Aktív témák
-
lenox
veterán
Na elkeltek a PCI kartyak, topik zarhato...
-
- Mixa -
tag
Bár nem nézi senki a topicot.
''36.) Eladó Ati Rage 128 PCI videokártya 2500Ft, és Gef2 Pro 64Mb 4990Ft ''
Ezt a hirdetést láttam és a helyszínen kiderült, hogy félreértettem, mert a kezembe kapott kártya AGP-s volt. Legalább működött, csak éppen megspórolt volna nekem egy utat az eladó ha tisztában van azzal, hogy mi a különbség a PCI és az AGP között. Apronet rulz4 -
- Mixa -
tag
válasz
cskamacska #75 üzenetére
16MB, nem tudom milyen (pro lt xt mtz etz), NO TV. 3db van, csak akkor elhozom mind és akkor bizniszelünk. 1db-ot azért megtartok magamnak.
UP a TOPIC-nak!
Mondjuk 3,5?
[Szerkesztve] -
- Mixa -
tag
UP! Remélem nem gond:
Ati Rage 128 PCI 16MB érdekel valakit?
Ha igen akkor sorry. -
tsu
tag
Szia!
Engem ma (vasárnap) érdekelne a kártya. Bp-n elmennék érte. Írhatnál egy telefonszámot, esetleg mail-ban.
thx. -
lenox
veterán
válasz
cskamacska #70 üzenetére
Szal akkor van meg egy elado 5700 64bit 128 MB, jol huzhato, 12k-ert...
-
kisst42
újonc
Megvan még az fx5600-as? Ha igen mennyiért adnád oda???
Üdv, Tibi -
- Mixa -
tag
válasz
cskamacska #67 üzenetére
Ment megint, de ha nem akkor érdekelne az M64. Mennyit kérsz érte?
-
- Mixa -
tag
válasz
cskamacska #64 üzenetére
TNT2 M64-el mi a helytez? Írtam privit vagy nem kattad meg?
-
- Mixa -
tag
UP!
Csak érdekesség képpen:[link]
(Nekem különben elég lenne egy TNT2 vagy Voodoo3 szintű kari is, ha lenne PCI-os.)
Mixa -
lenox
veterán
válasz
cskamacska #55 üzenetére
Az 5600-oson ket oldalt vannak a ramok, szal a masodikhoz hasonlit. Az 5700-esen egy oldalon vannak, es a maradek 4 chipnek is ugyanarra az oldalra van felrajzolva a hely, csak nincsenek felrakva.
-
lenox
veterán
válasz
cskamacska #56 üzenetére
Hehe, igy van, en is ebayen vettem oket, osszesen 5 volt (9200,9100, 5600, 5700, 5700-64bit). A 64 bitesrol is azt hittek 128 bites, azert vettem, de sajna nem az. Mondjuk annyira azert nem rossz, de majd megnezed.
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #54 üzenetére
-
cskamacska
addikt
Üdv!
Akkor ki lehetne próbálni Pesten? Én ugye nem pesti vagyok, de egy kispesti barátomhoz el tudnánk menni kipróbálni.
Esetleg jövő hét hétfő, kedd?
Ugyankkor a 5700LE eredményi is elgondolkodtattak. Bár ha jobb hűtéssel látnám el az 5600-ost, lehet elérné a normál 5600 órajeleit s így teljesítményét(belevéve persze a PCI korlátait).
Legjobban a 5700 128bit tetszett volna, de hogy ,hogy nem elvitték egy nap alatt...
Hány ns-osak a ramok rajta? (Ugyanakkor meglepődtem a 5700Le ramjain, 5ns-osak voltak már a Voodoo 3 PCI változatának ramjai is)
[Szerkesztve] -
lenox
veterán
válasz
cskamacska #51 üzenetére
Na akkor mi legyen?
-
kraftxld
félisten
válasz
cskamacska #51 üzenetére
Ár tekintetében nem szándékozom versenyezni, de ha a hűtő átpakolható nekem tökéletesen megfelel a másik kártya. Majd max kiutalsz egy sört nekem vmikor
-
cskamacska
addikt
Érdekes helyzet. Ugyankkor nem vagyok biztos benne hogy ha zsebből két szervert veszel akkor versenyezni tudok ár tekintetében.
Egyébként pesti(khm Pest környéki) vagyok.
Ha kell természetesen ráigérek, de ha jó lenne neked a venticsere akkor az jó lenne nekem is.
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
válasz
cskamacska #48 üzenetére
Nekem passzív kell
De ha ráígérsz + pesti vagy akkor természetesen a tied. (Erősebb kutya b@szik)
-
cskamacska
addikt
Üdv!
Én is érdeklődnék a 5600-osért (vagy legalább is érdeklődtem volna), ezért bátorkodom megkérdezni, hogy nem választanád inkább az 5700-ast? 2D-s munkagépbe talán nem hátrány a 64bit, ellenben én 3D-re is használgatnám valmelyest.
Persze te jelentkeztél elsőnek, így tiéd a kártya csak felvetettem, hátha..
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
Próba azért nem megy mert épp 200 km-re vagyok BP-től.
Ha meg pesten vagyok akkor vagy köbméteres csomagokkal rohangálok, vagy nincs időm ilyesmire.
Mondanék egy verziót, ha megfelel:
Elküldöd postán ajánlott levélként a kártyát, jól becsomagolva, én kipróbálom, ha megy utalom az árát, ha nem megy a kártya vissza. -
lenox
veterán
Gari mar sajna nincs ra, nyilvan ki lehet (es ki is kene) probalni. En a postat nem javasolnam, mert azt szeretnem, hogy meggyozodhess rola, hogy mukszik, mikor atveszed, es en is mondhassam, hogy mukodik, pont mivel ez mar nem garis. Nem nagyon tudok beszamitani semmit, mostanaban nincs uj cuccra szuksegem, illetve volt egy cikk a ph-n az uj forditott asus videokarikrol, egy forditott 6600 gt az johet, rafizetek.
-
kraftxld
félisten
-
lenox
veterán
Az 5600-oson most egy thermaltake giant passziv huto van, az 5700-en a gyari kis venti, ugyanolyan passzivat nyilvan ra lehet tenni. DVI mindketton van, mindketto PCI. A passziv huto vagy 5k-ba kerult. Legyen ugy, hogy az 5600 huto nelkul 12, hutovel 15, az 5700 meg a ventivel 12. A valasztast rad bizom, nem tudom mire kell neked pontosan. En az 5600-at valasztanam hutovel...
-
lenox
veterán
válasz
cskamacska #35 üzenetére
Legyen az iranyara 15k.
-
lenox
veterán
up
-
lenox
veterán
Up.
-
lenox
veterán
válasz
(Kolombusz) #28 üzenetére
Mondjuk ha vevo lennel, akkor megkeresnem a dobozt
.
-
lenox
veterán
válasz
(Kolombusz) #26 üzenetére
Most megfogtal, lehet, hogy megvannak a dobozok, de nem vagyok benne biztos, hogy nem dobtam-e ki. Nagy kulonbseg lenne?
-
(Kolombusz)
veterán
Meg van valamijük?
Doboz, ilyesmi. -
lenox
veterán
-
Dracula
őstag
Ami 2db megvan azok közül mennyi az olcsóbb?
Üdv! -
-
lenox
veterán
Tul olcso ?
Viccet felreteve, vilagos ugye, hogy ezek beszerezhetetlen kartyak, tehat 5k-ert nem fogom odaadni, annyiert nekem is jo relikvianak... Es remelem, aki nem akar PCI-os kartyat venni, az nem jon ide beszolni, hogy az AGP-s 5600 es 5700 mennyit er... Azt tudni kell, hogy az 5700 a mai napig a leggyorsabb DX9-es PCI-os kartya, es az 5600 sem sokkal lassabb... -
lenox
veterán
Ezt a kerdest nem tudom ertelmezni. Van olyan fx 5200, aminek ugyanennyi az orajele. Sot, ati 9200 is van. Akkor ez minek az orajele, az fx5200-e vagy a 9200-e, vagy az fx 5600-e, vagy az fx5700-e?
Ha azt akarod kerdezni, hogy ezek nem-e 5200-ak, akkor valaszom nem, ezek 5600 es 5700-ak, vagyis nv31 es nv36, mig az 5200 az nv34... -
lenox
veterán
Megvan az uj Pentium M-es csendes gepem, ugyhogy feleslegesse valt a pci kartya gyutemeny, tehat elado:
fx5600 PCI, 128 MB, 128 bit, 250/400 passziv hutessel
fx5700 PCI, 128 MB, 64 bit, 250/400 gyari ventis hutes
fx5700 PCI, 128 MB, 128 bit, 250/400 gyari passziv hutes
A kozepsorol itt:[link] van teszt...[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- MSI CYBORG 15 A13V
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest