Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
igen, ezzel en is tisztaban vagyok, hogy nem feltetlen jo ez igy... ugye ahogy mondtam, bolcseszkent, meg azelott, mikor idegenvezetonek tanultam meg volt kovetelve, hogy megfeleloen es helyesen irjak, ahogy Viktor0610 is utanajart, egesz sokaig en is mindenhol ekezetes postokat irtam.
es jah, mostanaban abszolut nincsenek olyan helyzetek, ahol ismet elo kene vennem azt az irasmodot; de ugyanakkor szerintem bármikor, gond nélkül és zökkenőmentesen át át tudok váltani, ha a szükség úgy hozza.
Nem is az ékezetlenség mellett szúrtam lándzsát, csupán nekem - lehet, hogy rosszul figyeltem meg - az váltja ki a nemtetszésem, hogy a helyesírási hibák felett szinte mindenki átsiklik, teljesen elfogadott a legtöbb (szöveges) kommunikációs csatornán, hogy leharapjuk szóvégeket, egybeírunk 3-4 szót, trendy szóhasználattal boldogítjuk a nagyérdeműt; de ha én elkezdek ékezetek nélkül írni, mindig megjelenik valaki, aki rögtön tudatja velem, hogy de nagy igénytelen, nemmagyar gyökér vagyok.
Persze, nézhetném olyan szemszögből is, hogy a helytelenül írókat eleve reménytelen esetnek tekintik, de bennem még látnak esélyt, és azért piszkálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haditechnika, harcászat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest