Keresés

Aktív témák

• Hawk

tag

válasz wipes #1 üzenetére

Én beárazom neked...:) És UP!...

Azért nem volt érdeklődőd , mert szvsz drágán adtad...szerintem...

A mai világban mikor egy 2600-as Semprobt még újonann is ( szla nélkül meg lehet venni 12kHUF körül) akkor az 1700-as proci tuningpotenciálja már nem igen hiszem hogy motivál valakit...:( Ha egy éve hirdeted lehet ugrottak volna érte....

Nah ha a laphoz megvannak a Gyári kábelek is, akkor kb 6kHUF ( esetleg 7kHUF zalmann miatt ...) 8kHUF-ért már -S-eset lehet venni, ami azért +firewire +Soundstorm, stb...

Procid nekem 7kHUF-ot érne...( nem érdekel sajna a tuning...:( Nincs érteme ) 10kHUF-ért már 2200+-os 11-12kHUF-ért meg 2400+ -os XP-t lehetett kapni...és akkor még tuningolni sem kell...( Egyébként a 2600-as Bartonomat meg 15kHUF-ért akarom majd eladni...)

RAM-ok ...corsair? Nem rossz...de nem nagyon motivál...nekem is volt 256-os 3500HUF-ért adtam el...szal nekem 3kHUF/db-ot érne...de egy ''műértőnek'' lehet kicsivel többet...

A sima 9600-as meg kb 9kHUF ha valóban 128bites....11kHUF körül 9600Pro volt 15kHUF-ért meg válogathaszt a 9600XT-k tömege közül (sőt már zalmannal is láttam 16kHUF-ért..:) )

Hawk

Szal engem ami érdekelne az a lap+proc+hűtő és vidéken helyben max 15kHUF-ot adnék értük...

Remélem korrekt volt a beárazásom...Nem lehúzni akarom őket, mert jó kis cuccok...csakhát ez van jelenleg...:(

[Szerkesztve]

Aktív témák