- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
wipes
senior tag
up
-
wipes
senior tag
délutáni upp
szerdán elutazom, ha addig nem viszitek, akkor marad az aug közepe -
wipes
senior tag
lapot procit coolert egyben szeretném, egyébként darabolható is, ha mindenre van vevő
genius 2.0 hangcucc (fekete) cserébe érdekel [link]
[Szerkesztve] -
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
bekerült egy jó állapotú codegen házba, 2 házventivel, és egy új 300-as codegen táppal, ami viszi ugyan rendesen, de nem árt hosszú távon erősebbre, pláne halkabbra cserélni
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
indulás előtti up
most már leghamarabb vasárnap lehet vinni
akad hozzá ház és táp is, ha vkit csak ez tartana vissza -
wipes
senior tag
érdekes fejtegetés, inkább árazok én
lap 6e, ramok 5e/db, proci + cooler 12e, vga 10e
első körben egyben szeretném, úgy iá: 35e
posta mehet, pk-t a vevő fizeti, 1490Ft
(időgarantált csomag, értékbiztosítással, törékenyként, utalás előre v. + utánvét díja is)
Hawk: a 15e kevés, pláne postával -
Dragon.
tag
Ramok érdekelnének külön, 8k?
-
Hawk
tag
Én beárazom neked...
És UP!...
Azért nem volt érdeklődőd , mert szvsz drágán adtad...szerintem...
A mai világban mikor egy 2600-as Semprobt még újonann is ( szla nélkül meg lehet venni 12kHUF körül) akkor az 1700-as proci tuningpotenciálja már nem igen hiszem hogy motivál valakit...Ha egy éve hirdeted lehet ugrottak volna érte....
Nah ha a laphoz megvannak a Gyári kábelek is, akkor kb 6kHUF ( esetleg 7kHUF zalmann miatt ...) 8kHUF-ért már -S-eset lehet venni, ami azért +firewire +Soundstorm, stb...
Procid nekem 7kHUF-ot érne...( nem érdekel sajna a tuning...Nincs érteme ) 10kHUF-ért már 2200+-os 11-12kHUF-ért meg 2400+ -os XP-t lehetett kapni...és akkor még tuningolni sem kell...( Egyébként a 2600-as Bartonomat meg 15kHUF-ért akarom majd eladni...)
RAM-ok ...corsair? Nem rossz...de nem nagyon motivál...nekem is volt 256-os 3500HUF-ért adtam el...szal nekem 3kHUF/db-ot érne...de egy ''műértőnek'' lehet kicsivel többet...
A sima 9600-as meg kb 9kHUF ha valóban 128bites....11kHUF körül 9600Pro volt 15kHUF-ért meg válogathaszt a 9600XT-k tömege közül (sőt már zalmannal is láttam 16kHUF-ért..)
Hawk
Szal engem ami érdekelne az a lap+proc+hűtő és vidéken helyben max 15kHUF-ot adnék értük...
Remélem korrekt volt a beárazásom...Nem lehúzni akarom őket, mert jó kis cuccok...csakhát ez van jelenleg...
[Szerkesztve] -
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
-
wipes
senior tag
nf7 rev 2 + zalman chipset doboz, cd, hátlap, leírás
lockmentes tbredb 1700+@10x200 + ac copper lite
c3d ati 9600 128mb 128bit 4ns ramok passzív
2*256/400ddr (corsair, cl2)
ajánlat kéne rá, lehetőleg egyben, vagy darabolható is, ha mindenre van vevő
beárazás is jöhet, hirdettem árral, nem reagált rá senki
Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest