Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• QuarK

senior tag

válasz parandroid #68 üzenetére

igen, ezzel en is tisztaban vagyok, hogy nem feltetlen jo ez igy... ugye ahogy mondtam, bolcseszkent, meg azelott, mikor idegenvezetonek tanultam meg volt kovetelve, hogy megfeleloen es helyesen irjak, ahogy Viktor0610 is utanajart, egesz sokaig en is mindenhol ekezetes postokat irtam.

es jah, mostanaban abszolut nincsenek olyan helyzetek, ahol ismet elo kene vennem azt az irasmodot; de ugyanakkor szerintem bármikor, gond nélkül és zökkenőmentesen át át tudok váltani, ha a szükség úgy hozza.

Nem is az ékezetlenség mellett szúrtam lándzsát, csupán nekem - lehet, hogy rosszul figyeltem meg - az váltja ki a nemtetszésem, hogy a helyesírási hibák felett szinte mindenki átsiklik, teljesen elfogadott a legtöbb (szöveges) kommunikációs csatornán, hogy leharapjuk szóvégeket, egybeírunk 3-4 szót, trendy szóhasználattal boldogítjuk a nagyérdeműt; de ha én elkezdek ékezetek nélkül írni, mindig megjelenik valaki, aki rögtön tudatja velem, hogy de nagy igénytelen, nemmagyar gyökér vagyok.

Persze, nézhetném olyan szemszögből is, hogy a helytelenül írókat eleve reménytelen esetnek tekintik, de bennem még látnak esélyt, és azért piszkálnak...

Új hozzászólás Aktív témák