Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Gyakorlatilag igen.
Mondjuk a legtöbb ember egyáltalán nem ért hozzá, és nem is igazán érdekli, szóval jóvanazúgy'.
Engem amúgy megdöbbentően idegesít, hogy egy TV-t már szinte lehetetlen "csak TV-ként" használni. Readnfo, fogaddel, frissítsd, kémkedekutánadfogaddel, közben meg gyakran tök szar az egész. Vettünk tavaly egy 65"-os ambilightos Philips OLED-et (mert jó olcsó volt). Akkora szar menüvel (Google TV) meg gagyi távirányítóval én még az életben nem találkoztam. Volt, hogy kb. 2 naponta akarta frissíteni a távirányítót, amin amúgy beakadnak a gombok, közvetlen rálátása kell, hogy legyen a szenzorra, baromi hosszú, kényelmetlen, és pl. egy elalvásidőzítőhöz azt hiszem 9 (kilenc) gombot kell megnyomni. Eközben meg van Netflix meg mittudoménmilyen dedikált gomb, és a távirányító fele meg kb. üres felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest