- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Na igen, magam is tapasztalom, hogy néha prohardveren sem lehet normális vitát folytatni és akkor ez még egy moderált hely. Máshol egészen botrányos dolgok mennek.
Mondjuk az biztos, hogy kisebb településen azért sok infó jobban elérhető, de amikor rágondolok Széchenyi Zsigmond alaszkai vadász kalandjaira, amikor leírja, hogy a vadonban egyedül élt egy nő, de az összes magazin megvolt neki és kb mindennel képben volt, akkor azért elmerengek, hogy vajon én is annyira naprakész vagyok-e, mint hiszem.
Szerintem a szociális kapcsolatok azért eléggé megsínylették az elmúlt 15-20 évet. Nagyon sok az addikciós tartalom fogyasztás is.
A fejlődésnek szerintem az is a része, hogy folyamatosan visszacsatolunk és ha valami rossz irányba megy, akkor korrigálunk. A motorizációra vagy globalizációra adott kritikára sokszor jön a válasz, hogy ugrálhatnánk a fákon is, de a globális klíma katasztrófa ismeretében azt is mondhatnánk, hogy ez a fejlődés csak látszólagos volt, mert pazaroltunk és tönkre vágtunk mindent, az ilyet pedig nem lehet fejlődésnek hívni, legfeljebb zsákutcának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest