Keresés

Aktív témák

• EG0

aktív tag

válasz parandroid #44 üzenetére

Elkezdtem egy új topicot, én a jövőben erre fogok hivatkozni, hogy ne más témáját szemeteljük tele:
    Használt notebookot vennél? Mennyiért? Bővebben: link

• EG0

aktív tag

válasz parandroid #40 üzenetére

Húú, nagyon offolunk, lehet kéne külön topic. Mennyire vagy biztos abban, hogy egy P3-as proci alig gyengébb, mint egy Celeron-M? Tényleg érdekelelne!
    Áfát én sem tudom visszaigényelni. Ezért is írtam 150-et, és nem 120-at. Azt hiszed, kapcsolat kell 150k-s notihoz? Ugorj be Giannihoz. De ha szépen megkérsz, még én is szerzek neked. (Ez privát ajánlat, nem szól másnak.)
    Akkut hogy nézed meg jobban? Teszteled órákig? És ha 2 hónap múlva hal be?
    Egy r7500 játékra és munkára is éppannyira alkalmas, mint egy mai integrált
    Az SXGA az tényleg pozitív, bár kicsit félnék a betűméretektől :)
    Az itteni árreferencia két okból nem érdekel:
    - Azt tudod, mennyiért kínálja, azt nem, hogy mennyiért megy el. De fent én is hivatkoztam más hirdetésre.
    - Nem vagyok meggyőzödve arról, hogy az emberek optimális döntést hoznak. Tényleg vennél 120e-ért akárcsak 1év 1hónapos gépet gari nélkül, mint 150e-ért új garisat? (Mondjuk hasonló tudásut.) És itt egy több éves gépről van szó, ami bezony kopik a használattal..

Tényleg nem tartoznak ezek a dolgok ide, elnézést is a topic gazdától, örömmel venném, ha egy moderátor áttené valami ''Vennél-e és mennyiért használt notit'' topicba.

• EG0

aktív tag

válasz parandroid #38 üzenetére

Valóban, nem centrinosat láttam, hanem Celeron-M -eset. Csak a Celeron-M valamiért mindig a Centrino-hoz kötődik a fejemben :( (Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)
    150 nettóért amúgy már van Pentium-M -es Centrino-s gép, 2 év garral.

150e-ért igenis lehet új Celeron-M-es vagy mobil Sempronos notit kapni, fórumokon pl. Gianni szokott ilyet eladni, de nagykerben is bármikor lehet ennyiért kapni. (Hát még azok, akik áfát is el tudnak számolni ilyen után)
    Egy notbian bármi tönkremegy, több 10e Ft a javítási költség, ha az akku meghal, az simán lehet 30-50e is.
    Úgyhogy aki egy új, modern, karcmentes, garanciális gép nettó nagykerárához egyáltalán közelinek érzi egy több éves gép árát, az szerintem nem gondoltam végig, mennyit spórol és milyen áron. Ez az én nézőpontom persze.

[Szerkesztve]

Aktív témák