- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
roPHka
senior tag
jé, van ilyen topikom is úgyhogy UP neki
-
roPHka
senior tag
- Acorp 250W-os ATX-es, szerintem rossz tápegység. - 1db Milka csoki
- Überkirály joystick, on-off és 4db piros gombbal, illetve 4db gumitalppal, ami lehetővé teszi, hogy bizonyos felületeken ide-oda csúszkáljon - 2db Milka csoki
- régi szép idők legcsodásabb botkormánya : Logitech Wingman Attack, első szériás, gázkaros, gameportos. - 1.000 HUF vagy 4db Milka csoki.
- egy különlegesség S3 Acorp Titan 5000 8Mb AGP; TV out VGA /szerintem jól működik/, ha mégsem akkor visszaveszem. - 2.000 HUF
- PPGA-Slot1 átalakító, feszszabályzós, 66-133Mhz /nem tudom, hogy jó-e/ - 1 Milka csoki
- Tonicom 32Mb PC100 SD-Ram /ez biztos, hogy működik/ - 500 HUF vagy 2db Milka csoki -
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
up
lapok félretéve -
roPHka
senior tag
up
-
mhif
senior tag
''illetve 4db gumitalppal, ami lehetővé teszi, hogy bizonyos felületeken ide-oda csúszkáljon''
Ne mépp fordítva?? -
roPHka
senior tag
up
-
roPHka
senior tag
na, azért maradjunk a Milkánál
-
roPHka
senior tag
/Northbridge venti nélküli, bioscserére ítélt/ Abit KD7-E v1.0 alaplap - 1.000 HUF
/Beinduló; ám de Tualatin procit nem vivő, és más pentium procikat nem frankón kezelő/ ugyan a legutolsó bios van rajta, de lehet biosfrissítéssel orvosolható a probléma. Abit VH6T alaplap - 1.500 HUF
Mindkét alaplapon jók a kondik, nem púposak, meg semmi ilyesmi.
- Acorp 250W-os ATX-es, szerintem rossz tápegység. - 1db Milka csoki
- Überkirály joystick, on-off és 4db piros gombbal, illetve 4db gumitalppal, ami lehetővé teszi, hogy bizonyos felületeken ide-oda csúszkáljon- 2db Milka csoki
- régi szép idők legcsodásabb botkormánya : Logitech Wingman Attack, első szériás, gázkaros, gameportos. - 1.000 HUF vagy 4db Milka csoki.
- egy különlegesség S3 Acorp Titan 5000 8Mb AGP; TV out VGA /szerintem jól működik/, ha mégsem akkor visszaveszem. - 2.000 HUF
- PPGA-Slot1 átalakító, feszszabályzós, 66-133Mhz /nem tudom, hogy jó-e/ - 1 Milka csoki
- Tonicom 32Mb PC100 SD-Ram /ez biztos, hogy működik/ - 500 HUF vagy 2db Milka csoki
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest