- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Fogas21
újonc
Jön a nyári meleg és kicsit zajocskás a gépem meg le kell szednem az elejét, hogy hűljön rendesen amikor nagyobb teljesítményt kell leadnia.
Azon gondolkoztam beruházok egy vízhűtéses rendszerre, csak ilyen témában teljesen noob vagyok még. A várható költségektől függ, hogy belevágjak-e. Nem szeretnék azért valami legolcsóbb gagyit venni, de közelse a csillagos eget céloznám meg a pénztárcámmal.Processzor: AMD FX8120-as AM3+ foglalatú
Videókártya: Gigabyte HD 7870Abban kérnék segítséget, hogy milyen alkatrészeket használjak (fogalmam sincs pl mit rakjak a videókártyára) és minden tanácsnak-trükknek-tippnek örülök az összeépítéssel kapcsolatban.
Egy ilyen hűtéssel mennyire lehet felpöckölni a gyári beállításokat?
Ui.: nézelődtem a fórum vízhűtés topikjában, de sajnos nem sokat értettem belőle egyenlőre.
Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest