- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarWish
újonc
-
StarWish
újonc
válasz
Energie X #40 üzenetére
Ez nehéz kérdés, én egy alkalmazással viszem Google Fit-re az adatokat, s mindent ott is tárolok, amit tudok. (Sajnos még az is elég zárt, nem egyszerű az exportálás.)
Közvetlenül biztosan nem lehet átvinni, s úgy tudom a Samsungra nem is lehet múltbéli adatokat felvinni (API-n.) De lehet ezt a többiek tudják cáfolni. -
StarWish
újonc
Sziasztok!
Kis hibának köszönhetően három napja tesztelem az órát.
Hívásokat nem kezel, nincs benne mikrofon, sem hangszóró. Bocsi.
Minden más az amit írtak, viszont "csak" 74 számlapot találtam én eddig.
Ami t sikerült tesztelnem, az edzés. Dinamikusan is pontosan kezd, a befejezés nekem korai volt, a lenyújtást nem vette. A pulzust hihetetlen jól méri, a Fit2-höz képest.
A szobabicikizésnél, azt vettem észre, hogy más kalória értéket kapok, mint a régin. Tippre, mert itt figyelembe veszi a pulzusom is.
Tudni kell, hogy az óra az első hetekben, jó ha 4-5 napot fog kibírni. Egyrészt mert úgyis nyomkodod, másrészt, mert éjjelre érdemes a véroxigént bent hagyni. Nekem egy nap alatt, Always On Display, állandó pulzusmérés, és az ékkeli mérések mellet. Felére ment le az aksi. A töltés kb. egy óra teljesre, de ez a régi miatt megszokott nekem.
A pulzusmérést is érdemes 10 percre tenni, mert amint valamit érzékel folyamatosra vált. Így nem maradsz le semmiről.
Ami rossz, hogy nem találtam időzített ne zavarj funkciót (Samsung telefonoknál, a telefonról veszi az infót, s addig nem zavar amíg a telefon sem). Az értesítés kezelések nekem Huawei telefonon nagyon nem mennek, de ezt még tesztelem. Éjjel mikor alszol a Always On Display kikapcsol, s nem is kapcsol vissza, ha mondjuk ki mész WC-re. Nekem ez zavaró, sőt csak jóval ébredés után kaptam vissza. Nagyjából mire megittam a KV-m.
Összességében szinte semmivel nem tud többet, mint a Fit2, de az amit tud sokkal jobban tudja. Lehet másnak nem fontos, de szerintem nagyon szép lett.
Én már mikor a render képek jöttek, tudtam megfogom venni. Az ár szerintem jó lett, reális amit írnak, és a Samsung Experience Store-ben vettem 24.900-ért. Ennyit megér.
Bármi kérdés lenne írjatok, amire tudok válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest