670es várom az ajánlatokat! A telefon az kifogástalan állapotban van független garis, minden tartozéka megvan...
Lehet, hogy egy ideig nem nagyon tudok válaszolni ide akkor írjatok mailt: retes55555@freemail.hu
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest