- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarWish
újonc
-
StarWish
újonc
válasz
Energie X #40 üzenetére
Ez nehéz kérdés, én egy alkalmazással viszem Google Fit-re az adatokat, s mindent ott is tárolok, amit tudok. (Sajnos még az is elég zárt, nem egyszerű az exportálás.)
Közvetlenül biztosan nem lehet átvinni, s úgy tudom a Samsungra nem is lehet múltbéli adatokat felvinni (API-n.) De lehet ezt a többiek tudják cáfolni. -
StarWish
újonc
Sziasztok!
Kis hibának köszönhetően három napja tesztelem az órát.
Hívásokat nem kezel, nincs benne mikrofon, sem hangszóró. Bocsi.
Minden más az amit írtak, viszont "csak" 74 számlapot találtam én eddig.
Ami t sikerült tesztelnem, az edzés. Dinamikusan is pontosan kezd, a befejezés nekem korai volt, a lenyújtást nem vette. A pulzust hihetetlen jól méri, a Fit2-höz képest.
A szobabicikizésnél, azt vettem észre, hogy más kalória értéket kapok, mint a régin. Tippre, mert itt figyelembe veszi a pulzusom is.
Tudni kell, hogy az óra az első hetekben, jó ha 4-5 napot fog kibírni. Egyrészt mert úgyis nyomkodod, másrészt, mert éjjelre érdemes a véroxigént bent hagyni. Nekem egy nap alatt, Always On Display, állandó pulzusmérés, és az ékkeli mérések mellet. Felére ment le az aksi. A töltés kb. egy óra teljesre, de ez a régi miatt megszokott nekem.
A pulzusmérést is érdemes 10 percre tenni, mert amint valamit érzékel folyamatosra vált. Így nem maradsz le semmiről.
Ami rossz, hogy nem találtam időzített ne zavarj funkciót (Samsung telefonoknál, a telefonról veszi az infót, s addig nem zavar amíg a telefon sem). Az értesítés kezelések nekem Huawei telefonon nagyon nem mennek, de ezt még tesztelem. Éjjel mikor alszol a Always On Display kikapcsol, s nem is kapcsol vissza, ha mondjuk ki mész WC-re. Nekem ez zavaró, sőt csak jóval ébredés után kaptam vissza. Nagyjából mire megittam a KV-m.
Összességében szinte semmivel nem tud többet, mint a Fit2, de az amit tud sokkal jobban tudja. Lehet másnak nem fontos, de szerintem nagyon szép lett.
Én már mikor a render képek jöttek, tudtam megfogom venni. Az ár szerintem jó lett, reális amit írnak, és a Samsung Experience Store-ben vettem 24.900-ért. Ennyit megér.
Bármi kérdés lenne írjatok, amire tudok válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest